Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Ohh afiyetle yemek nasip olsun inşallah 🥰 oda kolay ismi elle ovduysan bide ben bu sene robottan çektim kolay oldu
Robotu bozuyor ya tarhana 🙄 ben hep elle yapıyorum geçen sene yapmamıştım önceki seneden kalmıştı bu sene dagitmazsam 2 sene yeter ama dağıtacak gibiyim o_O

Merhaba kızlar
Sabah evi temizledim dondurucuya atmak hemde akşam yemeği olsun diye lahmacun harcı hazirladim gönderdim yapilmaya
Sporumu yaptim akşam nisanimiz var annem gelecek cocuklara bakmaya banada değişiklik olacak 😁

Menüyü simdiden yazayım
Sabah ikizler durmadigi için ayak üstü atistirdim peynir zeytin domates salatalık 1 dilim ekmek
yumurta haslamasi vardı ben sevmiyorum kendimede omlet yapmaya erindim

Ara yeşil çay (temizlik yaparken arada yudumladim)

Öğle bi avuç uzum yarim bardak ayran

Şimdi kahve bi avuç findik

17:30 gibi 1 lahmacun bol yesillik ayran olur

Spor çok yoruldugum icin leslie 15dk olandan yaptim o daha fazla yordu
15dk leslie
100 yarim mekik hareketi
30 alt karın hareketi
30 kalca hareketi
40sn plank
Cemoos Cemoos

Çocuk hasta oldu kusuyor. Bende baş ağrısından duramıyorum. Menümü yazayım da bugün gelebilir miyim daha bilemiyorum
Kahvaltı olarak 2 yumurta artı meyve yedim

Akşam yemegi çorba ve az et olacak. Salata. Bol su Cemoos Cemoos adım atamadım atmaya gittim ama yolda kustu çocuk geri döndük
Geçmiş olsun choco 🥺

Çocuk hasta oldu kusuyor. Bende baş ağrısından duramıyorum. Menümü yazayım da bugün gelebilir miyim daha bilemiyorum

Akşam yemegi çorba ve az et olacak. Salata. Bol su Cemoos Cemoos adım atamadım atmaya gittim ama yolda kustu çocuk geri döndük
Geçmiş olsun.

Merhaba kızlar
Sabah evi temizledim dondurucuya atmak hemde akşam yemeği olsun diye lahmacun harcı hazirladim gönderdim yapilmaya
Sporumu yaptim akşam nisanimiz var annem gelecek cocuklara bakmaya banada değişiklik olacak 😁
Maşallah canım nazar drgmesin çok iyi gidiyorsun ufak bebesi olan hatuna göre :KK68:

Çok geçmiş olsun chocom çok salgın var şu ara benim de küçükler öksuürük burun akıntısı var her türlü salgın mevcut dikkat etmek lazım 🌹😚 op miracı yerime

X