Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım bunlar gebelikte bakılan tahliller toksoplazma,hepatit,hıv,tam kan sayımıda istemişlerdir endişelenme bende 1 kez yaptırmıştım değerimi dr uma söylediğimde şu tarihte gel bakalaım demişti sonrasında da kan tahlili istemişti şu an senin kese vardır sadece minicik 7-8 haftalıkken duyarsınız kalp atışını endişelenme ilk gittiğinde boş kese oluşumu oluyor sonra çıkıyor bebiş içinden canım...

Son düzenleme:
internetten onla ovulosyon testleri almıştık onları yapıyorum da 7 gün oldu hala silik ikinci çizgi çıkıyoo ne koyulaştı nede yok oldu anlamadım kaç gün sürer bir yumurtlama yahuu

canım benim 3 gün sürmüştü
sende bhcg seviyemi yüksek acep:uhm: bende de tam koyu pembe olmadı zaten meraklanma sen pembeyi gördüğünde çalış hep... 7 gündür gördüğüne eminmisin???

arkadaşlar bu incir kürünü nasıl yapmam gerekiyor ya ben anlamadım bazı yerde 15-16 adet icirdeniyor bazı yerde de 7-8 adet incir deniyor yapan arkadaşlar beni bir bilgilendirirmisiniz
ideali 15-16 incirmiş ama çok tatlı oluyor ben 10 incirden yapmıştım canım 2 ye kesip kaynatıyodum 500 ml su ile 2 ye bölüp içiyordum

kızlar yaz yaz bitmedi ne çene varmışş iyi kaynatmışsınız haaaa
o kadar yazdım gene gelen kimse olmamış nerdesiniz bakimmmm
çeneden yorgunmu düştünüz uzun aradan sonraaakaydirigubbakcemile3

selam kızlarrr günaydınnn gününüz aydın olsunnn Folikleriniz bollll olsunnnnn bende içmedim hemencecik içicem şimdiii nasılsınızz bakemm

canım benim 3 gün sürmüştü
sende bhcg seviyemi yüksek acep:uhm: bende de tam koyu pembe olmadı zaten meraklanma sen pembeyi gördüğünde çalış hep... 7 gündür gördüğüne eminmisin???

neeyyyyyyyyy bhcg deme yahuu heyecandan ter yaptım vallaa bilgecimm hastalığım bittikten sonra bir yada 2 kez çalışmıştık ki testler geldi aklıma yok canım hemen 1 haftada çıkmaz heralde ama hep çıkıyorrr yaa çok silik ikinci çizgi 7-8 gündürrr ne azaldı ne çoğaldııı hatamı var acaba testlerde ama geçen ay aldığımda yapmıştım hastalanmak üzere iken meraktan hiçbirşey çıkmadııı yaaaaaaa neden böyleee

mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

kıslar ben halayı başlatıyom
hade takılın peşimeeeeeeeeeeeeeee
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

kızlar hamileyim değerim 1424

NURTENNNN UYUMAAA KIS HAMİŞŞŞ VAR GEL BMEN İN HALAYINI ÇEKELİMMMM :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
CENIM ALLAH SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI KISMET ETSİNN SAĞLIKLI VE HAYIRLI EVLAT OLSUNNNNN

“”Bİ GÜN DÜNYAYA AİT BÜYÜK Bİ DERDİN OLURSA RABBİN E DÖNÜP, BENİM ÇOK BÜYÜK Bİ DERDİM VAR DEME, DERDİNE DÖNÜP BENİM ÇOK BÜYÜK Bİ RABBİM VAR DE””

***Kasım ayının umut dolu yürekleri***

Ayşeyıldırım…….... 20 kasım
Beci ……………… 20 kasım
Nur1111 …………. .20 kasım
Rufeyda Serra ……. 24 kasım
mugmug1………………… 24 kasım
hpt_honey……. 24 kasım
Crocusu …………. 26 kasım
Hüyla……………… 26 kasım
Leylim ……………. 28 kasım
Kkkk………………. 28 kasım
Şekerkız67 …………28 kasım
Naz27………………29 kasım
İntegral0027………..29 kasım

*Kasım ayı bekleyenleri*

Şeker pembe………. 1 kasım
Selocan85 ………… 1 kasım
Nurdannurdan ……..8 kasım
Cany ……………… 8 kasım
Syavuzz…………….8 kasım
Merseray …………...9 kasım
Aysima04…………...9 kasım
Resimimis …………10 kasım
Meryem64 …………13 kasım
İkramaya …………..17 kasım
Dmtumt84…………17 kasım

** kasım ayı hamileleri**

Cubuk_kraker ……. Hamilemiz
Bilcan …………….... hamilemiz
bmen ……………..... hamilemiz

*Aralık ayının umut dolu yürekleri*

Seyyal…………………..1 aralık
bianka………………………….. 3 aralık
Bumuyani…………. …. 4aralık
Ekimm ………………… 4 aralık
Minnosum…………….. 5 aralık
Kukuleta09 ……….. … 5 aralık
Papatyanil…………. … 7 aralık
Selecdet_79 ………….. 9 aralık
tudur……………………………. 12 aralık
Bijoux …………….. …. 17 aralık

**Eylül ayının güzel Hamileleri**
Relax
Acrınsu
Gurbetten
Tuba20
_berrak
Semamehmet
Veda_84
Mhtp
Xtubisx

**ekim ayının güzel Hamileleri **
ukla
essraa
forever_14
cosmopoli
deren120
Huzeyfe
.mavii. (günü 26 ekimdi.. bebişi ona cumhuriyet bayramı hediyesi oldu.. )

Allah sizleri nazarlardan korusun

Adet olan veya aramıza yeni katılan arkadaşlar tahmini adet tarihlerini buraya veya bana özelden yazarlarsa daha sağlıklı bi listemiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…