• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasımda aşılama yaptıranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ciddi misinn ay ben yeni girebildim daha foruma çok üzüldüm canım niye böyle oluyoruz anlamadım neden tutmaz ki allahım 😞
Aynen canım bilmiyorum artık ben doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum açıkçası yarın başka bir doktora gidicem tavsiye ettiler

16 17 gün oldu ama hala test yapmadım evde test de negatif çıktı hastalık günüm geçti hasta olmadım nolacak bilmiyorum 🙊 aşılama ile ciddi hamile kalan var mı?

ben aşılamayla hamile kaldım, ümidinizi kaybetmeyin :)

Aynen canım bilmiyorum artık ben doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum açıkçası yarın başka bir doktora gidicem tavsiye ettiler
Değiştir canım.bende o kdr çok dr değiştim ki yapcak bişe yok napalım ben bi kaç ay ara vericem.sonra ikinci aşılamamı yapicam

Hayırlı olsun canım bebeğin🥰🥰🤗aşılamadan sonra neler yaşadın ağrın hassasiyetin var mıydı? Kaçıncı gün öğrendin?🤗
allah razı olsun canım :)
12.gün belim ağrıdı sadece onun dışında hiç belirtim olmadı. 13. gün kan testinde 27yle öğrendim pozitif olduğunu :)
3. aşılamamdı çok ümitli olmadığım için takmadım acıkcası, hiç dikkat etmedim de.

allah razı olsun canım :)
12.gün belim ağrıdı sadece onun dışında hiç belirtim olmadı. 13. gün kan testinde 27yle öğrendim pozitif olduğunu :)
3. aşılamamdı çok ümitli olmadığım için takmadım acıkcası, hiç dikkat etmedim de.
Aşılamadan sonra göğüs hassasiyeti karın ağrısı olmadı mı

Back