Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Günaydın nurcum hoş geldin. Korona olmuştun. İyi olmana sevindim ❤️ tartı için salıya kadar bekleyelim mi orucluysan bu akşam mı gondermek istersin? 15 günlük bir ara verdin yeni başlangıç yaparız büyük ihtimal
Atlattik canim cok sukur. Evde sirayla hepimiz hasta olduk simdi iyiyiz 😊💕
Cok kilo farki olduysa mi yeni baslangic yapiyoruz? Ben hemen hemen izne ayrildigim kilolardayim. Nasil dersen oyle yaparim

Benimde çocukluğum gençliğim Sefaköy de geçti. Evlendikten sonra buraya geldim canım

Alyscim aynı hafta içinde 2 kere diyet dışı kullanmak uyarı sebebidir. İlk diyet dışı salı günü almışsın

Ben eşimle tanışana kadar hic Bağcılar a gelmemiştim 😅
Yaa ne şanslısın sahil yaninda ❤️ çok gidip gelmekten böyle düşündün belki. Detoks gibi geldi bana. Çünkü hiç durup kendimi dinleyecek vaktim yoktur hep bir sorumluluk hep bir telaş. Bugün sahilde yururkende baktım koşarak dönüyorum. Dur dedim ya biraz dur da bak burada ki güzelliğe. Diziye baksam zamanin nasıl geçtiğini anlamiyorum. Ama denize baksam her şeyin bir ahengi var
Aynen insanın sürekli gözünün önünde olunca çok kıymeti olmuyor ama her cikmamizda ben de bayılıyorum denize bakmaya, çok ilginç bir şekilde iyi geliyor insana, kucucuk kızım bile park sonrası hadi anne oturup denize bakalım diyor ❤️😍

15 mart
Sahur 1b.süt,1h.yumurta
Akşam 3yk kısır, 1tb bakla yemeği, 1 d.ekmek, 3hurma
Su 1,5lt
Spor - 2342 adım

Chocolita Chocolita A Arrietty_
Screenshot_20240315_203900.jpg

A Arrietty_ çok geçmiş olsun, acil şifalar olsun.
İyi akşamlar kizlar. A Arrietty_ biraz rahatsız. İyi olacak inşallah. Bu süre içinde adım yarışını donduralim diyorum
Tabi durmak yok, yine adım atıyoruz harekete devam ediyoruz. Öncelik arrim iyi olsun sonra devam ederiz yarışlara
Ben yine de adım yarışı birincilerine biriniz bana yardımcı olursa devam edebiliriz dedim. Çünkü menü ceza kontrollerini yaparken adım sayısı takibi zorlar beni. Onlarda donduralim dediler. Ramazan arası diyelim o zaman. Sizler de aynı fikirde olursanız bu şekilde yapalım
İyi fikir. Ramazan arası iyi fikir.

Selam kizlar
Gecmis olsun dilekleriniz icin teşekkür ederim.
Yatisa gectim. Benim icin zor birsey dinlenmek. Esimden firca yedikce yataga kaciyorum

Yarin zencefil, limon aldiririm
Gecmis olsun canım ,iyi ıstırahatlar yorma kendini ,zaten surekli ayaktasın yorgun dusuyorsun

Senin için iyi oluyor canım hareket ettigin hafta güzel kilo veriyorsun 😘

İyi yapmışsın az önce bir reklam çıktı sayfanın yarisini kapladı şok oldum. Kapatma tuşu da yok. Yine de niyeyse ısrarla opera kullanmıyorum. Bir kere denedim çok yavaş geldi bana.
İstanbul çok guzel bir şehir ama kalabalığı trafiği bir de deprem korkusu olmasa 😞
İnşallah yine yaparsam yazicam canım🌸😌

Selam kızlar
Sahura uyanamadım
İftar da 2 hurma 2 kepçe kuru fasulye 1 servis kaşığı pilav 2 islim kebabı
1 ayran 1,5 lt su olur yatana kadar
Adımım 5000 şarjı bitmiş saymamış 😒
Chocolita Chocolita
Afiyet olsun ,
O sarjlar en olmuycak zamanda bitiyor hep kotu olmus bosuna gitti adımlar😪

Kızlar romatolojik ilaç içtiğim için oruç tutamıyorum. Sizlerinkini Allah kabul etsin 🙏🏻
15 mart cuma menüm:
08:00 1 haşlanmış yumurta
12:30 tavuk ızgara
17:30 2 kaşık pirinç pilavı, biraz haşlanmış tavuk, roka havuç salatası
Su: 2,5 litre
Spor:7200 adım
Chocolita Chocolita

Eklentiler

• IMG_7022.jpeg
    IMG_7022.jpeg
    50,3 KB · Görüntüleme: 13
X