İnşallah canım biz de sayı azlığı var vitaminle ilaçla az da olsa düzelttik hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbimİnş amin canım çok teşekkür ederimDevam etmezse yerleşme kanamasıdır diye düşünürüm bakalım inş devam etmez Bende 1.5 yıllık evliyim aynı şekilde hiç korunmadık ama olmadı.ikimizde de sorun yok buna rağmen olmuyo İnş nasip olur hepimize bir an önce hayırlısıyla
Canım pozitif düşün regl olman için erken. Yerleşme kanamasidir belki olmazsa da bi daha deneyeceğiz moral bozmak yok mücadeleye devam. Benim de bugün 14.gün sanki regl olcam gibi arada kasık ağrım oluyo hatta demin pedle gittim wcyeKızlar bugün aşılamanın 12. Günü az önce hafif bi pembe kanama oldu hala var leke gibi nedir bu adet mi oluyorum yoksa daha 6 gün vardı adetimeçok moralim bozuk
Allah razı olsun canım bende sana dua ederim artık.haber ver burdan mutlaka sendeİnşallah canım biz de sayı azlığı var vitaminle ilaçla az da olsa düzelttik hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin RabbimHaber ver mutlaka duamdasin ♥
Bugün kaçıncı günün ? 15. Gün kesin çıkar kanda canım.teşekkür ederim canım inş da yerleşme kanamasıdır bakalım hem de 6 günüm var regl a hiç bu kadar erken regl olmadım hep gününde olurum.umarım regl değildir15.gün kan versem çıkar mi ya dayamıcam galiba
Canım pozitif düşün regl olman için erken. Yerleşme kanamasidir belki olmazsa da bi daha deneyeceğiz moral bozmak yok mücadeleye devam. Benim de bugün 14.gün sanki regl olcam gibi arada kasık ağrım oluyo hatta demin pedle gittim wcye
Canım inş regl olmazsın sende15.gün kan versem çıkar mi ya dayamıcam galiba
Canım pozitif düşün regl olman için erken. Yerleşme kanamasidir belki olmazsa da bi daha deneyeceğiz moral bozmak yok mücadeleye devam. Benim de bugün 14.gün sanki regl olcam gibi arada kasık ağrım oluyo hatta demin pedle gittim wcye
Canım inşallah kanaman durmuştur hayırlı haberle gelAllah razı olsun canım bende sana dua ederim artık.haber ver burdan mutlaka sende
Canım kanamam dün akşama doğru durdu hala da yokCanım inşallah kanaman durmuştur hayırlı haberle gelBugün gonal f 300e başlıyorum cumartesi kontrolüm var
Sıktığı derken spermden mi bahsediyosun? Canım ztn aşılama sonrası ilk 20-30 dk kalkmıyosun yerinden ve ilk saniyelerde sperm çoktan ulaşacağı yere ulaşıyor.hiç dert etme yani.alacağını almıştır.garanti olsun diye bi süre kalkmıyosun sadece.Kızlar aşılama yaptığınız gün ya da ertesi gün doktorun sıktığı geri geldi mi?
Evet canım onu kastediyorum. Hiç mi geri gelmiyor oSıktığı derken spermden mi bahsediyosun? Canım ztn aşılama sonrası ilk 20-30 dk kalkmıyosun yerinden ve ilk saniyelerde sperm çoktan ulaşacağı yere ulaşıyor.hiç dert etme yani.alacağını almıştır.garanti olsun diye bi süre kalkmıyosun sadece.
Geliyor tabi en hareketli olanlr tüplere giriyo gerisi akıyo vajinadan canım normal ilişki gibi zaten aşılama da tek farkı direkt rahim içine bırakılıyo sperm bir de en kaliteli spermler ayrıştırıldığı için şans yükseliyorEvet canım onu kastediyorum. Hiç mi geri gelmiyor o
Maşallah kız inşallah hiç gelmez reglin inşallah yerlesmedir canımCanım kanamam dün akşama doğru durdu hala da yokbel ağrım var baya.kanama diyemiyorum bile ztn çok hafif pembemsiydi sonra kahverengi oldu idrarımı yaparken çook hafif leke vardı o kadar ayıptır söylemesi hep peçete koyuyorum peçete tertemiz. yarına kdr gelmezse gidip kan testi yaptırcam.çok sevindim canım sende hayırlı haberle gel yumurtaların çok sağlıklı büyür inş
Ne zaman geri geliyorGeliyor tabi en hareketli olanlr tüplere giriyo gerisi akıyo vajinadan canım normal ilişki gibi zaten aşılama da tek farkı direkt rahim içine bırakılıyo sperm bir de en kaliteli spermler ayrıştırıldığı için şans yükseliyor
İnş canımMaşallah kız inşallah hiç gelmez reglin inşallah yerlesmedir canımÇok sağol canım inşallah
Valla bilmiyorum ki ne zaman ayağı kalksan o zaman gelir galibaNe zaman geri geliyor
Ama çoktan alcağını almıştır o yüzden rahat olsun için canım şuan tüplerde vardır ztnNe zaman geri geliyor
Sağolasın canım inşallah hamile kalırızAma çoktan alcağını almıştır o yüzden rahat olsun için canım şuan tüplerde vardır ztn
İnş aminnSağolasın canım inşallah hamile kalırız
Yok canım yaptırmadım. Sen naptın? Geldi mi tekrardan kan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?