Hayırlısı bende daha test yapmadımHayır canım yapmadım bi kac gun gecikmeyi beklmeyi düşünüyorum o zmn belki yaparim boşuna üzülmek istemiyorum etkenden yapmicam test gelecekse gelecek zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı bende daha test yapmadımHayır canım yapmadım bi kac gun gecikmeyi beklmeyi düşünüyorum o zmn belki yaparim boşuna üzülmek istemiyorum etkenden yapmicam test gelecekse gelecek zaten
Bugün üçüncü günüm birkaç gün daha geçmesini bekliycem bende gecikme olur
Beni de haberdar et canım Hayırlısı olsun inşAllahBugün üçüncü günüm birkaç gün daha geçmesini bekliycem bende gecikme olur
Bende 9-10 yok gibiydi 11den itibaren epey koyulaştı. HamileyimÇatlatma iğnesinden sonra en az 12 gün ve en ideali 15 gün sonra test yapın deyoola. Ben 9. Günde yaptım :))
Bende 9-10 yok gibiydi 11den itibaren epey koyulaştı. Hamileyim
Inşallah cnm haberi sana veririm sende ne var ne yokBeni de haberdar et canım Hayırlısı olsun inşAllah
Amin benimde adetime üç gün geçikti bekliyorum hala hiç belirti yokBat 25 Kasım benide eklermisin canim . Bu ay yumurtlama takibi yaptırdım gün aşırı iliski ve dün acayip turşu cekti canim tabak tabak turşu yedim normalde asermeye inanmam helede adete 9 varken komik :) ama öyle böyle değil deli gibi yedim kasiklarimda seğirme var insallah bu ay olur rabbim hiç kimseyi bekletmesin kızlar hepimize dua ediyorum
Test falan yapmadın mi canimAmin benimde adetime üç gün geçikti bekliyorum hala hiç belirti yok
Simdi gördüm yapmamışsın ah yerinde olsam sağlık ocağına koşardım :)Test falan yapmadın mi canim
Hayir canım daha test yapmadim gecikme olur diye bekliyorumTest falan yapmadın mi canim
Valla benim adete 2 gün falan kalsa hemen gidip kan vericemde vakit gecmiyoHayir canım daha test yapmadim gecikme olur diye bekliyorum
Sabrediyorum beklemek zor ama hiç belirtim yok ne adet ne de hamilelikValla benim adete 2 gün falan kalsa hemen gidip kan vericemde vakit gecmiyo
Doğru belirti olmayınca insan heveslenemiyo bile . Ama senin psikolojik belirti aramamanda güzel ben kaç ay göğüs belirtisi yaşadım psikolojik insan allak bullak oluyoSabrediyorum beklemek zor ama hiç belirtim yok ne adet ne de hamilelik