Gebeliğe Hazırlık Kasımda aşılama yaptıranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım biz de sayı azlığı var vitaminle ilaçla az da olsa düzelttik hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim Haber ver mutlaka duamdasin

15.gün kan versem çıkar mi ya dayamıcam galiba
Kızlar bugün aşılamanın 12. Günü az önce hafif bi pembe kanama oldu hala var leke gibi nedir bu adet mi oluyorum yoksa daha 6 gün vardı adetime çok moralim bozuk
Canım pozitif düşün regl olman için erken. Yerleşme kanamasidir belki olmazsa da bi daha deneyeceğiz moral bozmak yok mücadeleye devam. Benim de bugün 14.gün sanki regl olcam gibi arada kasık ağrım oluyo hatta demin pedle gittim wcye

Bugün kaçıncı günün ? 15. Gün kesin çıkar kanda canım.teşekkür ederim canım inş da yerleşme kanamasıdır bakalım hem de 6 günüm var regl a hiç bu kadar erken regl olmadım hep gününde olurum.umarım regl değildir

Canım inş regl olmazsın sende Benim kanama kesildi tamamen biraz umutlanmaya başladım gibi.idrar testi yap orda çıkabilir belki de.kesin sonuç istiyosan merak ediyorsan yarın kan testi yaptır canım.benim yarın 13. Gün daha 2 gün daha beklerim eğer gelmezse kan kan testi yaparım bende

Canım inşallah kanaman durmuştur hayırlı haberle gel Bugün gonal f 300e başlıyorum cumartesi kontrolüm var
Canım kanamam dün akşama doğru durdu hala da yok bel ağrım var baya.kanama diyemiyorum bile ztn çok hafif pembemsiydi sonra kahverengi oldu idrarımı yaparken çook hafif leke vardı o kadar ayıptır söylemesi hep peçete koyuyorum peçete tertemiz. yarına kdr gelmezse gidip kan testi yaptırcam.çok sevindim canım sende hayırlı haberle gel yumurtaların çok sağlıklı büyür inş

Kızlar aşılama yaptığınız gün ya da ertesi gün doktorun sıktığı geri geldi mi?
Sıktığı derken spermden mi bahsediyosun? Canım ztn aşılama sonrası ilk 20-30 dk kalkmıyosun yerinden ve ilk saniyelerde sperm çoktan ulaşacağı yere ulaşıyor.hiç dert etme yani.alacağını almıştır.garanti olsun diye bi süre kalkmıyosun sadece.

Evet canım onu kastediyorum. Hiç mi geri gelmiyor o

Maşallah kız inşallah hiç gelmez reglin inşallah yerlesmedir canım Çok sağol canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…