- 6 Ocak 2008
- 2.088
- 3
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
armaganim seninde erken geldi reglin galiba degilmi?
kahve lekesi bile gelince hala belkide yerlesme kanamasidir felan diyo insan son ana kadar hep bir umut beslemek istiyor utanmasam regl oldugumda ustune goruyorum diycem nerdeyse
ben isi olcumu felan hic yapmadim bir iki sefer denediysen ise yaramadiysa yapma bence iyice stres yapar insan birde hep aklin hamislikte olur, ben ay icersinde aslinda pek aklima gelmiyor regl olmaya bir hafta kala stres yapiyorum
10. gunden itibaren regl olmama bir hafta kalaya kadar bizde iki gunde bir deniyoruz ama olmuyor ya artik oylede yapmiycam ben stres yapmadan canimiz ne zaman isterse oyle beraber olucam ben oglumda yumurtlama felan bilmiyordum korunmadigim 2. ayda hamile kaldim bir dusuk yaptim ondada oyle hic dikkat felan etmedim ama bir senedir bilincli birseyler yapiyorum inadina yok yok gina geldi vallahi
evet haklisin canim belkide biz cok istedikce rabbim bizi sinamak icin geciktiriyo birde cok stres yaptiginda yumurtlama bile olamayabiliyormus herseyi oluruna birakmak lazim aslinda bana kalsa birakicamda oglumdan biktim kardes sevdasindan deliricek cocuk okulda arkadaslarina annem hamile diyormus gecen gun ogretmeni bugunde bir arkadasinin annesi tbr ediyor beni:çok üzgünüm:
zeyno canım 1.5 yıldır istiyorum pko hastasıyım klomen kullanıyorum iki aydır bakalım bu ay ne olcak[
canım inşallah herşey istediğin gibi olur arkadaşım herkes için dua ediyorum bende daha yeni başladı çalışma ama çok stress oluyorum bende ne olacak bilmiyorum galiba biraz tatil yapmam lazım biraz kafa dağıtmam eşimde çok kızıyor durmadan böyle şeyler okuyosun daha çok takılıyosun diyo :bbo:
Nazancım benim ruh halime ne diyosun :) Mutlu yazdım çünkü bi kere bile çalışma yapamadık uygun günlerde. Hamiş olmayacaımı biliyorum stres de yapmıyorum... Ama her ay bu stresi yaşıyoruz hepimiz.