- 30 Aralık 2009
- 4.105
- 15.371
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek öğün beslenmen hiç iyi değil oslem ama çok iyi yürüyorsun ben tek öğün beslensem bu kadar yuruyemezdimBugün tek öğün yiyebildim.
Bir haşhaşlı simit 1tabak sarımsaklı yoğurtlu kızartma
Neredeyse 2 demlik çay icmisimdir.
5 bardak su.
Duvar pilatesi yapayım dedim ama beceremedim
Daha birsey yiyip içmem bugün.
Cemoos
Eki Görüntüle 3306301
Evet biliyorum. Şu kullandığım ilaçlar tokluk hissi veriyor ama acayip sisiriyor.elim kolum şişti resmen.Tek öğün beslenmen hiç iyi değil oslem ama çok iyi yürüyorsun ben tek öğün beslensem bu kadar yuruyemezdim
İnşallah şifa bulursunEvet biliyorum. Şu kullandığım ilaçlar tokluk hissi veriyor ama acayip sisiriyor.elim kolum şişti resmen.
Öyle diyorsan öyledir bebeğim.Tartıda çok farketmesede yüzümde bir süzülme oldu bu bile umut vadediyor bence
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.Çocuk hasta oldu kusuyor. Bende baş ağrısından duramıyorum. Menümü yazayım da bugün gelebilir miyim daha bilemiyorum
Kahvaltı olarak 2 yumurta artı meyve yedim
Akşam yemegi çorba ve az et olacak. Salata. Bol su Cemoos adım atamadım atmaya gittim ama yolda kustu çocuk geri döndük
Lady dün neskafe icilmis de bende neden zararliydi unuttum şimdi hatırlamış oldum sağolCemoos bu arada nescafeyi sormuşsun galiba. 2si bir aradaların veya 3ü bir aradaların içeriğine bakarsan zaten kahve oranının içindeki en az şey olacağını görürsün. İçeriğindeki süt tozu karın bölgesinde yağlanma ve hormonal bozukluk yapıyor. Toz krema keza aynı şekilde. Fruktoz tatlandırıcı kan şekerini aşırı dalgalandırıyor. Kahve değil kimyasal içiyorsun aslında. Bunun yerine Türk kahvesi sütlü kahve veya filtre kahve +düt + bal gibi içeriği doğal olan kendi kahve varyantlarını yapmanı tavsiye ederim.
Bence diyet süreci kilo vermekten ibaret değil. Bedenimizi bir araba gibi düşünelim. Diyet yapmak arabanın bakımlarını yağını benzinini eksiksiz koyup sorunsuz yola devam etmesini sağlamak aslında. Bizim sorunumuz kilo almak çünkü. Makine doğru işlemiyor ve kilo alıyoruz. Biz istediğimiz kiloya düşene kadar araca bakım yaparsak sonra bi anda düzen bozulursa araç ilerlemez. Diyet sürecimiz de ömrümüzün sonuna kadar devam ettirebileceğimiz bir rutin olmalı aslında.Lady dün neskafe icilmis de bende neden zararliydi unuttum şimdi hatırlamış oldum sağol
Ben 6 aydır tek tük içtim galiba,hep türk kahvesi filtre kahve içiyorum.
Ama herkes bilgilensin icmesin