• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama surecimde karşılaştığım şeyler...

Sağlık ocağında yapmicam o kesinleşti canim doktoruma msj attim dönüş yapar muhtemelen sağlık ocağında ugrasamicam sinir etti zaten beni.
Canım genelde artışı iyi takip edebilmek için aynı yerde verin kan diyorlar sen bi sağlık ocağına sor

Canım genelde artışı iyi takip edebilmek için aynı yerde verin kan diyorlar sen bi sağlık ocağına sor
Sağlık ocağı bana 2 hafta sonra gel dedi bende istemiyorum.beta değerini kaç kere sordum.dioki gebelik var dedim yya değer bu işte benim soledigim dio şaka gibi🙂

Canlar şimdi geldim sağlık ocağında daha çok küçükmüş beta 34.9 ile öğrendim.Allahin izniyle🙏
Ay hadi gözün aydın canım inşaAllah artışında normal olurda keseyide görürsün inşAllah 😍🤲🏻

Ya ama oluomus galiba o bı kaç kişiden duydum ben.benim biraz kanal dar olduğu için aşılama yaptığı aparatta kan gormustum birazda peceteyede geldi başka gelmedi ama ilk gün oldu benim
He hadi hayırlısıyla bende yarın gittip kan vercem inşallah çıkar yarın benim 10 cu günüm çıktı çıktı çıkmadı demek değilim artık 🥺🥺🥺

Back