- 6 Ocak 2008
- 2.088
- 3
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #1.041
canım bence en yisi beliriti adet gecikmesi. oda en az 5 gün geçmeli.. çünki adet belirtileri ve hamişlik beliritişeri birbirine çok benziyor.. ben bir daha asla günüm baya geçmeden test yapmıcam.. bence sizde sabredin.. geçsin test yaptırın..
canim oncelikle hayir dualarimiz seninle ve tum bebis isteyenlerle bu arada 3 haftada 3 kilomu aldin dikkat et kiz hamislikten once haftada bir kilo alirsan hamisligini dusunemiyorum:sm_cool:
canim sana katiliyorum hatta psikolojik yasiyoruz belirtileri hatta benim suan basim donuyo migdem bulaniyor sanirsin 2-3 aylik hamileyim :roflol: ne zaman regl oluyorum kendiliginden kesiliyor hepsi mubarek regl tarihini bir hafta gectikten sonra test yapmak lazim aslinda bu zamana kadar verdigim test paralariyla bebisin herseyini almistim yaw:roflol:
evet aynen valla. yok yorgunluk. yok göğüslerin hassaslığıı. aa deidm yeterrrr.. regl olmassam yapacam testii.. bu ay kardayım..:)) yapmadan regl oldumm şükür..:))ne bu yaa. hep hayal kırıklığı başka bişi yok
ne zaman günüm geçerse 4-5 gün o zaman yapıcam söz verdim kendime. en iyiisi o..
geçenlerde bir nişanda arkadaşım üzerimdeki kıyafeti görünce bana aynen şunu dedi canım bu kıyafet sana hiç gitmemiş hamile elbisesi gibi bu bana yakışır ben hamileyim ya dedi.eve gelince degmeyin gözyaşlarıma sel oldu aktı
geçenlerde bir nişanda arkadaşım üzerimdeki kıyafeti görünce bana aynen şunu dedi canım bu kıyafet sana hiç gitmemiş hamile elbisesi gibi bu bana yakışır ben hamileyim ya dedi.eve gelince degmeyin gözyaşlarıma sel oldu aktı
kızlar benim bir halamın kızı var.beraber büyüdük.şimdi iki çocugu var.benim kısır oldugumu ögrendiginden beri beni gördügü yerde çocuklarını diger odaya alıyor ve çocuklarım hasta diyor.halbuki ben onun çocuklarını severim nazaarımdan korkuyor.bu durumlara düştüm yani.geçen eltimde hamileligini herkese söylemiş bir benden saklıyor