Gelmedi hayır bende yarın kan testi yaptırcam.sende durum nasıl peki ?Yok canım yaptırmadım. Sen naptın? Geldi mi tekrardan kan?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelmedi hayır bende yarın kan testi yaptırcam.sende durum nasıl peki ?Yok canım yaptırmadım. Sen naptın? Geldi mi tekrardan kan?
Benim 13 gün oldu hasta olacak gibiyimBende beklemedeyim sizin kaç gün oldu ? İnş olumlu sonuçlanır hepimizin![]()
Bana da çok ağır geldi canım bugün 4. Gün ama karın ağrısı geçmedi . Hassas yerlerim var el değmiyordun catlatma ignemi vurdum gece 1.30 da 36 saat oldu ve sonraki saatten bu saate kadar feci sancilarim var kasiklarim sancidan uyuyamadim rahimimi sökuyorlar sanki kizlar sizdede oldumu suan sancidan uyuyamiyorum resmen wc ye zor gittim sancidan
senin kac yumurtan olmustu yumurta fazlaligida sanci yapiyor hassas yerlerde durum bendede ayniBana da çok ağır geldi canım bugün 4. Gün ama karın ağrısı geçmedi . Hassas yerlerim var el değmiyor
2 tane canım 1i sağda 1i soldaydı canım ikisi aynı boydaydı canım. İnşallah ikisi ya da biri tutunsun bebişim olsunsenin kac yumurtan olmustu yumurta fazlaligida sanci yapiyor hassas yerlerde durum bendede ayni
senin kac yumurtan olmustu yumurta fazlaligida sanci yapiyor hassas yerlerde durum bendede ayni
İnş olmazsın canımBenim 13 gün oldu hasta olacak gibiyim
Bende de oldu aynı anlattıkların aşılama yapıldığı andan itibaren 3 gün filan çektim sancı.dun catlatma ignemi vurdum gece 1.30 da 36 saat oldu ve sonraki saatten bu saate kadar feci sancilarim var kasiklarim sancidan uyuyamadim rahimimi sökuyorlar sanki kizlar sizdede oldumu suan sancidan uyuyamiyorum resmen wc ye zor gittim sancidan
Benim dozumu çok iyi ayarladı doktor
[/QUOTE ne kadardı dozun cnm
Hm benim de 75’likti cnm inş güzel haberler alırız75 ve 50 vuruldum canım
Amin canım senin kaç yumurtan oluştuHm benim de 75’likti cnm inş güzel haberler alırız
Herkesin farklı ama yumurtanın gelişimine göre değişiyor günü.size hangi iğneyi verdiler sabah akşam mı vurdunuz
[/QUOTE
Ben hergün aynı saatte bir iğne vuruldum canım meblağın
Valla gelen giden yok benim de canım. normalde cuma günü regl olmam gerek. pazar günü içinde doktorum kan testi istemişti. pazarı beklicem sanırım regl olmazsam acile gidip yaptırırım. inş olmamGelmedi hayır bende yarın kan testi yaptırcam.sende durum nasıl peki ?
Selam canım test yaptın mıHm benim de 75’likti cnm inş güzel haberler alırız
ins. hayirlisiyla guzel haberler aliriz senin catlatma ignesinden sonraki kacinci gunun canimBende de oldu aynı anlattıkların aşılama yapıldığı andan itibaren 3 gün filan çektim sancı.
Aminnn 14. Gün canımins. hayirlisiyla guzel haberler aliriz senin catlatma ignesinden sonraki kacinci gunun canim
yeni daha yaptım canım 1 saat sonra sonuç çıkacakSelam canım test yaptın mı