- 30 Aralık 2009
- 4.105
- 15.371
Kiaaaazzzz oyle bisey olabilir mi?
Iyi geceler canimİyi geceler kızlar sabah iş var yatayim zaten zor kalkıyorum
Tartıda bol bol eksiler görelim inşallah birinci ben olurumderdim de zor
Yarın çok isim var bol bol yurucem
Aksam yemeği bile belli ayyy nasıl muhteşem şahane kadınım maşallah
Doğru o da etkilidir tabiBende eskiden daha kolay kilo verirdim simdi hic kolay gitmiyo yas ilerledikçe onun etkisi galiba
Evet eşimle bir sursurdugumuzden iyi oldu böyleSen ve akşam ekmek yememek
Aman diyim 100 fazla atarsın
Surunmelere alışığız yaBu arada inşallah kilo vermissinizdir hele bi vermeyin bakın ben size neler yapıyorum hah
Tenceresiz kaldim anne minik seni süründürür sweetgirlcandy seni sallandirir accessdenied seni picaklarim
İşe gideceğim için en geç 07:10'da tartılabileceğim.Selam arkadaslar
Yarın sabah aç karnına tartıliyoruz. Uyanır uyanmaz sis olacağımız için biraz bekleyebiliriz. Yarın geç uyanabilirim ben malum rahatsızlıktan ötürü. En geç öğlen 1-2 gibi tartı fotoları bitmiş olur. Bir hesap yapıp listeleniriz ve 1. Grup, + takım yıldızları belli olur.
Umarım yarın herkesten tartı fotosu gelir. Yoksa hiçbir şey yapamayız.
3. Grup yarın başlangıç yapacagindan yarış 2 grup arasında gerçekleşecek. Yine böyle kısa bir bilgi verelimSabah ola hayrola
Sağlık olsun . Ben biraz önce tartildim eskideyim ama son eksiye kadar deneyecegimİşe gideceğim için en geç 07:10'da tartılabileceğim.
Reglim başladı, onun ödemi ve sabah erken tartılmanın ödemi oldu düne göre. az evvel tartıldığım kilom bir gün evvelki tartı sonucuma göre +600 gr. çıktı maalesef. Ama ilk kilo bildiririme göre yine eksideyim.
Birazdan yine tartılıp, paylaşacağım.
Hoşgeldin
Bi ilk sayfayı tekrar okuyayım bugün ne yapmam lazım bi bakayım ama önce üçlü sistem (ben ve çocuklar) okula öğlen gelirimHoşgeldin
Lana Del Rey için sorun yok kilo aldı umrunda değilBonus bizim teyzeye rakip çıkmış
Çocuk da okula mı gidiyor?Bi ilk sayfayı tekrar okuyayım bugün ne yapmam lazım bi bakayım ama önce üçlü sistem (ben ve çocuklar) okula öğlen gelirim
Keşke benim de almış halim böyle olsaydıLana Del Rey için sorun yok kilo aldı umrunda değil
Gunaydinlarrrr
Aynen küçük kreşe kız anaokuluna öğlen buluşuyoruzÇocuk da okula mı gidiyor?
Keşke benim de almış halim böyle olsaydı
Terzi söküğünü dikemiyor tam dikmiş gibi oluyor bir daha söküyor bir daha dikmeye çalışıyorKız senin boyun uzun değil mi ya niye böyle ümitsiz vaka gibi konuşuyosun? Kaptanlık yaptın sen bir de konuya hakimsin