- 24 Şubat 2009
- 2.318
- 3
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #43.961
Bilge nerdesinn canımm sana bişeyy sorucaktımmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi hayılı olsun canım
araştırma hastanesine mi gittin
bende araştırma hastanesine gidiyodum kontrollere
her sefereinde 7 tüp kan alıyolardı benden
cnm sen hamile değilmiydin?
inşallah...sonuçlarını beklıyoruz...ultrasonda kalp atısları 6-7 haftada garantı duyulur...ama 4-5 haftada duyulmayabılır...betahgb de çıkar ama bebiş varsa...folık asıtıde hamılelıkte verırler..ama bazı doktorlar bebış dusunmeye basladıgında 3 ay onceden kullandırır...
bebış olmasınıda kolaylastırıyor bılıyorum folık asıt... a.s.
canlarım hakkınızda hayırlısı dualarım sizinleopuyorumnanaktan
geç çıtırmıssın be yaw...25 yaşımdayım canım
Bilge nerdesinn canımm sana bişeyy sorucaktımmmm
evet 5 haftalık gorunmeyebılır...1 hafta sonra yada engeç 7 haftada kalp atıssı olur..kese gorunur bılıyorum... kaydirigubbakcemile2devlet hastanesine gittim canım doktorum ordaydı bugün o yüzden muayenehanesine gitmedim.
bilmiyorum ki canım evde test yaptım pozitif çıktı ama daha kanda öğrenemedim.. (
ben eğer hamileysem 5 haftalığım görünmemesi normal dimi..
sağol canım benim..
evet 5 haftalık gorunmeyebılır...1 hafta sonra yada engeç 7 haftada kalp atıssı olur..kese gorunur bılıyorum... kaydirigubbakcemile2
resimisim canım inşalllah göreceksin bebeğini betanın sonuçlarını alda hayırlısıyla değerlerine göre canım gözükmeye bilir burada çok gördk biz gözükmeyipte sonradan gözükeni tamammı canım inşallah herşey güzel olacak
evet ya bende çok özledim bilgemi :sinifsinif:
Sorun neydi canım merak ettim
önce bol soganı yagda kavuruyorsun...sonra az salça koy ıstersen oylede kavur...sonra fasulye tursusunu koy bırazda oyle kavur...mismis...yeme yanında yat uyu...
normal kavurmasındada aynı soganın ustune hasladıgın fasulyelerı koyup kavuruyorsun..ama ona srımsakta koymak gerek 1 -2 diş kaydirigubbakcemile5
gülerim taze fasulyenin ince lerini seçiyorsun hiç bölmeden haşlıyorsun haşlanınca içine soğan doğruyorsun mısır unu ve azıcıkta beyaz unla karıştırıyorsun tavaya seriyorsun arkalı önlü kızartıyorsun
bütün olarak koyki çevirme işleminide tavana uygun tabakla çevir
karışık anlattım ama sen marifetlisin anlamışsındırkafamçokkarıştı
bide böyle deneyim bakiiiimmm..trakya yemeklerıde guzel olur demi...
adetınıze ne kadar var kıslar...belırtı varmı...
Ya kızlar bugun 14.gün ben ovalasyonda çift çizgiyi gormedım daha ya dunkunde hafıf bı çizgi çıkmıştı bugunkund eoda yok kafam karıstıyaa
kısss keçiboynuzu olayın süper olmuş çok güldümben adetim tamen bitince başlamıştım..
papatyam nasılsın bidenem.. fıstığım çıtır çerezimopuyorumnanaktan
moralinin iyi olmasına sevindim kuşuuuuma.s.
yevrummmm inşallah bu son adertin olurda 9 ay göremezsin kırmızıalarııııkızlar incir kürüne adetin kaçıncı günü başlanıyor :smiley-cool:
ben adet oldumdaaaaaa :teytey::teytey::teytey:
kısss incir kürünün sonuna doğru havuş suyu sık içadetim bitince başlasam yumurta yaparı acaba?
ufff şaşırdım ya bu konuda site de hiç bahsetmemişler
ben tariflerden çok resimlere bayıldım ben ne yaptıysam çekemiyorum böyle güzel fotolar
bu sene fotoğraf kursunuda kaçırdım artık seneye gideceğim inşallah hatta bu iş için ışık sistemi bile almayı düşünüyorum