Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Selam arkadaslar
Yarın sabah aç karnına tartıliyoruz. Uyanır uyanmaz sis olacağımız için biraz bekleyebiliriz. Yarın geç uyanabilirim ben malum rahatsızlıktan ötürü. En geç öğlen 1-2 gibi tartı fotoları bitmiş olur. Bir hesap yapıp listeleniriz ve 1. Grup, + takım yıldızları belli olur.
Umarım yarın herkesten tartı fotosu gelir. Yoksa hiçbir şey yapamayız.
3. Grup yarın başlangıç yapacagindan yarış 2 grup arasında gerçekleşecek. Yine böyle kısa bir bilgi verelim Sabah ola hayrola

Sen ve akşam ekmek yememek
Evet eşimle bir sursurdugumuzden iyi oldu böyle iyi ki eşim de 83 oldu onun yolu kısa gerçi ama olsun
Aman diyim 100 fazla atarsın
Bu arada inşallah kilo vermissinizdir hele bi vermeyin bakın ben size neler yapıyorum hah
Tenceresiz kaldim anne minik seni süründürür sweetgirlcandy seni sallandirir accessdenied seni picaklarim
Surunmelere alışığız ya

İşe gideceğim için en geç 07:10'da tartılabileceğim.
Reglim başladı, onun ödemi ve sabah erken tartılmanın ödemi oldu düne göre. az evvel tartıldığım kilom bir gün evvelki tartı sonucuma göre +600 gr. çıktı maalesef. Ama ilk kilo bildiririme göre yine eksideyim.
Birazdan yine tartılıp, paylaşacağım.

Sağlık olsun . Ben biraz önce tartildim eskideyim ama son eksiye kadar deneyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…