- 21 Aralık 2016
- 8.850
- 40.583
İyi geceler kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceler kızlar
Allah Allah Çarşamba bakarsın artık. İnşallah çabuk geçerKudret narı macunu aldım şimdilik mideye çok iyi geliyormuş çarşamba doktor randevum var oraya gidene kadar ama yemek yemediğim sürece sıkıntı yok iş yedikten sonra oluyor vücut yeme diye haykırıyor resmen
İnşallah Boy kaçtıBugunkü tartim. Umarim hedefim olan 64ü görürüm sizlerle.
Baslangic 6 Mayis
Baslangic 71.1
Hedef 6 Temmuz , 64
Boy 1.56Allah Allah Çarşamba bakarsın artık. İnşallah çabuk geçer
İnşallah Boy kaçtı
Umarım endoskopisiz atlatırımAllah Allah Çarşamba bakarsın artık. İnşallah çabuk geçer
İnşallah Boy kaçtı
Ben şuan 74.7 yim ama tartı görselini yarin atiyoruz sanirim demisuspushanimcim Paranoya_6616 listeye aldım suspus Elektra Natchios paranoya Black Canary grubunda. Kilosu birbirine yakın olan arkadaşlar aynı grupta bulunur. Sıralama bu şekilde yapıldı. Kişi sayılarını eşitlemek için zaman içinde gruplarda değişiklik olabilir. Su an en zayıf arkadaşlarımız Süperwoman da
Bakalım Childdevelopment nereye yerleşecek
Evet canımBen şuan 74.7 yim ama tartı görselini yarin atiyoruz sanirim demi
Fazladan adım atsan senin karına olur canım adım yarışına katılmak ister misinSelamlar ben de aksam yemegimi yedim yazayim.
Sabah
7.00
400 ml su
7.40
Bikac tofu
Yarim salatalık
Yarim yer elmasi
Aksam 17.00
4 5 kanat
2yk sehriye pilavi
Yogurt
Pismis karnibahar brokoli ve havuc
1 yk patates
Su 2 litre
Adim 3.000
Adimlarim az oluyor ise araba ile gidip geliyorum. Eve gel yemek yap , derse otur hareketsiz geciyor benim icin.
Chocolita
Migrenben
Ah zamanin olsa normalde spor salonuna kaydim var ama cocuklari evde tek birakip gidemiyorum ki. Esim calisiyor suan hala dersim devam ediyor. Cok zor benim icin.Fazladan adım atsan senin karına olur canım adım yarışına katılmak ister misin
Tamam canımAh zamanin olsa normalde spor salonuna kaydim var ama cocuklari evde tek birakip gidemiyorum ki. Esim calisiyor suan hala dersim devam ediyor. Cok zor benim icin.