- 18 Ekim 2007
- 137
- 0
- 42
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
baytar canım aynen bende ocak ayında düşük yaptım sonra bir kist oldu neyse o hemen geçti çalışmalar bu ay başladı yumurta ateş ovulasyon fala nbaşım döndü aynen eşimde bana kafayı yemişsin diyor moralim bozuluyor ama onsuzda olmuyor malesef::bbo:
doktora gitmeden bir ay daha mı beklesem ki diyorum canım ama ne bileyim ya???sen neler denedin?ovulasyon testi kullandın mı,acaba bir de onu mu denesem??:uhm:
teşekkürler canım..alıştık atrık sudecim ..her ay , yok buay ümitlenmicem test yapmıcam desekte ,llaki dürtüyo bizi bişey ..zaten kafamda bu çocuk düşüncesi sigara bağımlılığı gibi bağımlılık yaptı .hiç aklımdan çıkmıyo...elimde olmuyo ..ALLAHIM bir an evvel nasip etsede bun işkenceden kurtulsak normal hayatımı bile yaşayamaz oldum ..neyseki bi kızım varda onunla avunuyorum çok şükür...
baytar canım sen en son ne zaman gittin doktora canım
sudenaz ne yaptın adet falan yok herhalde henuz insallah olmazsın erken donem diye testler negatif çıkmıstır ve unutma 7 ay hiç birsey değil yillarca bekleyenler var hepimiz biliyoruz. insalah obur aylara.sayet adet olursan tabi belkide olmayacaksınnn
en son 5 ay önce gittim bir problem kalmadı kist eridi gitti dedi bana,klomen vermişti o ay ama tayinim çıkınca bıraktım ben,zaten eşim yoktu yanımda içmenin bi anlamı yoktu yani.ada çayı hayıt otu herkes kendince bişeyler yapıyor ben korkuyorum ne kadar doğru bunlar bilemiyorum zaten yeni düzene girdi adetlerim tekrar aksarda kist oluşur diye korkuyorum...
sen ovulasyon testi nasıl bişey nasıl kullanılıyor eczaneden mi aldın net.ten mi.?bende düşünüyorum onu adetten hemen sonra mı başlıyosun???
ben doktora o zaman sormuştum klomen yurta geliştirici ilacmış kullanma bitince yumurtanın yeterli büyüklüğe gelip gelmediğine bakacaktı yumurtlama zamanını doktobili canım sende git istersen ben yarın gidiyorum inşallah eşimin gönlünü yapmışken caymadan gideyimjeyyar
KIZLAR AKINTIM KAHVERENGİNE DÖNMEYE BAŞLADI..AZ KALDI GELİYOR KIRMIZILAR....BÜYÜK İHTİMAL YARINA REGL OLDUĞUMU BİLDİRİRİM CANLARIM..KISMET DEĞİLMİŞ NAPALIMMM......
olsun canım oldumu olacakmı diye düşünmektense gelsin sende kurtul.bidahaki aya inşallah sende bir büyülü bahçe olursun.benimde yarın bakalım benim ki gelecek mi?bende yarın saat başı gidip bakarım bişey varmı diye kabus yaaa
gülsu kaç yıldır istiyosun.senin neden olmuyor sorun ne
beni ekle arkadaşım ben her ay istiyorummmmm ammaaaa yokkkk