Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

YENİ YEP YENİ LİSTEMİZ (16,05,2008)

*********** MAYISSSSSSSS*************

CANIMINİÇİ::::::::::::::::::::::::::::::::16 MAYISSSSSSSS
LİLAM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 MAYISSSSSSS
ZELİŞ82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MAYISSSSSSSS
KADRİYE24:::::::::::::::::::::::::::::::::17 MAYISSSSSSS
BALÇİÇEĞİ::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MAYISSSSSS
ARMAĞANIM::::::::::::::::::::::::::::::18 MAYISSSSSSS
XNAZANX:::::::::::::::::::::::::::::::::::18 MAYISSSSSSSS
VUSLAT2008::::::::::::::::::::::::::::::18 MAYISSSSSSSS
EMELİKO::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 MAYISSSSSSSS
SUDE65::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 MAYISSSSSSS
ŞİRİNCEK::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 MAYISSSSSSS
SİSİM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 MAYISSSSSSS
GAMZE-SU::::::::::::::::::::::::::::::::::19 MAYISSSSSSS
BEREN35::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 MAYISSSSSSS
PEPUDA::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 MAYISSSSSS
LOTUS79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 MAYISSSSSSS
ELFİDE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 MAYISSSSSSS
BİRGÜL38:::::::::::::::::::::::::::::::::::20 MAYISSSSSSSS
NEŞE1::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 MAYISSSSSSS
HÜZÜN_YILI::::::::::::::::::::::::::::::::20 MAYISSSSSSSS
CERENEREN::::::::::::::::::::::::::::::21 MAYISSSSSSSS
BURSER:::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 MAYISSSSSSSS
GURBETGELİNİ:::::::::::::::::::::::::::21 MAYISSSSSSSS
DİLA_NAZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::21 MAYISSSSSSSS
BEYAZ16::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 MAYISSSSSSSS
İLSENİM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 MAYISSSSSSSS
PEMBEÇORAP:::::::::::::::::::::::::::22 MAYISSSSSSSS
GİZEMX:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 MAYISSSSSSS
BALSURAT::::::::::::::::::::::::::::::::::23 MAYISSSSSSS
DENİZKOKUSU::::::::::::::::::::::::::::24 MAYISSSSSSSS
İSRANUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 MAYISSSSSSSS
MUZURPERİ:::::::::::::::::::::::::::::::24 MAYISSSSSSS
ANGELEYES_3::::::::::::::::::::::::::::25 MAYISSSSSSS
BATURNURAY:::::::::::::::::::::::::::::25 MAYISSSSSSS
ZFKAPLAN:::::::::::::::::::::::::::::::::25 MAYISSSSSSS
ESİNGÜL::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 MAYISSSSSSS
EYLUL47:::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 MAYISSSSSSS
ZEYNO2::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 MAYISSSSSSS
MAVİRÜYA:::::::::::::::::::::::::::::::::27 MAYISSSSSSSS
İLKNURAY:::::::::::::::::::::::::::::::::27 MAYISSSSSSSS
UMUTGEZGİNİ::::::::::::::::::::::::::::27 MAYISSSSSSSS
EVRİMMM:::::::::::::::::::::::::::::::::::28 MAYISSSSSSSS
MELANKOLİA:::::::::::::::::::::::::::::28 MAYISSSSSSSS
AYKARA2:::::::::::::::::::::::::::::::::::30 MAYISSSSSSSS

