- 21 Nisan 2017
- 1.461
- 2.203
- 83
- 30
- Konu Sahibi wonderwoman33
-
Merhaba ben de Kasımı bekleyenlerdenim ama bat yok malesef hali hazırda adet olmayı bekliyorum
Ben de aynı durumdayım benim de 20 gün oldu kaç kez test yaptım hamile de değilmişim. Bir de deliler gibi iştahım açıldı resmen kabus yemek yemekten hoşlanmayan ben gece rüyalarımda bile yemek görüyorum artık adet olsam da kurtulsam. Sen doktora gittin mi?
Amin canım hala adet olmadım ilkkez oluyor böyle offf nasılda ümitlenmiştimGeçmiş olsun canım Allah şifa versin
Amin canımmmmSelamlar bende kasimda istiyorum. Daha dogrusu bu ay olmadi diger ay hamile kalirim insallah:) Rabbim isteyen herkese versin.
Olana kadar ümit var daha canımAmin canım hala adet olmadım ilkkez oluyor böyle offf nasılda ümitlenmiştim
Olana kadar ümit var daha canım
Yok bu kuzu adet gününden 3 gün önce al bi dite bi test aldım negatif bugünde adet günü predictor diye bi test aldım yine negatifOlana kadar ümit var daha canım
Al bi doğru sonuç vermiyor diye duymuştum canım, inşaallah gebesindiirYok bu kuzu adet gününden 3 gün önce al bi dite bi test aldım negatif bugünde adet günü predictor diye bi test aldım yine negatif
Al bi doğru sonuç vermiyor diye duymuştum canım, inşaallah gebesindiir[/QUOT
ayyy allahım duy arkadaşımın güzel duasını inşallah canım yaaa inşallahhAl bi doğru sonuç vermiyor diye duymuştum canım, inşaallah gebesindiir
Ohh maşallahh canım allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısıda bizeeeeeeeKızlar bende dün yazmıştım kaşım için adet oldum sandım meğerse basurum Kanamin bugün bat test yaptım şükür ki hamileyim Rabbim sizede nasip etsin inşallah tez zaman da sağlıkla gelsin Bebişler
AMIN CANIM tez zamanda nasip olsun sağlıkla gelsin bebislerOhh maşallahh canım allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısıda bizeeeeeee
Kızlar bende dün yazmıştım kaşım için adet oldum sandım meğerse basurum Kanamin bugün bat test yaptım şükür ki hamileyim Rabbim sizede nasip etsin inşallah tez zaman da sağlıkla gelsin Bebişler
Oo grubun ilk hamile haberi tebrikler insallah saglikla kucagina alirsin
bu aydan pek umudum kalmadi benim tam yumurtladigim gun is icin 3 gunlugune sehir disina ciktim yani yalan oldum. Onumuzdeki aylara bakicaz artik.
Günaydın tatlimGünaydın kızlar,, nurlu sabahlar
Amin canım rabbim tez zaman da sizlerde nasip etsin
Canım bu ay aynısı bana oldu eşim beş gün Filistin'de gitti geldi bi ovu testi yapayım dedim iki çizgi koyuldu o gece ilişki oldu ertesi gün Bitlis'e gitti o gün yumurta akıntı geldi ovu testi yaptim ovulasyon günümde ama eşim Yoktu ertesi gün çatladı yumurta o gece ilişki oldu eşim geldi meğerse tütmüş nasip oldu geçen ay her gün yapmıştık yumurtlama haftası bu ay tek ilişki nasip oldu şükür hiç umudunu kaybetme Rabbim ol desin yeter ve kesinlikle gün aşırı ilişki hergün değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?