Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Selam arkadaslar
Yarın sabah aç karnına tartıliyoruz. Uyanır uyanmaz sis olacağımız için biraz bekleyebiliriz. Yarın geç uyanabilirim ben malum rahatsızlıktan ötürü. En geç öğlen 1-2 gibi tartı fotoları bitmiş olur. Bir hesap yapıp listeleniriz ve 1. Grup, + takım yıldızları belli olur.
Umarım yarın herkesten tartı fotosu gelir. Yoksa hiçbir şey yapamayız.
3. Grup yarın başlangıç yapacagindan yarış 2 grup arasında gerçekleşecek. Yine böyle kısa bir bilgi verelim ♥️ Sabah ola hayrola

Sen ve akşam ekmek yememek 🤩
Evet eşimle bir sursurdugumuzden iyi oldu böyle 🥹 iyi ki eşim de 83 oldu :dua: onun yolu kısa gerçi ama olsun
Aman diyim 100 fazla atarsın :KK70:
Bu arada inşallah kilo vermissinizdir hele bi vermeyin bakın ben size neler yapıyorum hah 💃
Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne minik seni süründürür sweetgirlcandy sweetgirlcandy seni sallandirir accessdenied accessdenied seni picaklarim 💪
Surunmelere alışığız ya :işsiz:

Selam arkadaslar
Yarın sabah aç karnına tartıliyoruz. Uyanır uyanmaz sis olacağımız için biraz bekleyebiliriz. Yarın geç uyanabilirim ben malum rahatsızlıktan ötürü. En geç öğlen 1-2 gibi tartı fotoları bitmiş olur. Bir hesap yapıp listeleniriz ve 1. Grup, + takım yıldızları belli olur.
Umarım yarın herkesten tartı fotosu gelir. Yoksa hiçbir şey yapamayız.
3. Grup yarın başlangıç yapacagindan yarış 2 grup arasında gerçekleşecek. Yine böyle kısa bir bilgi verelim ♥️ Sabah ola hayrola
İşe gideceğim için en geç 07:10'da tartılabileceğim.
Reglim başladı, onun ödemi ve sabah erken tartılmanın ödemi oldu düne göre. az evvel tartıldığım kilom bir gün evvelki tartı sonucuma göre +600 gr. çıktı maalesef. Ama ilk kilo bildiririme göre yine eksideyim.:KK54:
Birazdan yine tartılıp, paylaşacağım.

İşe gideceğim için en geç 07:10'da tartılabileceğim.
Reglim başladı, onun ödemi ve sabah erken tartılmanın ödemi oldu düne göre. az evvel tartıldığım kilom bir gün evvelki tartı sonucuma göre +600 gr. çıktı maalesef. Ama ilk kilo bildiririme göre yine eksideyim.:KK54:
Birazdan yine tartılıp, paylaşacağım.
Sağlık olsun . Ben biraz önce tartildim eskideyim ama son eksiye kadar deneyecegim 👀

X