- 18 Mart 2021
- 11.542
- 63.609
1 saate uyurum heralde de bir bardak daha çay içim bariHiçbirini içmesen olmaz mı? Ama hemen uyumayacaksan iç tabi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 saate uyurum heralde de bir bardak daha çay içim bariHiçbirini içmesen olmaz mı? Ama hemen uyumayacaksan iç tabi.
Yok ya aksine wc çıkarır. Eğer öyleyse atmam lazım kendimi şu balkondanSiyah çay ödem mi yapıyor?
Açsın dimi1 saate uyurum heralde de bir bardak daha çay içim bari
Ben de 2 demlik rahat içiyorum.5 Fincanda kahve içiyorum.acaba suyu ondan mı icemiyorumBilmiyorum ki ben günde 1 demlik içiyorum
Kizz Allah iyiliğini versin. Ben sen öyle dedin sandım. Anacığım hepimizin uykusu gelmiş. Ama ilk kez bu gece çok acıktım ya.Yok ya aksine wc çıkarır. Eğer öyleyse atmam lazım kendimi şu balkondan
Açım tabiiAçsın dimi
Ondandır.Ben de 2 demlik rahat içiyorum.5 Fincanda kahve içiyorum.acaba suyu ondan mı icemiyorum
Kizz Allah iyiliğini versin. Ben sen öyle dedin sandım. Anacığım hepimizin uykusu gelmiş. Ama ilk kez bu gece çok
Kizz Allah iyiliğini versin. Ben sen öyle dedin sandım. Anacığım hepimizin uykusu gelmiş. Ama ilk kez bu gece çok acıktım ya.
Kendi ağzıma tükürim ben e
Kizz Allah iyiliğini versin. Ben sen öyle dedin sandım. Anacığım hepimizin uykusu gelmiş. Ama ilk kez bu gece çok acıktım ya.
Sadece şuna cvp vermek istemiştim olana bak
Ben alıştım galiba geceleri zaten acıkmazdim bişey yemezdim de akşam üzeri çok açlık hissediyorum.Kizz Allah iyiliğini versin. Ben sen öyle dedin sandım. Anacığım hepimizin uykusu gelmiş. Ama ilk kez bu gece çok acıktım ya.
Dün ve bugün eksik olması gerek önceki günler yazmıştım, iki gündür evde değilim o yüzden aksattım yazayım birazdan@succulentt bir gün eksik görünüyor.
@baltasar cumartesi eksik görünüyor.
H Hufezaa 3 gün eksik görünüyor.
Tamamdir yarın tartı günü unutmadın dimiDün ve bugün eksik olması gerek önceki günler yazmıştım, iki gündür evde değilim o yüzden aksattım yazayım birazdan
Tamamdir yarın tartı günü unutmadın dimi
Bence değilsindir illaki fark ediyor tartıda
Bu kadar açlığa sanki aynıyım gibi ya.
YaaaBence değilsindir illaki fark ediyor tartıda
Hiç tartıldin mi ben bir kez tartıldım
Ben bu hafta kıza uydur tartıldım ama bir daha tartilmam ya gevşeme oluyo ya stres oluyoYaaa
Hiç tartilmadim. Zaten normalde de haftada bir diyorlar.
Şu an tartılmasaydın sabah da çok erken tartılma ödemli bir bünyen varsa.
Bu kadar açlığa sanki aynıyım gibi ya.
Kiaaaazzzz oyle bisey olabilir mi?Profilimde.
Ben de aşkım beni niye sallamadi diyordum