Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Atlattik canim cok sukur. Evde sirayla hepimiz hasta olduk simdi iyiyizGünaydın nurcum hoş geldin. Korona olmuştun. İyi olmana sevindim tartı için salıya kadar bekleyelim mi orucluysan bu akşam mı gondermek istersin? 15 günlük bir ara verdin yeni başlangıç yaparız büyük ihtimal
Tamam canım bugün aç karnına tarti at o zaman kaldığın yerden devam edelimAtlattik canim cok sukur. Evde sirayla hepimiz hasta olduk simdi iyiyiz
Cok kilo farki olduysa mi yeni baslangic yapiyoruz? Ben hemen hemen izne ayrildigim kilolardayim. Nasil dersen oyle yaparim
Aynen insanın sürekli gözünün önünde olunca çok kıymeti olmuyor ama her cikmamizda ben de bayılıyorum denize bakmaya, çok ilginç bir şekilde iyi geliyor insana, kucucuk kızım bile park sonrası hadi anne oturup denize bakalım diyorBenimde çocukluğum gençliğim Sefaköy de geçti. Evlendikten sonra buraya geldim canım
Alyscim aynı hafta içinde 2 kere diyet dışı kullanmak uyarı sebebidir. İlk diyet dışı salı günü almışsın
Ben eşimle tanışana kadar hic Bağcılar a gelmemiştim
Yaa ne şanslısın sahil yaninda çok gidip gelmekten böyle düşündün belki. Detoks gibi geldi bana. Çünkü hiç durup kendimi dinleyecek vaktim yoktur hep bir sorumluluk hep bir telaş. Bugün sahilde yururkende baktım koşarak dönüyorum. Dur dedim ya biraz dur da bak burada ki güzelliğe. Diziye baksam zamanin nasıl geçtiğini anlamiyorum. Ama denize baksam her şeyin bir ahengi var
Kaptanim yarin sabah gondericem tartiTamam canım bugün aç karnına tarti at o zaman kaldığın yerden devam edelim
İyi fikir. Ramazan arası iyi fikir.İyi akşamlar kizlar. A Arrietty_ biraz rahatsız. İyi olacak inşallah. Bu süre içinde adım yarışını donduralim diyorum
Tabi durmak yok, yine adım atıyoruz harekete devam ediyoruz. Öncelik arrim iyi olsun sonra devam ederiz yarışlara
Ben yine de adım yarışı birincilerine biriniz bana yardımcı olursa devam edebiliriz dedim. Çünkü menü ceza kontrollerini yaparken adım sayısı takibi zorlar beni. Onlarda donduralim dediler. Ramazan arası diyelim o zaman. Sizler de aynı fikirde olursanız bu şekilde yapalım
Gecmis olsun canım ,iyi ıstırahatlar yorma kendini ,zaten surekli ayaktasın yorgun dusuyorsunSelam kizlar
Gecmis olsun dilekleriniz icin teşekkür ederim.
Yatisa gectim. Benim icin zor birsey dinlenmek. Esimden firca yedikce yataga kaciyorum
Yarin zencefil, limon aldiririm
İnşallah yine yaparsam yazicam canımSenin için iyi oluyor canım hareket ettigin hafta güzel kilo veriyorsun
İyi yapmışsın az önce bir reklam çıktı sayfanın yarisini kapladı şok oldum. Kapatma tuşu da yok. Yine de niyeyse ısrarla opera kullanmıyorum. Bir kere denedim çok yavaş geldi bana.
İstanbul çok guzel bir şehir ama kalabalığı trafiği bir de deprem korkusu olmasa
Evet canım salı gününe kadar süresi varBugun kendimi cok iyi hissetmiyorum bende iftardan sonra yürüyüş yapmaya calisicam ,ceza adimlari icin haftalik mi suremiz var Chocolita
Geçmiş olsun canım daha iyisin inşallahSelam kizlar
Gecmis olsun dilekleriniz icin teşekkür ederim.
Yatisa gectim. Benim icin zor birsey dinlenmek. Esimden firca yedikce yataga kaciyorum
Yarin zencefil, limon aldiririm
tamam canım 2 gunum kalmistiEvet canım salı gününe kadar süresi var
Afiyet olsun ,Selam kızlar
Sahura uyanamadım
İftar da 2 hurma 2 kepçe kuru fasulye 1 servis kaşığı pilav 2 islim kebabı
1 ayran 1,5 lt su olur yatana kadar
Adımım 5000 şarjı bitmiş saymamış
Chocolita
Olsun eksilen benden eksildi şarja yansımasa daAfiyet olsun ,
O sarjlar en olmuycak zamanda bitiyor hep kotu olmus bosuna gitti adımlar