Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım bence en yisi beliriti adet gecikmesi. oda en az 5 gün geçmeli.. çünki adet belirtileri ve hamişlik beliritişeri birbirine çok benziyor.. ben bir daha asla günüm baya geçmeden test yapmıcam.. bence sizde sabredin.. geçsin test yaptırın..

canim sana katiliyorum hatta psikolojik yasiyoruz belirtileri hatta benim suan basim donuyo migdem bulaniyor sanirsin 2-3 aylik hamileyim :roflol: ne zaman regl oluyorum kendiliginden kesiliyor hepsi mubarek regl tarihini bir hafta gectikten sonra test yapmak lazim aslinda bu zamana kadar verdigim test paralariyla bebisin herseyini almistim yaw:roflol:

canim oncelikle hayir dualarimiz seninle ve tum bebis isteyenlerle bu arada 3 haftada 3 kilomu aldin dikkat et kiz hamislikten once haftada bir kilo alirsan hamisligini dusunemiyorum:sm_cool:

gerçi iyi oluyor bu kilo artışım, 45-46 kilo arasında 1 yıldır inip çıkıyorum, şimdi 49 oldum bişeye benzedim :roflol:

sende bendenmissin o zaman zar zor 47 kiloya ciktim uzun zamandir herkez dalga geciyordu ya ruzgarli havada sokaga cikma bilmemne diye :roflol: iyi olmus canim o zaman sevindim:)

canim sana katiliyorum hatta psikolojik yasiyoruz belirtileri hatta benim suan basim donuyo migdem bulaniyor sanirsin 2-3 aylik hamileyim :roflol: ne zaman regl oluyorum kendiliginden kesiliyor hepsi mubarek regl tarihini bir hafta gectikten sonra test yapmak lazim aslinda bu zamana kadar verdigim test paralariyla bebisin herseyini almistim yaw:roflol:

evet aynen valla. yok yorgunluk. yok göğüslerin hassaslığıı. aa deidm yeterrrr.. regl olmassam yapacam testii.. bu ay kardayım..:)) yapmadan regl oldumm şükür..:))ne bu yaa. hep hayal kırıklığı başka bişi yok:KK43:
ne zaman günüm geçerse 4-5 gün o zaman yapıcam söz verdim kendime. en iyiisi o..

evet bende sevindim, bak açlıktan duramıyorum halbuki kahvaltıdan sonra dolma yedim ama
sanırsın hiç yemek yemedim, kurt mu var içimdekafamçokkarıştıtatlicadiarzu

ARMAĞANIM katılıyorum sana
gerçi ben biraz sabırlıyım şimdiye kadar topu topu 3 defa test aldım, 2 defada kanda gebeliğe baktırdım
en iyisi sabırlı olup beklemek ve çok dua etmek gerek
ee çalışmalarada ara vermicen tabii

evet aynen valla. yok yorgunluk. yok göğüslerin hassaslığıı. aa deidm yeterrrr.. regl olmassam yapacam testii.. bu ay kardayım..:)) yapmadan regl oldumm şükür..:))ne bu yaa. hep hayal kırıklığı başka bişi yok:KK43:
ne zaman günüm geçerse 4-5 gün o zaman yapıcam söz verdim kendime. en iyiisi o..

evet canim sabirsizlik iste gecen ay gunum bir hafta gecmisti arkadasimin biri diyoki bir hafta on gun gecsin oyle dedim aaa dedim delirdinmi 1 hafta 10 gun nasil bekleyim ben o oyle yapiyomus ne sabirli insanlar var:sm_confused:

valla kafamızın bir köşesinde varsa bebek isteği, 1 hafta zar zor sabrederiz, öyle 10 gün bilemicem

kızlar benim bir halamın kızı var.beraber büyüdük.şimdi iki çocugu var.benim kısır oldugumu ögrendiginden beri beni gördügü yerde çocuklarını diger odaya alıyor ve çocuklarım hasta diyor.halbuki ben onun çocuklarını severim nazaarımdan korkuyor.bu durumlara düştüm yani.geçen eltimde hamileligini herkese söylemiş bir benden saklıyor

geçenlerde bir nişanda arkadaşım üzerimdeki kıyafeti görünce bana aynen şunu dedi canım bu kıyafet sana hiç gitmemiş hamile elbisesi gibi bu bana yakışır ben hamileyim ya dedi.eve gelince degmeyin gözyaşlarıma sel oldu aktı

geçenlerde bir nişanda arkadaşım üzerimdeki kıyafeti görünce bana aynen şunu dedi canım bu kıyafet sana hiç gitmemiş hamile elbisesi gibi bu bana yakışır ben hamileyim ya dedi.eve gelince degmeyin gözyaşlarıma sel oldu aktı

insanlar bu konuda çok düşüncesiz davranabiliyo.insanın çevresinde böyle insanlar olması bizi umutsuzlaştırıyo.kesinlikle böyle insanlarla görüşmemek gerekir.allah sana ve tüm isteyenlere hayırlısını versin canm.üzülmeye hiç değmez dik durup sabır edelim ki allah meyvesini versin.

canımya boşver hiç canını sıkma .densiz insanlar heryerde var malesef.sıkma tatlı canını sen a.s.

eylül hiç takma canım hatta onlarla bir süre görüşme, dengesizliklerine yansınlar.
Rabbim sana en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalmayı ve sağlıklı evlat doğurmayı nasip etsin.

Eylül inanamıyorum nasıl böyle konuşabiliyor insanlar. Ne densizler var dünyada. UZak durmaya bak. ... Allah sana çifter çifter versin bebeleri de otursunlar kıç üstüne. Gerizekalı kadınlar ya sinir oldum bak... Tövbe Tövbe...

eylulcum hic uzme tatli canini Allah buyuk sen onlari Allaha havale et , ne zamandir bebis dusunuyorsun bilmiyorum ama benim komsum 15 sene bir suru tedavi denedi olmadi tedaviyi birakti 15 sene sonra kendiliginden bebisi oldu ertesi sene bir tane daha simdi iki bebisi var herseyin vakti zamani vardir guzelim dengesiz insanlara bakma sen

kızlar benim bir halamın kızı var.beraber büyüdük.şimdi iki çocugu var.benim kısır oldugumu ögrendiginden beri beni gördügü yerde çocuklarını diger odaya alıyor ve çocuklarım hasta diyor.halbuki ben onun çocuklarını severim nazaarımdan korkuyor.bu durumlara düştüm yani.geçen eltimde hamileligini herkese söylemiş bir benden saklıyor

canım bu kadar çok alınma herşeye:teselli: belkide senin olmuyo ya çocuklar senin yanında annelerine sarılır öper seninde gücüne gider diye öyle yapıyodur eltinde yanlış anlamaman gücüne gidmesin hava atıyo gibi olmasın diye yapmışdır bide onların açısından bak belki senin için üzülüyolardır kıyamıyolardır sana:asigim:

kızlar desteginiz için çok saolun ya.valla sizin varlıgınız beni güçlendiriyor.çok saolun.allah hepimize sabır versin

benim 3 gun oldu hala koyu kahverengi lekem geliyo bir gelemedi gitti ya stres oldum iyice ne bicim hormonlarim varmis sizinde reglden once lekelenmeniz boyle uzun suruyomu kizlar?

bari bi kaç gun gecikseydi de bi hamişlik moduna girseydim :)) 18 hazirana atabilirsiniz beni..hatta 18 temmuz 18 ağustosa da yazın...olmuyor..uğraş uğraş nereye kadar.:KK43:

X