Ben çok iyi anlıyorum seni yalnız değilsin ama sen de bunu biliyosunTerzi söküğünü dikemiyor tam dikmiş gibi oluyor bir daha söküyor bir daha dikmeye çalışıyor
Aynen bacım aynen işteBen çok iyi anlıyorum seni yalnız değilsin ama sen de bunu biliyosun
Hiç birimiz yanlız değilizBen çok iyi anlıyorum seni yalnız değilsin ama sen de bunu biliyosun
Ah ahh canim kendimize yaptigimiz bu eziyet niye hadi bu sefer verip korumayida ogrenelimAynen bacım aynen işteUcmelekannesi de ben gibi o da mezun oldu takımdan ama yine geri dönüş yaşadık ikimiz de
Tamm olarak uzun süredir yaptığım olay bu benimde 10 gün maksimum 15 gün diyet yapıp üç dört kilo verip sonra bırakınca 5 kilo olarak geri almak . Devamlılık saglayamiyorumHiç birimiz yanlız değilizUcanSupurge ben en son 90 kiloyu kızımın doğumundan sonra görmüştüm hiç bu kadar kilo almamıştim
.tek problemimiz kısa süreli yapılan diyetler bence buna emin oldum 10 gün yapıp bırakıp 1 hafta yapıp bırakıncs üzerine 3-5 daha koyuyoruz kilonun
Süreklilik gerekiyorinsallah bu takımla o ruhu yakalayacağız diye düşünüyorum cok mükemmel olmasa da 1haftada eksi ile geldim mesela
İşte burda birbirimizi destekleyeceğiz 1. Sayfada kurallar var ona uyum sağlarsak çok etkili olacağını düşünüyorumTamm olarak uzun süredir yaptığım olay bu benimde 10 gün maksimum 15 gün diyet yapıp üç dört kilo verip sonra bırakınca 5 kilo olarak geri almak . Devamlılık saglayamiyorum
Aynen bacım aynen işteUcmelekannesi de ben gibi o da mezun oldu takımdan ama yine geri dönüş yaşadık ikimiz de
Aksam ve üzeri listeler net belli olsun,açık kalan yer olursa konuşalım olur mu?Gunaydinlarrrr
UcanSupurge buradan bahsetti şimdi kurallarınizi okudum bende aradığım disiplin dedim . Diyet için motive iken kilo vermeyi artık bu kadar istiyorken aranıza katılmayı isterim Chocolita
Aynen canım kurallar çok iyi ve caydırıcıİşte burda birbirimizi destekleyeceğiz 1. Sayfada kurallar var ona uyum sağlarsak çok etkili olacağını düşünüyorum
Tamamdır tartilip foto atarim az sonraAksam ve üzeri listeler net belli olsun,açık kalan yer olursa konuşalım olur mu?
Bugün hem tartı hem liste belirleme günü biraz karışık.
Ama sen yine de tartil bugün simdi
Hoşgeldin.
1.7 listeye giriş kilonla suanki fark maşallah çok iyi.
1.6 listeye giriş kilonla suanki fark maşallah çok iyi.
Yüzdesini göre siralama yapicaz ben senin yuzdemi yapayım da herkes kendi yapmaya çalışsın pratik olur.