- 25 Mart 2008
- 1.005
- 22
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #1.001
sağol sudenazcım inşallah uğur getirir...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KIZLAR TAHMİN ETTİĞİM GİBİ MALESEF AKŞAM 10 DA KIRMIZILARIM TEŞRİF ETTİ :çok üzgünüm:..İÇİM BURKULDU YAA Bİ KÖTÜ OLDUM :çok üzgünüm:..GECE AĞLA AĞLA KENDİME ZOR GELDİM VALLAAAAA senağlama .senağlama.. NEYSE BU AYDA BİZE KISMET DEĞİLMİŞ...İNŞALLAH BİDAHAKİ SEFERE DİYORUZ NAPALIM....ZATEN DR.SON KEZ 3 AY DAHA SÜRE VERMİŞTİ..2 Sİ BİTTİ..BİDAHAKİDE OLMAZSA ZATEN HEMEN ERTESİNDE LAPAROSKOPİ YAPILCAK BANA...TEK TESELLİM O..ÇÜNKÜ BAŞKA HİÇBİR SORUNUMUZ YOK..HERŞEY GAYET NORMAL AMA OLMUYOR İŞTE..senağlama
kizlarrrrrrrrrrrrrrr temin test yaptim 2 cizgii hemen göründüüüüü :teytey: :teytey: :dance:
hepinizin hakkında hayırlısı güzelim hiç üzülme sudecim bende test yaptım ama negatif bnm var daha günüme ama olsa çıkardı neyse artık üzülmüorum bn kısmet ne zamansa ozaman olur çok yıprandım uzun zamandır elbet bi zamanı vardır diye düşünüorum artık benim kasıklarım çok ağrıyo 1 haftadır tekrar dış gebelikten bile korktum onun için erken test yaptım ama negatif çıktı sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim görünce testi yinede kafama takmamaya çalıştım..ZATEN HEPİMİZ BU AY HAMİLE KALMAYALIM DİMİ HAZİRAN LİSTESİNEDE HAMİŞ LAZIM BİZDE HAZİRAN HAMİŞLERİ OLURUZ İNŞALLAH yerimsenibenyerimseniben
sudecim şimdi gördüm adet olmuşsun bende çok üzüldüm ama elden gelen bişe yok.. Allah ne zaman nasip ettiyse ozaman geliyoo napalımm... moralini bozma nasıl olsa bigün gelecek meleğinn...