Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Bugün tek öğün yiyebildim.
Bir haşhaşlı simit 1tabak sarımsaklı yoğurtlu kızartma
Neredeyse 2 demlik çay icmisimdir.
5 bardak su.
Duvar pilatesi yapayım dedim ama beceremedim
Daha birsey yiyip içmem bugün.
Cemoos Cemoos
20230923_190205.jpg

Bugün tek öğün yiyebildim.
Bir haşhaşlı simit 1tabak sarımsaklı yoğurtlu kızartma
Neredeyse 2 demlik çay icmisimdir.
5 bardak su.
Duvar pilatesi yapayım dedim ama beceremedim
Daha birsey yiyip içmem bugün.
Cemoos Cemoos
Eki Görüntüle 3306301
Tek öğün beslenmen hiç iyi değil oslem ama çok iyi yürüyorsun ben tek öğün beslensem bu kadar yuruyemezdim 🤦

Bugün beslenmem çok kötüydü olabildiğince az yemeye çalıştım yememem gerekenleri sonuç
Screenshot_20230923_195909_Samsung Health.jpg

Öğlen misafirlikteydim :)
Akşamda ahaliye uyum saglamak için kendimce makarna salatasi yaptım 4 kaşık yağsız makarnadan

3 litre su icmisimdir egzersiz yine yok 🙄

Kahvaltım (800 kalori)

1kaşık zeytin salatası
1yk zeytinyağı
1 domates 1 salatalık
1dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
2 dilim çok tahıllı ekmek
5 siyah zeytin
2 kuru incir

Öğle (181 kalori)

1 dilim çok tahıllı ekmek
Üzerine 1 kaşık kadar labne peynir

Akşam (370 kalori)

Omlet
1dilim ekmekle

Bugün yemeğin dozunu ayarlayamadım yorgunluk ev işi ve antrenman yüzünden
Saatimin şarjı bitik olduğu için takmadım ama yürüyüş maksimum 5000 6000dir
2buçuk litre suyu tamamladım
30 40dk kadar da tüm vücut çalıştım kendimce

Cemoos Cemoos
Chocolita Chocolita

Çocuk hasta oldu kusuyor. Bende baş ağrısından duramıyorum. Menümü yazayım da bugün gelebilir miyim daha bilemiyorum
Kahvaltı olarak 2 yumurta artı meyve yedim

Akşam yemegi çorba ve az et olacak. Salata. Bol su Cemoos Cemoos adım atamadım atmaya gittim ama yolda kustu çocuk geri döndük
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.🙏🌺💐

Cemoos Cemoos bu arada nescafeyi sormuşsun galiba. 2si bir aradaların veya 3ü bir aradaların içeriğine bakarsan zaten kahve oranının içindeki en az şey olacağını görürsün. İçeriğindeki süt tozu karın bölgesinde yağlanma ve hormonal bozukluk yapıyor. Toz krema keza aynı şekilde. Fruktoz tatlandırıcı kan şekerini aşırı dalgalandırıyor. Kahve değil kimyasal içiyorsun aslında. Bunun yerine Türk kahvesi sütlü kahve veya filtre kahve +düt + bal gibi içeriği doğal olan kendi kahve varyantlarını yapmanı tavsiye ederim.

Cemoos Cemoos bu arada nescafeyi sormuşsun galiba. 2si bir aradaların veya 3ü bir aradaların içeriğine bakarsan zaten kahve oranının içindeki en az şey olacağını görürsün. İçeriğindeki süt tozu karın bölgesinde yağlanma ve hormonal bozukluk yapıyor. Toz krema keza aynı şekilde. Fruktoz tatlandırıcı kan şekerini aşırı dalgalandırıyor. Kahve değil kimyasal içiyorsun aslında. Bunun yerine Türk kahvesi sütlü kahve veya filtre kahve +düt + bal gibi içeriği doğal olan kendi kahve varyantlarını yapmanı tavsiye ederim.
Lady dün neskafe icilmis de bende neden zararliydi unuttum şimdi hatırlamış oldum sağol 😍
Ben 6 aydır tek tük içtim galiba,hep türk kahvesi filtre kahve içiyorum.
Ama herkes bilgilensin icmesin 🤭

Ben de kendi çapımda diyete başladım. 58 kiloyum. 5-6 kilo versem yeter. Beyaz ekmek, un, şeker, paketli gıdaları tamamen kestim. Ekmek olarak günde en fazla iki dilim uno denge yiyorum. Makarna, pilav vs. hiç yok. En fazla bulgur pilavı ya da haşlanmış yarma ile yapılmış salata yiyorum. Bir hafta oldu başlayalı. Hamursuz yaşayamayan bir insandım. Ne canım çekiyor, ne yiyorum. Akşamları salata ve ızgara et yiyorum. Bakalım doğru bir şey mi yapıyorum. Zamanla göreceğiz.

Lady dün neskafe icilmis de bende neden zararliydi unuttum şimdi hatırlamış oldum sağol 😍
Ben 6 aydır tek tük içtim galiba,hep türk kahvesi filtre kahve içiyorum.
Ama herkes bilgilensin icmesin 🤭
Bence diyet süreci kilo vermekten ibaret değil. Bedenimizi bir araba gibi düşünelim. Diyet yapmak arabanın bakımlarını yağını benzinini eksiksiz koyup sorunsuz yola devam etmesini sağlamak aslında. Bizim sorunumuz kilo almak çünkü. Makine doğru işlemiyor ve kilo alıyoruz. Biz istediğimiz kiloya düşene kadar araca bakım yaparsak sonra bi anda düzen bozulursa araç ilerlemez. Diyet sürecimiz de ömrümüzün sonuna kadar devam ettirebileceğimiz bir rutin olmalı aslında.
Tek öğün beslenenler var. Ömrünüz boyunca tek öğün mü yiyeceksiniz? Almanız gereken günlük mikro mineral protein yağ gibi ögeler ne olacak? Aracın çalışması için sadece ayda 1 benzin koymak yetmediği gibi şahsen tek öğün sürdürülebilir değil ve istenilen kilodan sonrası kilo koruma sağlanamaz. Dolayısıyla hayatımızı değiştirmekle başlamak lazım. Buna bir örnek de paketlenmiş gıdalar hazır ürünler zararlı mesela bunları da çıkarmak lazım. Daha taze ve içeriği saf ürünler tercih edilmeli. Paketlenmiş galeta yemek yerine butik fırınlardan alınabilir veya leblebi gibi doğal ürünler tercih edilebilir. Yoksa diyet yapmanın hiçbir anlamı yok. Birazcık uzun oldu ama genel bi yazmak istedim. Teşekkür ederim.

X