***********HAZİRANNNNNNNN************

CEYLİN1907:::::::::::::::::::::::::::::::1 HAZİRANNNNNNN
GÖZEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 HAZİRANNNNNNN
GÜLENYÜZ:::::::::::::::::::::::::::::::::1 HAZİRANNNNNNN
ESRAKO::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 HAZİRANNNNNNN
FRAGOLA:::::::::::::::::::::::::::::::::::1 HAZİRANNNNNN
FUNDA72::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 HAZİRANNNNNN
BELİNAY82:::::::::::::::::::::::::::::::::4 HAZİRANNNNNNN
EMEL_76::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 HAZİRANNNNNNN
NEVROSKY::::::::::::::::::::::::::::::::5 HAZİRANNNNNNN
ESERARAS:::::::::::::::::::::::::::::::::5 HAZİRANNNNNN
İLAYDAA::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 HAZİRANNNNNNN
EZGİM35::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 HAZİRANNNNNNN
MİRAL_:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 HAZİRANNNNNNN
AÇELYAAKASLAN::::::::::::::::::::::6 HAZİRANNNNNNN
eD@HMET::::::::::::::::::::::::::::::::::7 HAZİRANNNNNNN
ÖZLEMBAY::::::::::::::::::::::::::::::::8 HAZİRANNNNNNN
DERMANZ::::::::::::::::::::::::::::::::::8 HAZİRANNNNNNN
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::9 HAZİRANNNNNN
BENSSENB::::::::::::::::::::::::::::::::9 HAZİRANNNNNNN
DUYGU2008:::::::::::::::::::::::::::::::10 HAZİRANNNNNNN
GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 HAZİRANNNNNN
BAYTAR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 HAZİRANNNNNN
_ASLI_:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 HAZİRANNNNNNN

BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLARIMIZ( ARKADAAAŞŞŞLAARR DURUMUNUZUU BELİRTİNİZ NOLDU SİZLEREEEEEE)

GECEYARISIGÜNEŞİ:::::::::::::::::::15 MAYISSSSSSS
CİDY:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 MAYISSSSSSS
FİRDEVSİSMAİL::::::::::::::::::::::::::15 MAYISSSSSSS
FİLİZİM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 MAYISSSSSSSS
REBEL06:::::::::::::::::::::::::::::::::::14 MAYISSSSSSSS
ERGULUS:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 MAYISSSSSSSS
KARDELEN20::::::::::::::::::::::::::::::12 MAYISSSSSSS
DIPTISDIPTIS:::::::::::::::::::::::::::::11 MAYISSSSSSSS
ŞİRİNE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 MAYISSSSSSSS
UMUTT:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 MAYISSSSSSSS
BİDİBİDİ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 MAYISSSSSSSS
HEWAL_25:::::::::::::::::::::::::::::::::10 MAYISSSSSSSS
MUBA::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 MAYISSSSSSSS
JESİLLE:::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MAYISSSSSSSS
ENİSE85::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 MAYISSSSSSSS

NİSANNNNNNNN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİİİİİİ

*BALLIM53______________________HAMİİİŞİİMİİZZZZZZZ ZZ
*ADEMEL______________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZ Z
*AYZEN________________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZ ZZ
*MİNE_________________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZ ZZZ
*EDAM_Y______________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZ ZZ
*LORA_________________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZ ZZZ
*KALEMİTİ_____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZ ZZZ
*PAPARİNA____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZ ZZ

MAYISSSSSSSS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

*DİLEK2682____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZ ZZZZ
*NAZARLIK____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZ ZZZZ
*GÜLSÜ_______________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZ ZZZZ
*İSTİRİDYEYİM_İNCİMSİN________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZ ZZZZZZ

Son düzenleme:
7ufcr8h2js1gq6.jpg

KIZLAR TAHMİN ETTİĞİM GİBİ MALESEF AKŞAM 10 DA KIRMIZILARIM TEŞRİF ETTİ :çok üzgünüm:..İÇİM BURKULDU YAA Bİ KÖTÜ OLDUM :çok üzgünüm:..GECE AĞLA AĞLA KENDİME ZOR GELDİM VALLAAAAA senağlama .senağlama.. NEYSE BU AYDA BİZE KISMET DEĞİLMİŞ...İNŞALLAH BİDAHAKİ SEFERE DİYORUZ NAPALIM....ZATEN DR.SON KEZ 3 AY DAHA SÜRE VERMİŞTİ..2 Sİ BİTTİ..BİDAHAKİDE OLMAZSA ZATEN HEMEN ERTESİNDE LAPAROSKOPİ YAPILCAK BANA...TEK TESELLİM O..ÇÜNKÜ BAŞKA HİÇBİR SORUNUMUZ YOK..HERŞEY GAYET NORMAL AMA OLMUYOR İŞTE..senağlama

