- 26 Nisan 2009
- 3.231
- 398
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #43.941
benim adetime 8 ay var canım :roflol:
şimdi 4 haftalıksam eğer :roflol:
ayyy bu yazıda çok büyük uyumsuzluk var kırıldım valla:roflol::roflol:
senın kaynanada cetın cevızmıs...way bea kadına bak..
ayy canım gitme o zaman biraz özlesin seni kıymet bilsin :mymeka:
ne bilim kıslar ya
kıyamıyomda
hastayım demiş şimdide aklım onda ne oldu diye
zamanında kendinden soğutmasaydın ne olurdu sanki dimi ama
onlar sonunu düşünmüyo ki tatlım bea...
onlar ancak ıgnelemeyı bılır...yanı bır kısmıhaksızlık olmasın klava:
kusura bakmayıs kısss sadece gülerisssşakkıdıevet başı başka dıyor ,sonu ayrı soruyor...
kusura bakman gıslar.. kafamçokkarıştı
ne bilim kıslar ya
kıyamıyomda
hastayım demiş şimdide aklım onda ne oldu diye
zamanında kendinden soğutmasaydın ne olurdu sanki dimi ama
kusura bakmayıs kısss sadece gülerisssşakkıdı
bu arada kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin bebeişin kaç yaşında
benimde başı başka sonu başka oldu şimd heee:roflol::roflol:
git canım büyüklük sende kalsın
arkadaşlar doktordan yeni geldim.. ama ne olumlu ne de olumsuz bir sonuç var.. doktorum kan testi idrar testi ve ultrason istedi.. yanlız beta hcg istememiş anlam veremedim.. bunu sonuçları alınca öğrendim.. kanda ve idrarda gebelik hariç bir sürü şey istemiş.. 5 tüp kan aldılar.. tiroit.. şeker..kansızlık.. vs vs.. ultrasondada bişey görünmedi. ama erken olduğu için görünmüyo olabilir dediler.. betayıda verdim yarın belli olacak..doktorum birde folik asid verdi..
arkadaşlar doktordan yeni geldim.. ama ne olumlu ne de olumsuz bir sonuç var.. doktorum kan testi idrar testi ve ultrason istedi.. yanlız beta hcg istememiş anlam veremedim.. bunu sonuçları alınca öğrendim.. kanda ve idrarda gebelik hariç bir sürü şey istemiş.. 5 tüp kan aldılar.. tiroit.. şeker..kansızlık.. vs vs.. ultrasondada bişey görünmedi. ama erken olduğu için görünmüyo olabilir dediler.. betayıda verdim yarın belli olacak..doktorum birde folik asid verdi..
inşallah...sonuçlarını beklıyoruz...ultrasonda kalp atısları 6-7 haftada garantı duyulur...ama 4-5 haftada duyulmayabılır...betahgb de çıkar ama bebiş varsa...folık asıtıde hamılelıkte verırler..ama bazı doktorlar bebış dusunmeye basladıgında 3 ay onceden kullandırır...arkadaşlar doktordan yeni geldim.. ama ne olumlu ne de olumsuz bir sonuç var.. doktorum kan testi idrar testi ve ultrason istedi.. yanlız beta hcg istememiş anlam veremedim.. bunu sonuçları alınca öğrendim.. kanda ve idrarda gebelik hariç bir sürü şey istemiş.. 5 tüp kan aldılar.. tiroit.. şeker..kansızlık.. vs vs.. ultrasondada bişey görünmedi. ama erken olduğu için görünmüyo olabilir dediler.. betayıda verdim yarın belli olacak..doktorum birde folik asid verdi..
canım yaw.eşimi 10 senedır tanırım ...7 senedır evlıyız. 3 yasında bı oglumuz var...
yasım 32...ama 18 gösterırım tas catlasın... akannehir
kızlar ben yarın doktora gitmeye karar verdim çünkü midem çok bulanıyor günlerdir yemek yiyemiyorum yesemde malum
hayata baglı kadındır...bakar kendıne tabi...birde yası hıç buyumez demi aksine küçülebilirde yani...dua et 45 demiyo....ben 70 ıme gelınce(ınşallah allah ömur verırse) 45 dıycemmm... kaydirigubbakcemile3 -tatlicadiarzu-eşimin babaneside öle diyo kıssssssss :roflol:
kadın 86 yaşında
ben evleneli 4 sene oldu
ne zaman sorsam 70 diyo kadın
bi türlü çıkmıyo
amam Allah için göstermiyo yaşını
çok bakımlıdır kendileri
canım ben şaka yaptım ama alınmadın dimiii
hayata baglı kadındır...bakar kendıne tabi...birde yası hıç buyumez demi aksine küçülebilirde yani...dua et 45 demiyo....ben 70 ıme gelınce(ınşallah allah ömur verırse) 45 dıycemmm... kaydirigubbakcemile3 -tatlicadiarzu-
canım yaw.eşimi 10 senedır tanırım ...7 senedır evlıyız. 3 yasında bı oglumuz var...
yasım 32...ama 18 gösterırım tas catlasın... akannehir