Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Doğum günü kutlu olsun oğlusun nice sağlıklı ömürleri olsun canım
Cok guzel sali tartilip baslarim o zaman. Ama persembe saglik isleri icin turkiyeye gidecegim. Sakincasi yoksa bir dahaki sali baslasam olur mu kesinti olmamasi acisindan
Olur ne zaman uygun olursan başlangıç yapalım. Geldiğinde kesinti olmasın dediğin gibi
Benim dün yediklerim arasında bunlar vardı. Çok masum bir gün değildi yani.
O zaman 10.000 diyet dışı cezası aldın canım Fit mutlu anne 24 saat içinde bekliyoruz

@baltasar Chocolita Kızlar 1er gün cezanız kaldı G Goklerce canın dün ve bugünun menuleri nerde 2 günde cezan var
Canım cumartesi menümü yazmıştım, dünki menüyü ve spor cezami şimdi yazacağım bugün de yaparsam sporumu cezam bitiyor,Allah'ım çok yorucu bir haftaydi ya spor ypmayan ben 5 gün yaptım bir şekilde ama bacaklarım ağrıdı

Yarın kv mi hastaneye götüreceğim kızlar o yüzden ilk sayfanin güncellemesi ikindiden sonraya kalabilir
Yıldız savaşçıları tartıyı öğlene bırakmasın ki gitmeden 1.leri ilan etmiş olayım.
Kalan herkes tartı fotosunu topiğe gönderecek

Kızlar sonunda gece regl oldum ama 15 gün gecikme üstüne inşallah yarına çok etkilemez tartıyı acayip karın ağrım var
İnşallah canım. Bende geçen hafta regle denk geldim hiçbir çabam sonuç vermedi. Bu hafta yine elimden geleni yaptım korku var eksi görmek istiyorum. Özellikle dikkat edicem bu akşam da. Bakalım inşallah iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…