Pek aktif olamadim.
2 defa acile yatis yapildi. Dun oglen geldim eve.
Simdide kendi doktoruma gidiyorum.
Istahim hic yok. Galiba buda bazi kan degerlerimi etkiledi
Merhaba. Yarın tartı fotoğrafı, boy ve hedef kilonuzla başlayabilirsiniz. İlk sayfayı okudunuz muMerhaba arkadaşlar yeni üye alıyor musunuz acaba
Evet okudum, teşekkür ederim inşaallah yarın tartı resmimi atarım. Beraber bol eksilerimiz olsun inşaallahMerhaba. Yarın tartı fotoğrafı, boy ve hedef kilonuzla başlayabilirsiniz. İlk sayfayı okudunuz mu
İnşallahEvet okudum, teşekkür ederim inşaallah yarın tartı resmimi atarım. Beraber bol eksilerimiz olsun inşaallah
Teşekkür ederim,güzel tevafuk olmuş benim için en azındanİnşallahnormalde şu an grup sayılarimiz eşit. Ama bir arkadasimiz uzun süreli izin aldı. Sizinde 4-5 kilo fazlaniz olduğunu görünce dönüş yaptım size
Öyle olduTeşekkür ederim,güzel tevafuk olmuş benim için en azından
Çok çok geçmiş olsun canım.Pek aktif olamadim.
2 defa acile yatis yapildi. Dun oglen geldim eve.
Simdide kendi doktoruma gidiyorum.
Istahim hic yok. Galiba buda bazi kan degerlerimi etkiledi
Nasıl güzel bir paylaşım, teşekkür ederiz.
hoş geldinizTeşekkür ederim,güzel tevafuk olmuş benim için en azından
HosgeldinizEvet okudum, teşekkür ederim inşaallah yarın tartı resmimi atarım. Beraber bol eksilerimiz olsun inşaallah
Cok guzel gorunuyor. Burda daha tomurcuklar belli agacda. Erken acmis oradaArtık dışarıda yürüyüş yapmak daha keyifli, havalar çok güzel.Bahar ağaçları erken açtı maalesef; ama çok güzeller. İçim açılıyor yürürken. Mis gibi kokmaları da cabası.
Çok geçmiş olsun canım. Bu 2 haftalık sürede mümkün olduğunca istirahat etmeye ve vücudunu sıcak tutmaya çalış. İş ortamının yoğunluğu da bazen yoruyor, bir süre uzak kalmak iyi gelecektir.Kendi doktorum 2 hafta rapor verdi.
Ara ara var agri. Ama iste enteresan.
Birazda yine depresyonda miyim demiyor degilim. Dusuncemi doktorum ile paylastim. Endiselendigimi vs. Oda rapor verdi
Saolun kizlar
Teşekkür ederim. Galiba bunyem dayanamiyor. Bazen 40-50 saat calisip bazi haftalar sadece 16 saat olabiliyor.
Teşekkür ederim. Galiba bunyem dayanamiyor. Bazen 40-50 saat calisip bazi haftalar sadece 16 saat olabiliyor.
Dinlenmeye calisacagim.
Teşekkür ederim canım yok sahura kadar uyumuyorum geneldeAy nasil kahve icebildin kiz, uyumuyor musun sonrasinda?
Afiyet olsun bu arada
Çok teşekkür ederimÇok çok geçmiş olsun canım.
Nasıl güzel bir paylaşım, teşekkür ederiz.
hoş geldiniz