12.gün idrar testi yaptım ama sonuç negatif bugün 15.günü alışamanın 18adet günüm bakalımm kan testi daha yaptırmadımİçini ferah tut olumsuzluk herşeyde vardır ama sen ona hayatında yer verme güzel şeyler düşün ve bebeğini kucağına alacağın zamanı hayal et güçlü be moralli ol
1 kasım canım benimkiSizler ne zaman yaptırdınız kızlar ?
Sonucunuz inşallah olumludur .1 kasım canım benimki
Ne guzel cnm ıns tutarÇok şükür öyle çok bir ağrım olmadı oldu ama ara ara .
Seninle aynı gün yapmışız idrar testi yaptıniz mı5 kasım
6 Kasım canımSizler ne zaman yaptırdınız kızlar ?
İnşallah hepimizinki tutarSonucunuz inşallah olumludur .
Hayır idrar testi şuan doğru çıkmayabilir bekleyebilirsem doktorun dediği tarihe kadar bekliycem bu sefer. Sen yaptın mı.Seninle aynı gün yapmışız idrar testi yaptıniz mı
Doktorun dediği tarih ne zaman canım?Hayır idrar testi şuan doğru çıkmayabilir bekleyebilirsem doktorun dediği tarihe kadar bekliycem bu sefer. Sen yaptın mı.
24 kasım canım dayabilirsem tabiDoktorun dediği tarih ne zaman canım?
Canım çatlatma iğnesini yumurtaların geliştiğinde yani ideal boyuta ulaştığında vurulur.günü herkes için aynı değildir yumurta gelişimine göre değişir herkeste bukizlar catlatma ignesini adetinizin kacinci gunu vurdunuz acaba
Mesela benim 8. Gün çatlatma iğnem vuruldu 10. Gün aşılamam yapıldıkizlar catlatma ignesini adetinizin kacinci gunu vurdunuz acaba
Bana 14 gün sonra demişti ama ben kan testi yapmayı düşünmüyorum idrar testiyle denicem sonra da adetimi beklicem24 kasım canım dayabilirsem tabisana verdi mi tarih
Bana 14 gün sonra demişti ama ben kan testi yapmayı düşünmüyorum idrar testiyle denicem sonra da adetimi beklicem
20-21 Kasım gibi idrar testini denerim bi bakalım ne çıkacak24 kasım canım dayabilirsem tabisana verdi mi tarih
Doktor size ne zaman kan tahlili verin demişti ? Bana tarih yazdılarMesela benim 8. Gün çatlatma iğnem vuruldu 10. Gün aşılamam yapıldı
moralini bozma12.gün idrar testi yaptım ama sonuç negatif bugün 15.günü alışamanın 18adet günüm bakalımm kan testi daha yaptırmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?