- 31 Ağustos 2016
- 72
- 48
- 88
- 36
Adetin 3. Günü iğneye başlıyorsun 10 tane 11. Gün çatlatma iğnesi 12.gün aşılama cnmkizlar catlatma ignesini adetinizin kacinci gunu vurdunuz acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetin 3. Günü iğneye başlıyorsun 10 tane 11. Gün çatlatma iğnesi 12.gün aşılama cnmkizlar catlatma ignesini adetinizin kacinci gunu vurdunuz acaba
Bana sadece 14 gün sonra görüşürüz dediDoktor size ne zaman kan tahlili verin demişti ? Bana tarih yazdılar
Hayırlı olsun güzel haberler alalım hepimiz inşBende az önce oldum aşılama
moralini bozmabekle bakalım
Herkesin farklı ama yumurtanın gelişimine göre değişiyor günü.size hangi iğneyi verdiler sabah akşam mı vurdunuzAdetin 3. Günü iğneye başlıyorsun 10 tane 11. Gün çatlatma iğnesi 12.gün aşılama cnm
Bana da öyle dediler bekliyorum inşallah bekleyişimiz güzel haberlerle sonlanırBana sadece 14 gün sonra görüşürüz dediaşılamanın üstünden iki hafta geçmeli ztn kesin sonuç için .sizin tarih ne zaman peki ?
Amin canım inşallahBana da öyle dediler bekliyorum inşallah bekleyişimiz güzel haberlerle sonlanır![]()
Bugün adet oldum artık ümidimi kaybediyorum sıkıldım artık hastanelerdenBende az önce oldum aşılama
moralini bozmabekle bakalım
İnşallahBugün adet oldum artık ümidimi kaybediyorum sıkıldım artık hastanelerden![]()
İnşallah pozitif çıkar20-21 Kasım gibi idrar testini denerim bi bakalım ne çıkacak![]()
benim yarin ignemin 11.gunu bakalim dr belirleyecek benimkinideAdetin 3. Günü iğneye başlıyorsun 10 tane 11. Gün çatlatma iğnesi 12.gün aşılama cnm
Sayıyorsun evet canım Salı üçüncü gün oluyor yarın git doktoraHanımlar tedaviniz hayırla sonuçlansin inşallahBen de aşılamaya basliyacagim dün akşam 8 gibi regl geldi o günü sayıyor muyuz salı günü gitmem uygun mu sizce ?
Neden moralini bozuyorsun canım dur bakalım yerlesmedir inşallah pozitif düşün regl gelmeyene kadar umut var inşallah pozitif olacakKızlar bugün aşılamanın 12. Günü az önce hafif bi pembe kanama oldu hala var leke gibi nedir bu adet mi oluyorum yoksa daha 6 gün vardı adetimeçok moralim bozuk
Teşekkürler canımSayıyorsun evet canım Salı üçüncü gün oluyor yarın git doktora
Elde deil ki moral bozmamak gel de bozmaNeden moralini bozuyorsun canım dur bakalım yerlesmedir inşallah pozitif düşün regl gelmeyene kadar umut var inşallah pozitif olacak
Sen ne kadar süredir evlisin daha önce denedin mi aşılama yoksa ilk mi benim gibiTeşekkürler canım ♥
Benim de ilk olacak canım.. 2 senedir evliyim hiç korunmadim Rabbim nasip etmedi şimdiye kadar inşallah bundan sonra nasip olurSen ne kadar süredir evlisin daha önce denedin mi aşılama yoksa ilk mi benim gibi
İnş amin canım çok teşekkür ederimBenim de ilk olacak canım.. 2 senedir evliyim hiç korunmadim Rabbim nasip etmedi şimdiye kadar inşallah bundan sonra nasip olurBozma moralini inşallah yerlesmedir canım biliyorum çok zor bı durum ama elden bir şey gelmiyor dua etmekten başka bol bol dua et