• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasımda aşılama yaptıranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dun catlatma ignemi vurdum gece 1.30 da 36 saat oldu ve sonraki saatten bu saate kadar feci sancilarim var kasiklarim sancidan uyuyamadim rahimimi sökuyorlar sanki kizlar sizdede oldumu suan sancidan uyuyamiyorum resmen wc ye zor gittim sancidan

dun catlatma ignemi vurdum gece 1.30 da 36 saat oldu ve sonraki saatten bu saate kadar feci sancilarim var kasiklarim sancidan uyuyamadim rahimimi sökuyorlar sanki kizlar sizdede oldumu suan sancidan uyuyamiyorum resmen wc ye zor gittim sancidan
Bana da çok ağır geldi canım bugün 4. Gün ama karın ağrısı geçmedi . Hassas yerlerim var el değmiyor

Benim 13 gün oldu hasta olacak gibiyim
İnş olmazsın canım 🙏🏻 Benim de 14. Günüm bugün iki gün önce hafif bi kanama oldu kesildi bugün de kahverengi çamur gibi bişe geldi çok az ama hasta mı olcam yoksa gebemiyim hiç anlamadım en iyisi gidip test yapmam olcak

Bende de oldu aynı anlattıkların aşılama yapıldığı andan itibaren 3 gün filan çektim sancı.

Gelmedi hayır bende yarın kan testi yaptırcam.sende durum nasıl peki ?
Valla gelen giden yok benim de canım. normalde cuma günü regl olmam gerek. pazar günü içinde doktorum kan testi istemişti. pazarı beklicem sanırım regl olmazsam acile gidip yaptırırım. inş olmam :dua: verdin mi kan canım, sonuç ne?

Back