Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Bu arada gruba kabul ettiğiniz içinde teşekkür ederim gerçekten iyi geldi burası bana benimde biraz denetlenmeye ihtiyacım varmış galiba :) normalde keyfi besleniyorum çünkü canım pasta istedimi oturup gömüyordum ama şimdi diyorum ki ceroooo sakınnn bak tartıda artı çıkarsan olmaz kendimi frenlememe katkısı çok oldu

O zaman seni etiket yapmayalım canım herkes yapınca bende yaptım yada ben size başka bir öneri vereyim yardımcı Kaptanlar alabilirsiniz liste ve spor takibi için yoğun olduğunuzda onlar devir alabilir gibi gibi
Olabilir grup kaptanlığı gibi değil de bu şekilde yapabiliriz.
Burada gruplar amaç değil Yıldız savaşları için rakip çıkarmak adına araçtı aslında. 2 grup olduk. Genel konsept her zaman teke tek mücadeleydi. Yani bireysel. Bu da tek liste altında da yapılabilir
Çok sevindim buna bizi de motive ediyorsun inan ki.
Ama genel olarak kızların hepsi hareketli maşallah. Menüler çok iyi.

Son düzenleme:
İyi akşamlar...
Bugünkü menüm
Kahvaltı 1 lavaş içinde 2 yumurta, süzme peynir, yeşillikli dürüm
Ara 1 cennet hurması
Ara 70 kalori diyet dışı
Akşam 3 yk makarna , 3 yk yoğurt, 1 tabak kıymalı kabak spagetti, 1 salatalık
Su 3+
Yeşil çay 2 bardak
ohbb
Bonus
Chocolita

Ben 2-3 gün önceden çok sinirli oluyorum. Regl oldummu bi enerji geliyo bende anlamıyorum ama regl bitiminde açaip tatlı isteğim oluyor ben o zaman cozutuyorum işte. reglken iştahım olmuyor çoğu zaman

Sahur ogunumu 05.30 da yedim bitti
İftarida şimdi yiyeceğim inşallah iki öğün arasında yaklaşık 14 saat açlık olmuş hiç yoktan iyidir sporlarımi akşama atarım.insallah
ohbb

Eklentiler

• 1000010927.jpg
    152 KB · Görüntüleme: 2
  • 1000010936.jpg
    145,5 KB · Görüntüleme: 2
  • 1000011218.jpg
    96,1 KB · Görüntüleme: 2
  • 1000011220.jpg
    58,1 KB · Görüntüleme: 2
Selamlarr
Adetim yakın, ben gergin , hava soğuk , bebeler hırçın
Neyse menümü yazayım bugün tatlı krizim tuttu ama dayandım . Çok zor oldu ama dayandım
Sabah 500 ml su
Kahvaltı 1 yumurta 1 kase salata 3 dilim peynir 1 dilim ekmek
Ara kahve
Elma
Mandalin
Bir avuç kuruyemiş
Keten tohumlu yoğurt ( mutfağa gittikçe kriz için sağlıklı şeyler yedim )
Akşam 3 küçük sıkım mercimek köfte küçük bi kase salata
2,5 lt su
45 dk cardio(aynı seriye devam ediyorum)450 puan
Chocolita Bonus ohbb

Evet masallahlari var hepsi inşallah en kısa sürede hedefledikleri kilolara ulaşırlar
Mutlu akşamlar.
Tabii canım, çok sevinirim Denp Çok güzel bir resim, değil mi? Çok hoşuma gitmişti.
Evet çok güzel gerçekten

Sizlere saat 22.00 da yapacağım kardiyo ve basen videomun linkinide bırakayım yapmak isteyenler için

Kaptanlarım şimdi biz iki grup yarişıyoruz ya açıkçası aklıma şey geldi hani grup yüzdesiyle birinci olan takım diğerine spor cezasi verse bu cezadan sadece her iki takimdanda 1. Olanlar muaf olsa böylece herkes takım arkadasinida takip etmek zorunda kalır
Yada 2 li eşleşmeler yapabiliriz kazanan kaybedene ceza verir biraz ortam kizisir bu şekilde de iki rakip birbirinin öğün ve sporunu takip eder eşi ogun ve spor atmayan 1 eksi puan alır mesela tartı sonucundan bu 1 eksi puanı atıyorum 100 gram.olarak düşebiliriz gibi gibi ay ne çok çene yaptım Chocolita Bonus

Bunlar mantıklı canım ama bizim topik başından beri bireysele dönük ilerledi. Grup kaptanlığı işi de çok düşündüğümüz gibi olmadı. Belki çoğumuz çalıştığı için veya bebekli olduğu için. Oylamada da yarımız kabul etmemişti. Bana kalırsa şu anki nabza göre grupların kalkıp tek liste üstünden yarış ve yıldız savaşlarının yapılması yeterli.

Önerilerin hepsi güzel dediğim gibi topiği hareketlendirecek kurallar ama aynı zamanda biraz daha kısıtlama daha fazla topikle ilgilenmek demek. Çoğunluğa göre bakalım

Tamam yapalım diyenler beni etiketlesin

Son düzenleme:
Tamamdır kaptanım benim ki sadece öneri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…