Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Sabah

2 Bardak sirkeli su🍶
1 yumurta🍳
Domates🍅
Salatalık🥒
3 Çatal beyaz peynir🧀
3 Çatal kasar peyniri🧀
3 zeytin🫘
Biraz bal kaymak🍯
Bir avuç badem🫘
1 fincan yeşil çay ☕

Akşam
1 kase mercimek çorbası🥣
Kabak mücver ama pankek kıvamında az yağlı tavada yaptım kızartma değil🍘🍘
Yanına Baharatlı yoğurt🍚
Ama kaç tane yediğimi saymadim🙃

Yemek üstüne sade Türk kahvesi☕

Akşam 2 bardak çay çay yanı evdekilerin hep dolu dün akşam o kadar zorlandım ki ama yemedim tabi yiyemem yani yeminli olmasam bir iki atardım belki 🙃

Su 1 lt olmuştur anca Fit mutlu anne Fit mutlu anne Chocolita Chocolita 💞

Adimlarimi da paylaşayım A Arrietty_ 💞

Eklentiler

• Screenshot_20240226_223140_Samsung Health.jpg
    Screenshot_20240226_223140_Samsung Health.jpg
    32,1 KB · Görüntüleme: 22
Bir de kızlar naçizane tavsiyem hedefinize ulaşana kadar kimseye çabanızdan söz etmeyin.
Kendi adıma konuşacak olursam, eşim böyle bir derdim olduğunu bildiği zaman taşkınlık yaptığımda bir açıklamalar, diyetle alakalı şakalar, işte ayağa kalkınca hem sana hareket olsun vs.
Sorsan sağlığımızı düşündükleri için bu tarz yorumlar yapıyorlar. Ama bizimle ilgili her detayı bilmelerine hiç gerek yok.
Bunu yasamayan bizim neyle mücadele ettiğimizi nasil bir aliskanligi yenmeye çalıştığımızı da anlayamaz. Bir gün batar bir gün çıkarız. Bu durumda kimseye açıklama yapmamıza gerek yok
Demek istediğim bu alanı kimseye tanımayalim.

Eşimiz dahi olsa irademizle alakalı konuşma hakkı olamasin.
Neden yemiyorsun derlerse "doydum."
Son zamanlarda iştahım kapandi. Bu kadar. Diyet yapıyorum, aa 2 kilo verdim, bu sevinci aramızda paylaşalım.

Dik duralım. Derdimiz sağlıklı yaşamak. Tabi ki hayalini kurduğumuz bir görüntü de var. Ama bunu kimsenin bilmesine gerek yok. Zaman içinde zaten nasıl değiştiğimizi görecekler. O zorlu alt metni de sadece biz apaçık bileceğiz. Bu da bize yeter ❤️

Ah canım ne kadar güzel yazmışsın
Daha az evvel wp arkadaşlarımla bu konuyu konuştuk üstüne senin yazını görünce hep aynı duyguları taşıdığımızı bir kez daha anladım 💞
Sağlıkla hedeflerimize ulaşıcaz inşallah 😍❤️🤲🏻

Selamlar bugün zor bi güne başladım malesef büyük kızım sabaha kadar kustu öğlene kadar acildeydik şimdi daha iyi çok şükür
Kahvaltı ayak üstü oldu
1 dilim ekmek 1 hş yumurta 1 dilim peynir mate çayı
Ara kahve
Ara yoğurt
Akşam 2 servis kaşığı sebzeli sac kavurma 1 servis kaşığı pilav 1 tabak salata 1 bardak ayran
1,5 lt su
Dukanın kaçıncı günü unuttum 🤣 ama içtim
Chocolita Chocolita A Arrietty_
Eki Görüntüle 3393393
Çok geçmiş olsun canım ❤️ ama şimdi daha iyiymiş Rabbim şifa versin kuzuya
Merhabalar 🌺🌸
A Arrietty_ Chocolita Chocolita
26 Şubat, Pazartesi günü
Adımlarım: 10237 adım
Adım fotosu yok mu canım

X