Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Ben çok iyi anlıyorum seni yalnız değilsin ama sen de bunu biliyosun
Hiç birimiz yanlız değiliz UcanSupurge ben en son 90 kiloyu kızımın doğumundan sonra görmüştüm hiç bu kadar kilo almamıştim
.tek problemimiz kısa süreli yapılan diyetler bence buna emin oldum 10 gün yapıp bırakıp 1 hafta yapıp bırakıncs üzerine 3-5 daha koyuyoruz kilonun

Süreklilik gerekiyor insallah bu takımla o ruhu yakalayacağız diye düşünüyorum cok mükemmel olmasa da 1haftada eksi ile geldim mesela

Tamm olarak uzun süredir yaptığım olay bu benimde 10 gün maksimum 15 gün diyet yapıp üç dört kilo verip sonra bırakınca 5 kilo olarak geri almak . Devamlılık saglayamiyorum

Tamm olarak uzun süredir yaptığım olay bu benimde 10 gün maksimum 15 gün diyet yapıp üç dört kilo verip sonra bırakınca 5 kilo olarak geri almak . Devamlılık saglayamiyorum
İşte burda birbirimizi destekleyeceğiz 1. Sayfada kurallar var ona uyum sağlarsak çok etkili olacağını düşünüyorum

Aynen bacım aynen işte Ucmelekannesi de ben gibi o da mezun oldu takımdan ama yine geri dönüş yaşadık ikimiz de

Verince bitmiyor ki iki aşamalı önce vericen sonra en az 1 sene koruyacaksın bana da dr aynen böyle demişti.
Hücrelerimiz bile hafızaya almış durumda kolay iş değil.
Takımlarda yarışmayla çok kasıyordu herkes neler okuduk yaşadık.
Şimdi burdaki yarışma daha farklı buranın etkisi baskısı da sağlıksız olana yönelmek değil devam etmek bırakmamak.

Gunaydinlarrrr
UcanSupurge buradan bahsetti şimdi kurallarınizi okudum bende aradığım disiplin dedim . Diyet için motive iken kilo vermeyi artık bu kadar istiyorken aranıza katılmayı isterim Chocolita
Aksam ve üzeri listeler net belli olsun,açık kalan yer olursa konuşalım olur mu?
Bugün hem tartı hem liste belirleme günü biraz karışık.
Ama sen yine de tartil bugün simdi

İşte burda birbirimizi destekleyeceğiz 1. Sayfada kurallar var ona uyum sağlarsak çok etkili olacağını düşünüyorum
Aynen canım kurallar çok iyi ve caydırıcı
Aksam ve üzeri listeler net belli olsun,açık kalan yer olursa konuşalım olur mu?
Bugün hem tartı hem liste belirleme günü biraz karışık.
Ama sen yine de tartil bugün simdi
Tamamdır tartilip foto atarim az sonra

Günaydın Arkadaşlar
Merhaba Chocolita
Merhaba Cemoos
25.09.2023, Pazartesi gününe ait
tartı sonucumu paylaşayım.
Kilom:101 kg
Geçen haftaki tartı sonucuma göre -1,7 kg vermişim.
1.7 listeye giriş kilonla suanki fark maşallah çok iyi.
Yüzdesini göre siralama yapicaz ben senin yuzdemi yapayım da herkes kendi yapmaya çalışsın pratik olur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…