Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Birde ben hiç yeşilçay, kirazsapi falan icmiyorim çay kahvede yok bende ..yarından itibaren içsem kirazsapi etkisi olur mu biliyorim geç kaldım da o_O merak ettim o_O
Kirazsapi ödem attırır iyi olur da 3-4 güne ancak etkili olur yine de başka sen.
Yeşilçay metabolizma çalıştırır iç bende başlicam bakalım içmeye.

Buralarda kiralar geçen sene 1000-1500 arasıydi deprem sonrası kiralar ucunca 3 bin den başladı bizim etrafimizda ..

Arka komşu kiracıların 4 bin yapmış diyorlardı

Bugün duydum ki çıkın diyormuş 🙄 4 binde az geliyor

Buralarda kiralar geçen sene 1000-1500 arasıydi deprem sonrası kiralar ucunca 3 bin den başladı bizim etrafimizda ..

Arka komşu kiracıların 4 bin yapmış diyorlardı

Bugün duydum ki çıkın diyormuş 🙄 4 binde az geliyor
Ya geçen sene buralarda kira 500 liraydı agzhxhdh
Şimdi buralarda evler 6-7 bin.
Dubleks ev var yanımda o 11 bin istiyor
İnşallah yaza kadar satamaz 😂

Yok kız bu kadın değişik satar yani hatta bana söyledi al diye de çok istiyo bunu alacağıma başka ev alırım.
Ama satar yani 😒
Hakkınizda hayırlısı olsun cemoos evin durumunu bilmiyorim ama alma imkanı varsa alsanız keşke bu zamanda çok zor ev sahibi olmak

Mesela bende büyük ev istiyorum ama şartları zorlamamiz lazım alabilmek için :KK43: çok zor yani elimizdekinden de olmayalım diyoruz

Hakkınizda hayırlısı olsun cemoos evin durumunu bilmiyorim ama alma imkanı varsa alsanız keşke bu zamanda çok zor ev sahibi olmak

Mesela bende büyük ev istiyorum ama şartları zorlamamiz lazım alabilmek için :KK43: çok zor yani elimizdekinden de olmayalım diyoruz
Fiyatı neredeyse 3 katı yapmış minik ya bu fiyata anneme yakın ev bakarız daha güzel evler var yani.
Ama uygun olsaydı alırdık bakalım nasip.
Siz kalabalık siniz minik büyük ev seni rahatlatır inşallah alırsınız ya 🙏

Cemoos Cemoos
Kahvaltı: domates ,salatalık, avokado, marul zeytin peynir bir dilim gevrek ekmek ,Nescafe
Ara öğün ızgara et yanında yeşillik
Akşamı hafif tutmaya çalıştım yeşil Çay kuru yemiş etimek 1 dilim
1.5litre su

IMG-20230923-WA0007.jpg

Buraya göre güzel fiyatı burada dubleksler 5-6 trilyon 😒
Benim yaşadığım yerde de dubleksler uçmuş hatta yeni ve geniş evler 3+1 2.5 trilyon bu bahsi geçen dubleks Manisa merkezdeydi ama yerleşime uzak

Eşim dinlemedi ev 75 metre kare benim sigamiyoruz emekliliğe az kaldı inşallah o zaman tazminetla belki biseuler yapılır :dua:

Günaydıın

Kahvaltım (800 kalori)

1kaşık zeytin salatası
1yk zeytinyağı
1 domates 1 salatalık
1dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
2 dilim çok tahıllı ekmek
5 siyah zeytin
2 kuru incir
Sınırsız çay

fitnessa geçiyorum halsiz kalmamak için sağlam bi kahvaltı yaptım
akşam sadece ekmeksiz mercimek çorbasıyla kapatıcam🥲
Spor dönüşü de kırk dakika yürüyüş 🤸🏻‍♂️
Succulent listeyi hallediyorum bu sabah ki menü listen bu dimi başka dışına çıkma ekleme var mı?

X