Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

bende çıkcam bırazdan kıslar..pilav yapcam kocıse...bırde ne zaman yumurtluyorum on abakyım bıryerlerden...4 :1ninca:<

hadi hayılı olsun canım
araştırma hastanesine mi gittin
bende araştırma hastanesine gidiyodum kontrollere
her sefereinde 7 tüp kan alıyolardı benden

devlet hastanesine gittim canım doktorum ordaydı bugün o yüzden muayenehanesine gitmedim.

cnm sen hamile değilmiydin?

bilmiyorum ki canım evde test yaptım pozitif çıktı ama daha kanda öğrenemedim.. (

ben eğer hamileysem 5 haftalığım görünmemesi normal dimi..

canlarım hakkınızda hayırlısı dualarım sizinleopuyorumnanaktan

sağol canım benim..

evet 5 haftalık gorunmeyebılır...1 hafta sonra yada engeç 7 haftada kalp atıssı olur..kese gorunur bılıyorum... kaydirigubbakcemile2

yaa akılzar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sinirden patladım
şu yemekteyizdeki kzı getirsinler bana saçını başını yolayım
bir insan bu kadar edepsiz olmazki yavvvvvvvvvvvvvvvvvvvv:mymeka:

resimisim canım inşalllah göreceksin bebeğini betanın sonuçlarını alda hayırlısıyla değerlerine göre canım gözükmeye bilir burada çok gördk biz gözükmeyipte sonradan gözükeni tamammı canım inşallah herşey güzel olacak

kızlar ben kaçtım...bol çıft çızgıler dılerım...iyi akşamlar.. :Saruboceq: alkisalkisalkis

evet 5 haftalık gorunmeyebılır...1 hafta sonra yada engeç 7 haftada kalp atıssı olur..kese gorunur bılıyorum... kaydirigubbakcemile2

sağol canım.. inşallah herşey yolunda gider..

inşallah canım inşallah.. :Saruboceq:

evet ya bende çok özledim bilgemi :sinifsinif:
Sorun neydi canım merak ettim

internetten onla ovulosyon testleri almıştık onları yapıyorum da 7 gün oldu hala silik ikinci çizgi çıkıyoo ne koyulaştı nede yok oldu anlamadım kaç gün sürer bir yumurtlama yahuu

canım sen genede değelendir o günleri hadi bakalım inşallahhhhhhhkaydirigubbakcemile2
testide yapmaya devam et tmm

Ya kızlar bugun 14.gün ben ovalasyonda çift çizgiyi gormedım daha ya dunkunde hafıf bı çizgi çıkmıştı bugunkund eoda yok kafam karıstıyaa

trakya yemeklerıde guzel olur demi...
adetınıze ne kadar var kıslar...belırtı varmı...
bide böyle deneyim bakiiiimmm..
bide bişiy sorcam.. ben heeeç mısır unu kullanmadım:kedi: nasıl kullanılır neler yapılırda pek bilmem.. markette neyim varmıdır mısır unu..

bu arada adilecim bende trakyalıyım.. Babaeskide oturuyorum canım bilmem biliyomusun burayı..

Ya kızlar bugun 14.gün ben ovalasyonda çift çizgiyi gormedım daha ya dunkunde hafıf bı çizgi çıkmıştı bugunkund eoda yok kafam karıstıyaa

gülüm test bozuk olmasın:uhm:

arkadaşlar bu incir kürünü nasıl yapmam gerekiyor ya ben anlamadım bazı yerde 15-16 adet icirdeniyor bazı yerde de 7-8 adet incir deniyor yapan arkadaşlar beni bir bilgilendirirmisiniz

merhaba arkadaslar...yenı gune gunaydın..guzel haberler alırız ınsallah bugun....

ben adetim tamen bitince başlamıştım..

papatyam nasılsın bidenem.. fıstığım çıtır çerezimopuyorumnanaktan

moralinin iyi olmasına sevindim kuşuuuuma.s.
kısss keçiboynuzu olayın süper olmuş çok güldüm
sen bu gazla ikizleri doğurursun gibime geliyor:roflol:

maaşallah yok yok kızım....a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…