20 kasım menüsü
Hayırlı sabahlar bende oruçluyum çok şükür kazalarima bir yerden başladımHayırlı sabahlar Allahin izniyle oruçluyum bugün
Allah kabul etsin in̈sallah canım ben 8 gün tutacagim regl günüme kadarHayırlı sabahlar bende oruçluyum çok şükür kazalarima bir yerden başladım
Benim pazartesi regl günüm bugün yarın tutayım dedim en azından başlamış olurumAllah kabul etsin in̈sallah canım ben 8 gün tutacagim regl günüme kadar
Ben regl olandan tartı almamayı düşünmedim canım. Bende reglim bu hafta. Ama reglken sancısı ağrısı olabilir diye ceza egzersizi beklemedim. Sonra yapılır egzersiz.MerhabalarChocolita
Benim bir sorum olacak.
"Tartı günü (regl haftasında olanlar hariç) hiç kilo verememiş arkadaşlar o hafta içinde 3 gün 6000 adım atacak." yazıyor idi. Regl haftasında olup kilo veremeyenler için nasıl bir uygulama yapılacak?
Cumartesi günü reglim bitmemiş olacak. Bu hafta regl döneminde başka arkadaşlar da var sanırım. Onun için bir sormak istedim.
Eki Görüntüle 3507496
Tartı almamayı önermedim canımBen regl olandan tartı almamayı düşünmedim canım. Bende reglim bu hafta. Ama reglken sancısı ağrısı olabilir diye ceza egzersizi beklemedim. Sonra yapılır egzersiz.
Tartı almasak zaten regl krizleri oluyor biliyorsun iyice salıp zaten tartı da yok deyip ipin ucu kaçabilir diye düşündüm. Öneriye açığım tabi
Anladım. Reglde kilo veremeyenler deyince benimde o geldi aklıma. Sonraki haftaya ertelenir.Tartı almamayı önermedim canımChocolita , yanlış anlaşılmasın.
Sadece regl olup, kilo veremeyenler cezalarını 1 hafta sonra mı yapacak (ertelenecek mi?) diye sordum.
İlk sayfada ilgili maddede sen öyle yazmışsın ya, ondan öyle dedim. Paylaşmıştım resminiAnladım. Reglde kilo veremeyenler deyince benimde o geldi aklıma. Sonraki haftaya ertelenir.
Tamam canım anladım onu. Sorun yokİlk sayfada ilgili maddede sen öyle yazmışsın ya, ondan öyle dedim. Paylaşmıştım resmini
Sordum sadece, herhangi bir talebim yok, sistemimiz gayet iyi bence.
Eki Görüntüle 3507560
AynenTamam canım anladım onu. Sorun yok
Mutlu akşam canım benim resmi alabilirmiyim
O zaman seni etiket yapmayalım canım herkes yapınca bende yaptımBir de kızlar grup kaptanlığını biraz deneyimlemiş olduk
Çoğunluk pratikte yine beni etiketledi. Bende bütün menüleri kontrol etmeye devam ettim. Elimde olmadan meslek hastalığıBir süre daha deneyelim
Aynı devam ederse ki öyle bir hava seziyorum, komple grupları kaldırıp tek liste altında devam ederiz