E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #1.021
evvvettt bend edün itibariyle adet olmuş bulunmaktayım.. yeni tarihim 9 haziran
herşeyin hayırlısı canımm... üzme kendinii... evet zor bi durum ama napalım ne zaman neyin olacağına allah karar veriyo biz sadece olması gerekenleri yapıp beklicez elimizden başka bişe gelmez
Sudenazzz bende sabah test yaptım .adetime 6 gün vardı,bugünüde sayarsak 7senağlama senağlama kocaman negatifffffffffffffff
sende kaşınmışın haaaaaklava: daha yeni yaptın..herhalde çıkmazzz..bekle güzelim...belli olmazki zaten şimdiden..delüüü
slm kizlar dun kahverengi lekem gelmisti bugun oda yok ne agri var ne sanci Allah Allah ya hormonlarim iyice kafayi yedi galiba artik bunyemi bende taniyamiyorum reglden bir gun once lekem gelirdi ertesi gun reglim baslardi gecen ay reglim bir hafta gecikti bu ay boyle bir cinslik yapti anlamadim gitti ya
canım aynen benimde bu ay sapıttı. 2 gün kahve lekeler geldi.. korktum aa noluyor dedfim ama dün öğleden sonra karın ağrısıyla birlikte kırmızlar teşrif ettiigaliba stres yaptıkça hormonlarda sapıtıyor.. korunurken hiç böyle şelyer olmazdı. ne zaman bıraktım korunmayı herşeyim alt üst oldu.. offofff
valla aynen canim ya heray bir gariplik yasiyorum gecen ayda mantar olmustum neden olur diye sordu esim hormonlarla ilgili dedi demekki hakkatten hormonlarimiz sapitti:)
sen korunmayi ne zaman biraktin canim?
benide listeye ekleyin, bakalım sonuç ne olcak
geçen ay 1 hafta rotarlı rgl oldum, bu ay günümü tam bilemicem ancak tahminlere göre yarın yada ertesi gün rgl günüm, 1 hafta oldu belim bacaklarım ve kasıklarım ağırıyor, çok halsizim, dermanım yok, uykum baya var, iştahım çok açıldı, kilo aldım bu ay (ilk kez 3 hafta içinde 3 kilo)
midem hafif bulanıyor, göğüslerim hafif sızlıyor
hepsi bu, hayır dualarınızı bekliyorum
Rabbim hepimize en kısa zamanda hamile kalıp sağlıklı ve hayırlı evlatlar doğurmayı nasip etsin