Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Merhabalarrr
Bugün son kez kaçamak yaptığım için menü yazmayayım ama yarından itibaren çok sıkı bir şekilde diyetime devam edeceğim. Bugünlük spor miktarım sadece 12.500 adım da kaldı. Yarın mükemmel bir öğün düzeniyle sizlerle olacağım
Ahsgsgshshh lady geldi alın görün sıkı diyet nasıl olurmuş 😁
Hayır bide bişey yiyince üzerine yarım saat konuşur benden kurtulursunuz da ladyden zor kurtulursunuz 😂

Valla akıllı saatim kolumda saat onun yalancısıyım😂😂😂
Screenshot_20230920_193351_Step Counter - Pedometer.jpg
kiz 53 dk yurumusum 5600 adjm yaktigim kalori 175🥶yakarim la bu topigi ben :KK57:

Nasıl ben sıradayım ama.
Bugün 3 mil leslie yaptım dizlerim titredi resmen.
Tek öğün yedim bamya ve salata. ekmek zinhar tuketmiyorum.
Akşama da şeftali yedim. 6 dan sonra yemiyorum.
Osllem sonradan aklıma geldi yazdım seni ve süpürgeyi.
Galiba brokilo var ilk
Sonra sen mıydın süpürge mi emin olamadım.
Ama pazartesi yeni gruplar son kez oluşur bence.

Ahsgsgshshh lady geldi alın görün sıkı diyet nasıl olurmuş 😁
Hayır bide bişey yiyince üzerine yarım saat konuşur benden kurtulursunuz da ladyden zor kurtulursunuz 😂
Yemeyin kardeşim. Kilo vericem diyip de yerseniz, karşınızda beni bulursunuz 🤣
Ya bi karar verilmeli ben yemicem kilo vericem ya da ben yicem alıcam alıcam etli butlu olacam şeklinde iki seçenekten kilo vermeyi seçen varsa menüleri didik didik ederim 🤣🤣

Yemeyin kardeşim. Kilo vericem diyip de yerseniz, karşınızda beni bulursunuz 🤣
Ya bi karar verilmeli ben yemicem kilo vericem ya da ben yicem alıcam alıcam etli butlu olacam şeklinde iki seçenekten kilo vermeyi seçen varsa menüleri didik didik ederim 🤣🤣
Yaaa işte aradigimiz kan işte feraset işte lady 😂
Kuralları da yeniden düzenliyoruz lady burada çok açık arayan olacak gibi işi sıkı tutuyoruz pazartesi net net devam 😼

Sabah kahvaltısi 09.30
Omlet,2dilim ekmek,2 dilim peynir,2 küçük domates 8 yeşil zeytin,çay

Öğlen 13.30
1kepce tavuk çorbası
Bir kase nohut yemeği
2dilim ekmek ,yoğurt

Akşam 8.00
4-5 kaşık nohut yemeği
Küçük kase tavuk çorbası
1 dilim t.b ekmek :rolleyes:

2 litreyi çoktan geçtim spor yapmadım ne yapsam bilemiyorum sırtımı zorlamayacak bişey yapmam lazım sırt agrim çok bu ara

Ben bugün akşam yemeğini zor yedim ya. Sabah iki yumurtaya yulaflı omlet aşırı tok tuttu beni. Ama yemek zorunda olduğum için yedim şu an çok şişim 😵 Midem de küçülmüştür tabi.
Bende tek öğün yedim sanki davul gibi sistim 2 günde mide küçülmesi değildir diye kendimi sucladim 🥺
Şişlik mi mide küçülüyor ondan mı 🙄

X