Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Z Zynpelf ilknurrr22 20 kasım menüsü gelmedi kızlar
20 kasım menüsü
Sabah
2 dilim tam bugday ekmegi üzerine sürülmüs labne
Yarım avokado
3 zeytin
Bi parça tahin helvası
Öglen
Kahve
2 kuru incir 2 ceviz
Akşam
Bi kase mercimek corba
Bir dilim ekmek
Sonrasında yine diyet dışı bi çiğköfte dürüm yedim
Bu hafta hic bi düzen tutmadı

Merhabalar Chocolita
Benim bir sorum olacak.
"Tartı günü (regl haftasında olanlar hariç) hiç kilo verememiş arkadaşlar o hafta içinde 3 gün 6000 adım atacak." yazıyor idi. Regl haftasında olup kilo veremeyenler için nasıl bir uygulama yapılacak?
Cumartesi günü reglim bitmemiş olacak. Bu hafta regl döneminde başka arkadaşlar da var sanırım. Onun için bir sormak istedim.

Ben regl olandan tartı almamayı düşünmedim canım. Bende reglim bu hafta. Ama reglken sancısı ağrısı olabilir diye ceza egzersizi beklemedim. Sonra yapılır egzersiz.
Tartı almasak zaten regl krizleri oluyor biliyorsun iyice salıp zaten tartı da yok deyip ipin ucu kaçabilir diye düşündüm. Öneriye açığım tabi

Tartı almamayı önermedim canım Chocolita , yanlış anlaşılmasın. Bunu ben de istemem.
Sadece regl olup, kilo veremeyenler cezalarını 1 hafta sonra mı yapacak (ertelenecek mi?) diye sordum.

Bir de kızlar grup kaptanlığını biraz deneyimlemiş olduk
Çoğunluk pratikte yine beni etiketledi. Bende bütün menüleri kontrol etmeye devam ettim. Elimde olmadan meslek hastalığı Bir süre daha deneyelim
Aynı devam ederse ki öyle bir hava seziyorum, komple grupları kaldırıp tek liste altında devam ederiz

Son düzenleme:
21 Kasım, Perşembe günü menüm
Sabah:

*10 zeytin
*2 dilim beyaz peynir
*2 salatalık
*1 roll tam buğday ekmek
(2 dilime eşdeğer büyüklükte)
Ara:
*filtre kahve
*yoğurt (200 ml)
Öğlen:
*1 kepçe tarhana çorbası
*Arnavut ciğeri
*1 bardak ayran
Ara:
*Türk kahvesi
*yoğurt (200 ml)
Akşam yemeğinde,
*5 y.k. nohutlu bulgur pilavı
*fırında patlıcan biber yiyeceğim.
Su:Gün içinde 1,5 lt. su içtim. Akşam 2 lt.'ye tamamlarım.
Adımlarım:Şu an 3037 adım. Reglim çok yoğun ve halsiz hissediyorum. Pek verimli bir gün olmadı.
*İki akşamdır erken uykum geliyor, salonda içim geçiyor, sonra uyanıyorum. Bu akşamı garantiye alayım, erkenden menümü paylaşayım istedim.
İyi akşamlar.
Chocolita Bonus

Son düzenleme:
Hayırlı mutlu akşamlar güzel kadınlar
İftardan önce 17 dk mini bir hit kardiyo yaptım
İftarımı şekersiz kahvem ve limonlu suyumla acıyorum sonra namazımı kılar öğün yaparim ama sahurda yaptigim öğün beni çok tok tuttu 0 açlık hissi

Eklentiler

• 1000011145.jpg
    78,7 KB · Görüntüleme: 1
  • 1000011170.jpg
    148,8 KB · Görüntüleme: 0
O zaman seni etiket yapmayalım canım herkes yapınca bende yaptım yada ben size başka bir öneri vereyim yardımcı Kaptanlar alabilirsiniz liste ve spor takibi için yoğun olduğunuzda onlar devir alabilir gibi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…