7ufcr8h2js1gq6.jpg

KIZLAR TAHMİN ETTİĞİM GİBİ MALESEF AKŞAM 10 DA KIRMIZILARIM TEŞRİF ETTİ :çok üzgünüm:..İÇİM BURKULDU YAA Bİ KÖTÜ OLDUM :çok üzgünüm:..GECE AĞLA AĞLA KENDİME ZOR GELDİM VALLAAAAA senağlama .senağlama.. NEYSE BU AYDA BİZE KISMET DEĞİLMİŞ...İNŞALLAH BİDAHAKİ SEFERE DİYORUZ NAPALIM....ZATEN DR.SON KEZ 3 AY DAHA SÜRE VERMİŞTİ..2 Sİ BİTTİ..BİDAHAKİDE OLMAZSA ZATEN HEMEN ERTESİNDE LAPAROSKOPİ YAPILCAK BANA...TEK TESELLİM O..ÇÜNKÜ BAŞKA HİÇBİR SORUNUMUZ YOK..HERŞEY GAYET NORMAL AMA OLMUYOR İŞTE..senağlama

canım benim günaydın üzülme ve ağlama ayyy yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu valla hemen ümitsizliğe kapılma allah büyük bizler birde çok takıyoruz kafaya galiba birazda ondan biraz bu konulardan uzak kalabilsek ama nerde herşeyde aklımıza geliyor canım inşallah bu sefer olur ve mutlu haberi paylaşırız siz ne kadardır uğraşıyorsunuz

üzülme canım ya inşallah olur birdahaki aya... ne güzel bak bir sorununuz yok allahtan mutlaka olacak bir gün takma kafana lütfen...

selam kızlar umarım moraller yerindedir. ümitsizlik yok. ben bu ay çok umutluyum. kendimi hamiş olma duygusuna çok kaptırdım. bilmiyorum biraz akıntımda fazlalaşınca kesin hamileyim gibi geliyo. :eek:ama olmassa da üzülmemeye çalışcam. hepimiz için hayırlısı artıka.s.

sudenazcım üzülme canım. :1hug:inşallah öbür ay olur. ne olur stress yapma. kendine iyi bak. olcak inş.a.s

günaydın canım bende bu ay çok rahatım nedense çoooooooook umutluyum...ama belirtileri takmıyorum artık olacağı varsa olur biz elimizden geleni yapıyoruz sonuçta tedavimizide aksatmıyoruz gerisini allah bilecek hayırlısı ne zamansa o zaman verecek bizlere...

canım benim günaydın üzülme ve ağlama ayyy yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu valla hemen ümitsizliğe kapılma allah büyük bizler birde çok takıyoruz kafaya galiba birazda ondan biraz bu konulardan uzak kalabilsek ama nerde herşeyde aklımıza geliyor canım inşallah bu sefer olur ve mutlu haberi paylaşırız siz ne kadardır uğraşıyorsunuz

YILLARDIR UĞRAŞANLARIN YANINDA BENİMKİ HİÇ BİŞEY KALIR..BİZ 8. DENEMEMİZE BAŞLIYORUZ CANIM...AMA İŞTE İLK AY NASIL ÜZÜLDÜYSEM GENE AYNI ÜZÜLÜYORUM..ALLAH HERKESE SABIR VERSİN..BEKLEMEK ÇOK ZOR BİŞEY..BENİM BİR TÜPÜMDE AZ Bİ TIKANIKLIK VAR..BİDE YAPILARI BİRAZ BOZUKMUŞ..BAŞKA HERŞEYİMİZ NORMAL..DR..BU ZAMANA KADAR OLMADIYSA BU YÜZDENDİR DEDİ..SON 3 AY SÜRE VERDİ...2 Sİ GEÇTİ ZATEN...HAZİRANDADA OLMAZSA LAPAROSKOPİYLE TÜPLERİMİ DÜZELTCEK...TESELLİM BU ARTIK NAPIYIM...YİNEDE HAYIRLISINI ZAMANINI ALLAH BİLİR TABİ..İNŞALLAH HEPİMİZE TEZ ZAMANDA MELEKLERİMİZİ GÖNDERİR..

