- 30 Aralık 2011
- 362
- 367
- 34
Çok teşekkür ederim inşaallah hep beraber bol eksiler diliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim inşaallah hep beraber bol eksiler diliyorum
İyi akşamlar canım
Anladim canım cok gecmis olsun ,bazen dedigjn gibi kcuk birsey sandıgımiz durum bile bizi cok etkileyebiliyor.Kendi doktorum 2 hafta rapor verdi.
Ara ara var agri. Ama iste enteresan.
Birazda yine depresyonda miyim demiyor degilim. Dusuncemi doktorum ile paylastim. Endiselendigimi vs. Oda rapor verdi
Saolun kizlar
Yarın cezaları bekliyorum canım. 10.000 atıp kalanı Leslie yle tamamlayabilirsin. Hafta icinde mazeret bildirmeden yapılmadığı durumda uyarı veriyorumİyi geceler, 18 Mart menüm bugün dünyaları yedim, bir de yarın tartı günü
Sahur; 1 yumurta, 5-6 zeytin, peynir, 2 dilim tam buğday ekmeği
İftar; domatesli pilav, patates püresi, ızgara et, salata bol
Kahve
1 armut
2 gün cezam var, bugün de yapamadım yarın öğlen yürüyüş yaparım artık. Chocolita
Adımım da 2 binlerde ama zaten adım yarışı ara verildi
Sen mazeretimi bilsen hak verirsin. İftardan sonra yürüyüş yapacaktım gündüz dışarıdaydık eve gelip yemek yaptım, iftar sonrası eşim büyük oğlumla kv’ye gitti küçüğü gitmedi. Ama bütün akşam kucağımda oturup benimle oyun oynadı, sürekli onunla ilgilenmemi istedi, sürekli birşeyler anlattı. Yoksa yürüyordum.Yarın cezaları bekliyorum canım. 10.000 atıp kalanı Leslie yle tamamlayabilirsin. Hafta icinde mazeret bildirmeden yapılmadığı durumda uyarı veriyorum
Doğrudur canım. Bu 1 günün mazereti olabilir ama 7 gün içinde 3 gün bekliyoruz ya yapmaya özen göstermeliyiz. 45 dk leslie de bu gibi durumlarda ceza yerine geçerSen mazeretimi bilsen hak verirsin. İftardan sonra yürüyüş yapacaktım gündüz dışarıdaydık eve gelip yemek yaptım, iftar sonrası eşim büyük oğlumla kv’ye gitti küçüğü gitmedi. Ama bütün akşam kucağımda oturup benimle oyun oynadı, sürekli onunla ilgilenmemi istedi, sürekli birşeyler anlattı. Yoksa yürüyordum.