- 13 Nisan 2009
- 7.255
- 0
- 40
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #43.901
nilüm ay kusura bakma.. evinde güle güle otur demeyi unuttum.. gerçi sen benim kalbimi bilirsin..
allah o mutfakta bebişine mama hazırlamayı nasip etsin.. içerde o koltukların üztünde zıplayan bebişler nasip etsin.. Allah o halının üstünde bebişinle kocişini yuvarlanırken foto çekmeyi nasip etsin..
amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn
benimde küçük vede eski tip.. siz şindik bana geldiğinizde beğenmezsinizde..
bundan önceki evim nilünün gibiydi ama yeni evimiz sıfır bina değil.. (kiradayız bu arada) inşlh allah bizede böyle bi ev nasip ederde alırız..
allah seni ne etmeye emiii:roflol:
hem etrafa olumlu sinerji yay bakeemm... kainata olumlu sinerjiler saçalımda bize olumlu olarak geri dönsün dimi amaaazemuszemus
menüyü saymak ayıp olcek ama..
bugece.. fırında karnıyarık+pilav+salata+sarımsaklı yoğurt ve çorba var.. çorba galiba domates olacak
menu çok super sevdıgım yemekler..hoş her yemegı severım... :hulya:menüyü saymak ayıp olcek ama..
bugece.. fırında karnıyarık+pilav+salata+sarımsaklı yoğurt ve çorba var.. çorba galiba domates olacak
menüyü saymak ayıp olcek ama..
sen benim eski evimi görsen varya evdn içeri girmezdin dükkandı eskiden daire yaptılar tavan yüksek ama çok yüksen yerlerim taş mermer halıfleks serdik mutfak minnacık tek tesisatlı olduğu için lavabosu hep su akıtırdı giriş kat olduğu için rutubet çatısı yoktu 5 aylık evliydim tavandan yağmur aktı daha neler neler ama en o eve gelin gittim ve şükrettim sakın öyle deme o ev güzel olmasada benim evimdi sakın öyle düşünme evsiz olanları düşün
ayyy negüzel kıss ayşem sende bol bol fasulye kavurması yapıyorsundur demi
bende karadenız kızı olarak fasulye kavururum...tursuusunuda kavururum cokacimcoook....
tamam o zaman
hadi kıslar olumlu sinyal yayıyoruz
güler bu ay hamile kalcekkkkkk
çiğdem bu ay hamile kalcekkkkkkkkk
nilüfer bu ay hamile kalcekkkkkkkk
olcay bu ay hamile kalceeekkkkkkkk
ayşe bu ay hamile kalceeekkkk
kadriye bu ay hamile kalcekkkk
hatta kıslar topik bu ay hamile kalcekkkkkkkk
nurteni katmıyom o doğuştam hamile zatiiiii :roflol:
tamam o zaman
hadi kıslar olumlu sinyal yayıyoruz
güler bu ay hamile kalcekkkkkk
çiğdem bu ay hamile kalcekkkkkkkkk
nilüfer bu ay hamile kalcekkkkkkkk
olcay bu ay hamile kalceeekkkkkkkk
ayşe bu ay hamile kalceeekkkk
kadriye bu ay hamile kalcekkkk
hatta kıslar topik bu ay hamile kalcekkkkkkkk
nurteni katmıyom o doğuştam hamile zatiiiii :roflol:
ayyy negüzel kıss ayşem sende bol bol fasulye kavurması yapıyorsundur demi
bende karadenız kızı olarak fasulye kavururum...tursuusunuda kavururum cokacimcoook....