Sudenaz Yapma Canim Ama Böyle Herşeyde Bir Hayir Vardir.belki Senin Için Doğru Zaman Bu Değildir.üzme Kendini Olurmu.

YILLARDIR UĞRAŞANLARIN YANINDA BENİMKİ HİÇ BİŞEY KALIR..BİZ 8. DENEMEMİZE BAŞLIYORUZ CANIM...AMA İŞTE İLK AY NASIL ÜZÜLDÜYSEM GENE AYNI ÜZÜLÜYORUM..ALLAH HERKESE SABIR VERSİN..BEKLEMEK ÇOK ZOR BİŞEY..BENİM BİR TÜPÜMDE AZ Bİ TIKANIKLIK VAR..BİDE YAPILARI BİRAZ BOZUKMUŞ..BAŞKA HERŞEYİMİZ NORMAL..DR..BU ZAMANA KADAR OLMADIYSA BU YÜZDENDİR DEDİ..SON 3 AY SÜRE VERDİ...2 Sİ GEÇTİ ZATEN...HAZİRANDADA OLMAZSA LAPAROSKOPİYLE TÜPLERİMİ DÜZELTCEK...TESELLİM BU ARTIK NAPIYIM...YİNEDE HAYIRLISINI ZAMANINI ALLAH BİLİR TABİ..İNŞALLAH HEPİMİZE TEZ ZAMANDA MELEKLERİMİZİ GÖNDERİR..

sudenazcim bak sana bir tahminde bulunayimmi sen bence haziran ayinda hamis olacaksin allahin izniyle ben de ilk mart ayi listesini subatta acmistim ve mart ayinda hamis kalmistim sende en son actigin ay yani haziranda hamis kalacaksin bak lora demisti dersin ama nolur cok fazla stres yapma bu sefer relaks ol ve baska seylerle aklini oyala olursa olur de beni hatirliyomusun bu ay olursa olur olmazsa 1 yil ara verecem demistim ve cok kararliydim o yuzden akisina birakmistim hemde doktorun bu hormonlarlarla hamis kalman cok zor demesine ragmen.rabbim verecekse veriyor aklini biraz dagit bitanem inan bak oyle yapinca hamis kalacaksin allahin izniyle inan cok istiyorum senin hamis olmani cunku sende bunu hakedenlerdensin cnm benim hergun bebis isteyen arkadaslar icin dua ediyorum bak hamislerin hissi ve tahminleri tutarmis ona gore demedi deme haaaaaaaa:içelim::içelim::içelim:

Kizlar Benimde Bugün Regl Günüm.ama Ne Olacakmişim Gibi Bi Belirti Var Nede Hamilelik Belirtisi.gerçi Belli Olmuyo Belki 1-2 Gün Gecikir Ondandir Ama Işte Umut Fakirin Ekmeği Napalim.

sudenazcim bak sana bir tahminde bulunayimmi sen bence haziran ayinda hamis olacaksin allahin izniyle ben de ilk mart ayi listesini subatta acmistim ve mart ayinda hamis kalmistim sende en son actigin ay yani haziranda hamis kalacaksin bak lora demisti dersin ama nolur cok fazla stres yapma bu sefer relaks ol ve baska seylerle aklini oyala olursa olur de beni hatirliyomusun bu ay olursa olur olmazsa 1 yil ara verecem demistim ve cok kararliydim o yuzden akisina birakmistim hemde doktorun bu hormonlarlarla hamis kalman cok zor demesine ragmen.rabbim verecekse veriyor aklini biraz dagit bitanem inan bak oyle yapinca hamis kalacaksin allahin izniyle inan cok istiyorum senin hamis olmani cunku sende bunu hakedenlerdensin cnm benim hergun bebis isteyen arkadaslar icin dua ediyorum bak hamislerin hissi ve tahminleri tutarmis ona gore demedi deme haaaaaaaa:içelim::içelim::içelim:

CANIM BENİM ÇOK SAĞOL Şeniz

DOĞRU SÖYLÜYOSUN...BİRAZ BU DÜŞÜNCEDEN UZAKLAŞMAM LAZIM...İNŞALLAH DEDİĞİN GİBİ OLUR CANIM. Şeniz a.s. :nazar:

Kizlar Benimde Bugün Regl Günüm.ama Ne Olacakmişim Gibi Bi Belirti Var Nede Hamilelik Belirtisi.gerçi Belli Olmuyo Belki 1-2 Gün Gecikir Ondandir Ama Işte Umut Fakirin Ekmeği Napalim.

