Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

doktora gitmeden bir ay daha mı beklesem ki diyorum canım ama ne bileyim ya???sen neler denedin?ovulasyon testi kullandın mı,acaba bir de onu mu denesem??:uhm:

doktora gitmeden bir ay daha mı beklesem ki diyorum canım ama ne bileyim ya???sen neler denedin?ovulasyon testi kullandın mı,acaba bir de onu mu denesem??:uhm:

ayy canım ben artık tarih tarih not alıyorum benim düşükten sonra 1 kere normal regl oldum 8 gün sonra tekrar kanamam oldu o zaman gittim doktora o zaaman kist gördü ama takamyın basit kist dedi regl olun gelin bakalım dedi gittim baktı geçmiş dedi bebek düşünüyosanız bir problem yok dedi şuan ateş ölçüyorum sabhları aynı saatte ovulasyon testi aldım şuan onuda uyguluyorum ama daha teste kalırsın bugün 18 günüm daha yumurtlamamışım neye bakacağımı şaşırdım bende acaba dr.gitsem yumurtlama olmuş olmamış mı bilirmi diyorum bir diyorum regl olum 3 gün gidim hormon testi yaptırım bir problem yoksa düzenli ilişki deneyelim 1 ay daha bakalım sen neler yapıyosun canım

giznurcum neler hissettigini hepimiz çok iyi biliyoruz seninde tahmin edeceğin uzre her ay bu husranı yasayanlar ilk gun daha çok sarsılıyor sonra alısıyoruz artık beni uzmemeye basladı garip bir sekilde zaten beklemiyorum ki falan oldum
belkide tıkalı yonde yumurtam olunca o aylar oyle oluyourm hani umudum yok zaten heves etmiyorum.
insalah sonunda ikinci çocuklarımızı bizde kucagımıza alıp ah biz naptıkk basımıza is aldık bu yastan sonra diycez:)))

sudenaz ne yaptın adet falan yok herhalde henuz insallah olmazsın erken donem diye testler negatif çıkmıstır ve unutma 7 ay hiç birsey değil yillarca bekleyenler var hepimiz biliyoruz. insalah obur aylara.sayet adet olursan tabi belkide olmayacaksınnn

baytar canım sen en son ne zaman gittin doktora canım

en son 5 ay önce gittim bir problem kalmadı kist eridi gitti dedi bana,klomen vermişti o ay ama tayinim çıkınca bıraktım ben,zaten eşim yoktu yanımda içmenin bi anlamı yoktu yani.ada çayı hayıt otu herkes kendince bişeyler yapıyor ben korkuyorum ne kadar doğru bunlar bilemiyorum zaten yeni düzene girdi adetlerim tekrar aksarda kist oluşur diye korkuyorum...
sen ovulasyon testi nasıl bişey nasıl kullanılıyor eczaneden mi aldın net.ten mi.?bende düşünüyorum onu adetten hemen sonra mı başlıyosun???
ben doktora o zaman sormuştum klomen yurta geliştirici ilacmış kullanma bitince yumurtanın yeterli büyüklüğe gelip gelmediğine bakacaktı yumurtlama zamanını doktobili canım sende git istersen ben yarın gidiyorum inşallah eşimin gönlünü yapmışken caymadan gideyimjeyyar

TŞK CANIM..BİLİYORUM ALLAH SABIR VERSİN YILLARCA BEKLEYENLERE HAKKETEN ÇOK ZOR..BEN DAHA 1. AYDAN BERİ BAŞLADI MORALİMİN BOZULMASI..BİDE YILLARCA BEKLEYENLERİ DÜŞÜNEMİYORUM TABİ PSİKOLOJİLERİNİ..İNŞALLAH CANIM HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISI OLSUN ARTIK NE DİYELİM...HENÜZ OLMADIM..AMA AKŞAMA OLURUM DİYE TAHMİN EDİYORUM...

regl olduktan sonra gidim diyorum 3 günü hem hormon testi hemde o zaman sorım bakıyoum yumurtlama esnasında olan belirtilerin hiçbirini yaşamıyorum kasık ağrısı falan sağdan soldan yumurtlama varmış onlarıda bilmiyorum epeyce karıştım yani evet ıhlamur falanda varmış en önemliside 2 güne bir ilişki olmasıymış buna dikkat edelim bari bu ay evde bu sayfalara bakamıyorum zaten sadece işteyken bakıyorum

KIZLAR AKINTIM KAHVERENGİNE DÖNMEYE BAŞLADI..AZ KALDI GELİYOR KIRMIZILAR....BÜYÜK İHTİMAL YARINA REGL OLDUĞUMU BİLDİRİRİM CANLARIM..KISMET DEĞİLMİŞ NAPALIMMM......

KIZLAR AKINTIM KAHVERENGİNE DÖNMEYE BAŞLADI..AZ KALDI GELİYOR KIRMIZILAR....BÜYÜK İHTİMAL YARINA REGL OLDUĞUMU BİLDİRİRİM CANLARIM..KISMET DEĞİLMİŞ NAPALIMMM......

olsun canım oldumu olacakmı diye düşünmektense gelsin sende kurtul.bidahaki aya inşallah sende bir büyülü bahçe olursun.benimde yarın bakalım benim ki gelecek mi?bende yarın saat başı gidip bakarım bişey varmı diye kabus yaaa

kabullendim zaten olacam yani kesin..kısmet inşallah haziran benim için uğurlu olur...senin güzel haberlerini bekliyoruz...yerimseniben

inşallah canım ya gönül ister bu listedeki herkesten güzel haberler alalım.iyi akşamlar herkese.

İyi akşamlar kızlar...
Ben size destek vermek için arada bir uğruyorum bu konulara da..
Çünkü yaklaşık 5 ay önce ben de bu listelerin birindeydim ama bakın şimdi,hamişler listelerindeyim...Allah hepinize,en kısa zamanda sağlıklı,hayırlı,tombiş,elma yanaklı,poğaça gibi ayaklı,kiraz dudaklı,üzüm gözlü,nur yüzlü bebekler nasip etsin inşallah..Unutmayın vardır elbet bir zamanı,ben de kaç 8 ay boyunca her adetimde göz yaşı döktüm ama boşunaymış,rabbim en hayırlı zamanda veriyor,hiiç aklınıza takıp canınızı sıkmayın derim ben...

Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…