- 26 Aralık 2016
- 1.653
- 512
Kasiklarim agrirdi genekde bu gunlerde. Simdi sadece dolgunluk hissi var. Seffaf akinti bende olmuyor genelde acaba nedenBelirtin ne oluyor canım yumurtlama zamanı benim de bugün 12. Gün bir tek akintim var ama o iki üç gündür var zaten
Cikolata kisti
At tabi canım yer gök dua , sürekli dilimizde zaten inşallah inançlar tamAllah şifa versin canm. Ilaçla felan gidiyo diye biliyorum ama :/ Bide bi dua var kızlar isterseniz atayım.
At tabi canım yer gök dua , sürekli dilimizde zaten inşallah inançlar tam
Bende tarihi yazayım topiğime tam olsun :)))26 ekim. Ya her topige tarih verdik durduk ayladir insallah bu sefer tutsun ya lutfen Allahim duy sesimiziiiiiii. Hasretimize son ver. Saglikli sihhatli yavrular ver bize. Amin
Ben ameliyata karsiyim dr umda oyle. Tabi mecbur kalirsak baska. Benimde iki yumurtaligimda var 3.5 4 cm. Tekrarladi mi kist. Kac zamandir bebek istiyorsunÇikolata kistinden bende ameliyat oldum iki yumurtaliktanda..biri 11cm biri 7 cm o ameliyattan sonra yumurtlama tembelliği oldu(
Gerçekten değişikmiş. Geçer inşallah vardır onunda bir çözümüBenim biraz değişik. Hsg de tüpler tıkalı cıktı ameliyat geçirdim tüpler acıkmış ama rahim küçükmüş doğuştan ilaç gitmiyor sperm geçişi de olmuyo tabi o yüzden, cyclo progynova diye bi ilaç kullanıyorum canım:'(
Gerçekten değişikmiş. Geçer inşallah vardır onunda bir çözümü
Benim doktorumda öyle karşıydı ama malesef ağrılara sancılara dayanamadigim için acil olarak ameliyatım yapıldı çünkü yumurtaliklarim kaybedebilirdim sizin zaten çok küçük benim bayağı büyüktü..Ben ameliyata karsiyim dr umda oyle. Tabi mecbur kalirsak baska. Benimde iki yumurtaligimda var 3.5 4 cm. Tekrarladi mi kist. Kac zamandir bebek istiyorsun
Hayır tekrarlamadı çok şükür..6 senedir istiyorumBenim doktorumda öyle karşıydı ama malesef ağrılara sancılara dayanamadigim için acil olarak ameliyatım yapıldı çünkü yumurtaliklarim kaybedebilirdim sizin zaten çok küçük benim bayağı büyüktü..
Canım benim en yakın arkadaşımda da vardı kız istanbulda orda herkes senin çocuğun olmaz çok zor falan dedi kızın psikojisini bozdular adanada bir doktor vardı ona gitmeye başladı progestan verdi üç ay sonra hamile kaldı düşük yaptı iki ay sonra yine hamile kaldı şimdi bebişi maşallah 7 aylık hamileliği çok sorunsuz ilerliyor sen gidiyor musun doktoraCikolata kisti
Evet doktorlar banada olmaz diyip duruyorlr. Tup bebek yapmalisin diyorlar. Ama ben hicbisey denemeden hemen tup bebek yapmk istemedim. Bkalm femara ise yarayackmi.Canım benim en yakın arkadaşımda da vardı kız istanbulda orda herkes senin çocuğun olmaz çok zor falan dedi kızın psikojisini bozdular adanada bir doktor vardı ona gitmeye başladı progestan verdi üç ay sonra hamile kaldı düşük yaptı iki ay sonra yine hamile kaldı şimdi bebişi maşallah 7 aylık hamileliği çok sorunsuz ilerliyor sen gidiyor musun doktora
Peki 6 senedir ne tedavilerin oldu. Amh degern nasilHayır tekrarlamadı çok şükür..6 senedir istiyorum
Canım benimle aynı tarihte inşallah beraber hayırlı haberler veririz29 ekim kuzum. Umarım güzsl haberler alırız
Aldm cnm adetmn 4. Günü başlayacamBende denemek istiyorum brokoli kürü unutmazsam :)
Aynen ona da öyle dediler o tam ümidini kestiği ay hamile kaldı adanadaki doktoru onu çok rahatlattı yakın arkadaş gibi ilgilendi kız istanbuldan adanaya gelip muayene olup geri istanbula dönüyordu sırf doktorundan memnun kaldığı için geldi gitti inşallah senin de mucizen bir an önce gelir canımEvet doktorlar banada olmaz diyip duruyorlr. Tup bebek yapmalisin diyorlar. Ama ben hicbisey denemeden hemen tup bebek yapmk istemedim. Bkalm femara ise yarayackmi.
Amin cnm. Sadece progestan mi kullandi acabaAynen ona da öyle dediler o tam ümidini kestiği ay hamile kaldı adanadaki doktoru onu çok rahatlattı yakın arkadaş gibi ilgilendi kız istanbuldan adanaya gelip muayene olup geri istanbula dönüyordu sırf doktorundan memnun kaldığı için geldi gitti inşallah senin de mucizen bir an önce gelir canım
Evet canım sadece onu kullandı rahîm duvarını kalinlastiriyomus dedi üç ay kullandı hamile kaldı gece öğrendi sabahına düşük yaptı zaten düşükten sonra çok kolay olduAmin cnm. Sadece progestan mi kullandi acaba