İNŞALLAH GÜZEL HABERİNİ ALIRIZDA ACIK MORALİMİZ DÜZELİR yerimseniben

7ufcr8h2js1gq6.jpg

canım ya vardır bunda da hayırl bir bakmışsınki önümzüdkei ayın hamişi olmuşsun.. sıkma canını.. sen en azında reglinide olmuşsun.. ben iki gündür bulanık kahve akıntıyla uğraşıyom:KK43:hala olamadım.. ama ateş bügün düşmüş .. sanıırm en geç yarın olucam.. ateş olmuş.. 36.2 yarın en geç olurum.. ne yaplım .. kısmet canım.. sadece bizim uğraşmamızla değil.. Rabbim nasip ederse olucak elbet.. sıkma canını..

Sudenazcım çok üzüldüm yaaaa :KK43: Ama üzüntüyü bırakıyoruz çalışmaya bakıyoruz. Bir de hiiiiç ama hiç takmıyoruz. Bence de Haziranda en geç Temmuzda karnında olacak bebişin üzülme sakın

benimde kahverengi lekem geldi, bugun yarin gelir benim kirmizilarda yine umitleri bir baska aya biraktik bakalim ... su hamislik hayallerini kafadan silmenin bir yolu olsa ama olmuyor hamilelige kitlendik baska bir sey dusunemiyoruz buda guclestiriyo hamile kalmamizi ne yapsak aceba ya

canım ya vardır bunda da hayırl bir bakmışsınki önümzüdkei ayın hamişi olmuşsun.. sıkma canını.. sen en azında reglinide olmuşsun.. ben iki gündür bulanık kahve akıntıyla uğraşıyom:KK43:hala olamadım.. ama ateş bügün düşmüş .. sanıırm en geç yarın olucam.. ateş olmuş.. 36.2 yarın en geç olurum.. ne yaplım .. kısmet canım.. sadece bizim uğraşmamızla değil.. Rabbim nasip ederse olucak elbet.. sıkma canını..

Sudenazcım çok üzüldüm yaaaa :KK43: Ama üzüntüyü bırakıyoruz çalışmaya bakıyoruz. Bir de hiiiiç ama hiç takmıyoruz. Bence de Haziranda en geç Temmuzda karnında olacak bebişin üzülme sakın

TEŞEKKÜRLER KIZLARR...BENCEDE SADECE BİZİM UĞRAŞMAMIZLA DEĞİL..RABİMİNDE NASİB ETMESİ LAZIM....O İSTEMEDİKTEN SONRA İSTERSEK HİÇBİŞEYİMİZ OLMASIN NAFİLE...RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİN..KUCAKLARIMIZI BOŞ BIRAKMASIN...

sudecim üzülme canimyaa vardir bebisinin bi zamani yüce rabbim ozaman geloeince gönderecektir bitanem kendini yipratma olurmu tatlim:1hug::1hug::1hug:

sudecim üzülme canimyaa vardir bebisinin bi zamani yüce rabbim ozaman geloeince gönderecektir bitanem kendini yipratma olurmu tatlim:1hug::1hug::1hug:

SAĞOL CANIM...ZATEN BU AYI PEK TAKMIYORUM OLMASADA OLUR..NASILSA BU AYIN SONUNDA OLMASZA LAPAROSKOPİ YAPILCAK..BUNU BİLMEK BENİ RAHATLATIYOR..TEK TESELLİM O.. Şeniz Şeniz a.s.

ben bu ay stres yapmıcam.. ateş mateş ölçmücem yaa.. ateş ölçtüm çok stres yaptım.. oluruna bırakıyorum artık.. haziranda tatile gidecez..herşeyde vardır bir hayır.. ne yapalım .. olmuyınca olmuyor. olunca olucak elbett.. Rabbim inş en kısa zamnda verirde rahatlarız bizlerdeee..aminnn..

X