• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasımda aşılama yaptıranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar tedaviniz hayırla sonuçlansin inşallah 🤲🏻 Ben de aşılamaya basliyacagim dün akşam 8 gibi regl geldi o günü sayıyor muyuz salı günü gitmem uygun mu sizce ?

Kızlar bugün aşılamanın 12. Günü az önce hafif bi pembe kanama oldu hala var leke gibi nedir bu adet mi oluyorum yoksa daha 6 gün vardı adetime 😭 çok moralim bozuk

Kızlar bugün aşılamanın 12. Günü az önce hafif bi pembe kanama oldu hala var leke gibi nedir bu adet mi oluyorum yoksa daha 6 gün vardı adetime 😭 çok moralim bozuk
Neden moralini bozuyorsun canım dur bakalım yerlesmedir inşallah pozitif düşün regl gelmeyene kadar umut var inşallah pozitif olacak

Neden moralini bozuyorsun canım dur bakalım yerlesmedir inşallah pozitif düşün regl gelmeyene kadar umut var inşallah pozitif olacak
Elde deil ki moral bozmamak gel de bozma 😞 o kadar emek ver bu kadar zaman bekle umut besle sonra gelsin kanamalar 😢 bilmiyorum bence adet olcam öyle hissediyorum

Sen ne kadar süredir evlisin daha önce denedin mi aşılama yoksa ilk mi benim gibi
Benim de ilk olacak canım.. 2 senedir evliyim hiç korunmadim Rabbim nasip etmedi şimdiye kadar inşallah bundan sonra nasip olur🤲🏻 Bozma moralini inşallah yerlesmedir canım biliyorum çok zor bı durum ama elden bir şey gelmiyor dua etmekten başka bol bol dua et

Benim de ilk olacak canım.. 2 senedir evliyim hiç korunmadim Rabbim nasip etmedi şimdiye kadar inşallah bundan sonra nasip olur🤲🏻 Bozma moralini inşallah yerlesmedir canım biliyorum çok zor bı durum ama elden bir şey gelmiyor dua etmekten başka bol bol dua et
İnş amin canım çok teşekkür ederim 🙏🏻 Devam etmezse yerleşme kanamasıdır diye düşünürüm bakalım inş devam etmez 🙏🏻 Bende 1.5 yıllık evliyim aynı şekilde hiç korunmadık ama olmadı.ikimizde de sorun yok buna rağmen olmuyo 🤷🏼‍♀️ İnş nasip olur hepimize bir an önce hayırlısıyla

Back