Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

nasıl yapıyon kııızz. anlat bakem.. şimdi çıkıyom ama gelince okurum.. bende yaparım bariiii..

nurtenim inşallah hamişsindir öyle deme bakem
kızım 1 ay boyunca hamişim dedim hamiş olursun bak şimdide böyle desen olamaz kıss önce kafanda bitir :roflol:

ah canım inşallah
inşallah yeni yıla hamile gireriz
ay ne harika olar demiiii

anam anam anam anam :roflol::roflol::roflol:

:roflol:

geliyom sen suyu ısıt
yani çorba için kısssss :roflol: :roflol:

hadi inşallah kısssssss

gülerim taze fasulyenin ince lerini seçiyorsun hiç bölmeden haşlıyorsun haşlanınca içine soğan doğruyorsun mısır unu ve azıcıkta beyaz unla karıştırıyorsun tavaya seriyorsun arkalı önlü kızartıyorsun
bütün olarak koyki çevirme işleminide tavana uygun tabakla çevir
karışık anlattım ama sen marifetlisin anlamışsındırkafamçokkarıştı

önce bol soganı yagda kavuruyorsun...sonra az salça koy ıstersen oylede kavur...sonra fasulye tursusunu koy bırazda oyle kavur...mismis...yeme yanında yat uyu...
normal kavurmasındada aynı soganın ustune hasladıgın fasulyelerı koyup kavuruyorsun..ama ona srımsakta koymak gerek 1 -2 diş kaydirigubbakcemile5

ay papatyacım sende anlatmıssın..çok severım...aslen nerelısın.

amaaannnnnnn
kaynanatör yemeğe çağırıyo
dün yemeğe onlar bizdeydi
bugünde iadeyi ziyaret istiyo
her dakka senlemi olcam ben yaaaa
daha yanından ayrılalı 6 ay olmuş
bi müsade ette kocişle baş başa olmanın tadını çıkarim
üfffffffffffffffffffffff canım sıkıldıııııı
gelemem de diyemiyom kırılmasınlar diyeeee

benim babagiresun anne gümüşhane eşimde trabzonlu bende istanbulda doğdum büyüdm memlekete dahi gitmedim sadece trazona 1 günlüğüne gittk geldik eşimle
kaynanam çok yapar karadeniz yemeklerini onlarda istanbula geleli 10 sene oluyor bende onlardan öğrendim
babannemde çok yapardı rahmetli

ayy boş ver gülüm ya kaynananın laf sokmaları yoksa salla gitsin gidi ver sende :mymeka:

gıt kıs yemeklerın tadını çıkar...afıyetle ye...benımde kaynanam benı çagırsa...uzakta...hazır yemek... cokacimcoook

canımm olurmu öyle şeyyy bizeve değil senin güsel yüreğine gelirizz allah hepimize güsell yeni evler nasip etsin bizde aldık evlenirken ama 15 yıllık bina şükürler olsunn borcu daha bitmesede kendi evimizz rabbim kimseyii evsiz bırakmasınn

aminnnn canım ne güsel söylemişsinn

kıs sen ne çatlak bişeysinn insanın ömrüne ömür katarsınnn eşin çok şanslı valla söyle eniştete senin kıymetini bilsinn tabi sende onun

ay papatyacım sende anlatmıssın..çok severım...aslen nerelısın. Kaydirigubbakcemile4

ay bende bilirim onları ve mıhlamayıı benim baba tarafıda rize ama biz trakyalı tarafı ağar basan bir aileyizzz

ayy boş ver gülüm ya kaynananın laf sokmaları yoksa salla gitsin gidi ver sende :mymeka:

gıt kıs yemeklerın tadını çıkar...afıyetle ye...benımde kaynanam benı çagırsa...uzakta...hazır yemek... cokacimcoook

kıs 4 sene birlikte oturduk zaten onla
doğru dursaydı otururdum daha da
durmadı kiiiiii
yoksa derdim neydi bi dünya borca girdim
sayesinde evim oldu işte ama 4 sene dayandım kıs geneeeeeee
şimdide koçişimle afedersiniz ama ilk gecemizde bile tepemizdeydi
evliliğimden tad alamadım
ayrıldık geçte olsa cicim ayımız olsun diye
şimdide böle yapıyo
ben yorgunum dedim eşime şimdi
o zaman nurten gelmesin sen gel ben hastayım beni hastaneye götür demiş
bende git tabi hastaysa götür ama ben çok yoruldum yatcam dedim

bilmem mi kısssssssss
oy ben o kocişime kurbanlar oluruuuuuummmmmmm

trakya yemeklerıde guzel olur demi...
adetınıze ne kadar var kıslar...belırtı varmı...

senın kaynanada cetın cevızmıs...way bea kadına bak..

ayy canım gitme o zaman biraz özlesin seni kıymet bilsin :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…