Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Allahım sanada hepücünü nasip etsin canım benim
herkese inşallah

benim çıkmam lazım kızlar.. mutfağa doğru gitmem gerek.. çorba yapıcam.. kociş geldiğinde sıcak sıcak içsin..

sen benim eski evimi görsen varya evdn içeri girmezdin dükkandı eskiden daire yaptılar tavan yüksek ama çok yüksen yerlerim taş mermer halıfleks serdik mutfak minnacık tek tesisatlı olduğu için lavabosu hep su akıtırdı giriş kat olduğu için rutubet çatısı yoktu 5 aylık evliydim tavandan yağmur aktı daha neler neler ama en o eve gelin gittim ve şükrettim sakın öyle deme o ev güzel olmasada benim evimdi sakın öyle düşünme evsiz olanları düşün

allah ısteyen herkese versın
insallah bu ay çıft çızgı goruruz...benım son adetım 4 kasım...2 aydır 1 gun adet oldum...
bu arada evınızın resımlerı çok guzel..çok ferah bır goruntusu var...gule gule oturun...

allah seni ne etmeye emiii:roflol:

hem etrafa olumlu sinerji yay bakeemm... kainata olumlu sinerjiler saçalımda bize olumlu olarak geri dönsün dimi amaaazemuszemus

tamam o zaman
hadi kıslar olumlu sinyal yayıyoruz

güler bu ay hamile kalcekkkkkk
çiğdem bu ay hamile kalcekkkkkkkkk
nilüfer bu ay hamile kalcekkkkkkkk
olcay bu ay hamile kalceeekkkkkkkk
ayşe bu ay hamile kalceeekkkk
kadriye bu ay hamile kalcekkkk
hatta kıslar topik bu ay hamile kalcekkkkkkkk

nurteni katmıyom o doğuştam hamile zatiiiii :roflol:

menüyü saymak ayıp olcek ama..
bugece.. fırında karnıyarık+pilav+salata+sarımsaklı yoğurt ve çorba var.. çorba galiba domates olacak

tabiki canııım..
allah hayırlısını versin banada herkese.. hem önemli olan evin şekli şemali değil.. içindeki huzurdur, mutluluktur..

hertaraf altından olsa neye yarar huzur olmadıktan sonra...

benimki öylesine işte.. ama para biriktiyoz.. ev almak istiyoz.. Artık mevlam nerde bi lokma ekmek yemekyi nasip ettiyse orası olacak.. helebi para biriktirelim..

nurtenim inşallah hamişsindir öyle deme bakem
kızım 1 ay boyunca hamişim dedim hamiş olursun bak şimdide böyle desen olamaz kıss önce kafanda bitir :roflol:

anam anam anam anam :roflol::roflol::roflol:

ay nurtiiiişşşş :roflol:ilahi dur daha bunun üstüne keçiboynuzu içicezzzzz..

bu arada çok sağolun kızlar buyrun gelin kapım açık.. hep beraber otururuz sofraya.. ama ben biraz daha burda durursam çorba ve salata menüde olamayacak...

karnıyarık sade canım.. aslında imam bayıldı deniyor galiba sadesine.. sarımsakta koyuyorum ben.. kıyma malesef ... benim kociş çok koyu vejeterjan

inşallah canım inşallah ağzın bal yesin

ayyy negüzel kıss ayşem sende bol bol fasulye kavurması yapıyorsundur demi

ya sorma kayınvalidem gelsinde getirsin diye gözüne bakıyorum ben kavurmasındansa şöyle mısır unlu kızartmasını daha çok seviyorum ayyyy olsada yesem kızlar yemekten bahsederken ağzım sulanıyor aş mı eriyom ne

bende karadenız kızı olarak fasulye kavururum...tursuusunuda kavururum cokacimcoook....

hemşerim memleket nire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…