Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canımmm ya inşallah hamilelik belirtileridir az kaldı büyük güne inşallah hamişsindirr :ecrin_bebek: anam anamm teyze olucaz yineeee

güzel anneler beni de aranıza alırmısınız bende hamileyiiimmm..çok mutluyum..Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın inşallah..

tebrik ederim canımm Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısıda başımıza inşallahhh

günaydın kızlar ben kaç gündür giremiyorum çünkü çokkkkkkk hastayım grip soğuk algınlığı birde şu bulantılar ölücem valla

günaydın gülerim bidenem
nasılsın kıssss
günaydın diycem ama öğlen oldu be canımkaydirigubbakcemile3 gelbi öpemde iyi öğlenleşelim opuyorumnanaktan

bugün temilikteyim.. dün sobayı falan kurduk.. ee haliyle vein düzeni falan değişti.. eşyaların karagrafisini şeeettik yanii..
neyse etrafı temizledim.. camları kapıları sildim.. e anca geldim.. aslında daha işim var ama bi sitedeki çiftlik oyununu oynuyorum.. mahsullerimi toplama saatim geldi.. hem onları toplayam, hem azcıık dinlenenem, hemde bize bakem dedim:hulya: hani kız bi yorgunluk çayı söylede içem yerimseniben

sen bilirsin ama azdaha bekle.. içtiğin antibiyotikler kan testi sonucunu etkileyebilir..
ama yinede sen bilirsin.. az daha bekle bakem..

ya kadın olmak zor şey..
kırmızılar gelse bi derrrrrt..... gelmese ayrı biderrrrrt..akannehir
erkekler için hayat amma kolayşakkıdı

gülerim telefonumu msn den verim canım olur mu

istersen maillede şeettirebilirsin bidenem:hulya:

baktım bacım.. orda senin gönderdiğin resim çok küçük.. gözlerim seçmedi garii..sengözlerimebaksanab

gülerim özelden msj attım
gördüm gülüm.. bende hemen cvp yazdım sana

selam kızlar hayırlı haftalarrrr anamm herkess burda gülerimm canım benimm nurtişşş şeker naberr kudrett maşallah maşallah topik eskisi gibi bu arada Folikkk içmeyi unutmuyoruzzz
kız ben saldım koyverdim herşeyi.. içmiyom folik.. en son geçen gün hatta aklıma geldin.. "çiğdemcim" hep hatırlatıyo bize şu folikleri.. bi bakam dedim benimkine ama tarihi falan geçmiş..:hulya:
bu arada çok sağol kuşum iyiyim allaha bin şükür.. üşüyom sadece.. gerçi güneş var ama.. aldatan güneş işte:hulya:

günaydın kızlar ben kaç gündür giremiyorum çünkü çokkkkkkk hastayım grip soğuk algınlığı birde şu bulantılar ölücem valla

ahh kuşum bidenem:1hug: heeçç kıyamam ben sana...çok geçmiş olsun.. madem evdesin ıhlamur gibi sıcak şeyler iç diycem tabi miden alıyosa.. ah bideneeemmm çok geçmiş olsuna.s.

mrb kızlar geçen salı keseyi gördük ayın 16 da kalp atışları için çağırdı inşallah pıt pıtlarıda duyarız :ecrin_bebek:

“”Bİ GÜN DÜNYAYA AİT BÜYÜK Bİ DERDİN OLURSA RABBİN E DÖNÜP, BENİM ÇOK BÜYÜK Bİ DERDİM VAR DEME, DERDİNE DÖNÜP BENİM ÇOK BÜYÜK Bİ RABBİM VAR DE””

***Kasım ayının umut dolu yürekleri***

İntegral0027………..3 kasım
Kukuleta09 ……….. 7 kasım
Papatyanil…………. 5 kasım
Bumuyani…………. 8 kasım (ilk aşılamasını oldu 4 kasım test günü. Dualrımız seninle)
Ekimm ……………..8 kasım
Nurdannurdan ……..8 kasım
Cany ……………… 8 kasım
Merseray …………...9 kasım
Aysima04…………...9 kasım
Resimimis …………10 kasım
Selecdet_79 ………. 11 kasım
Meryem64 …………13 kasım
Bijoux …………….. 14 kasım
Bilcan ……………...16 kasım
Nur1111 …………. .20 kasım
Rufeyda Serra ……. 24 kasım
Crocusu …………. 26 kasım
Leylim ……………. 28 kasım
Şekerkız67 …………29 kasım
Naz27………………29 kasım
Ayşeyıldırım…….... ???

*Kasım ayı bekleyenleri*
Şeker pembe………. 1 kasım
Selocan85 ………… 1 kasım

*ekim ayı bekleyenleri*
Reyoo ……………. 25 ekim
Hayat_34 …………28 ekim
Bafo ………………28 ekim
quzel ………………29 ekim
gyshnky …………...29 ekim
kahvelokum ……….30ekim
Bilcan……………....???
Richberry ………… ???

**Eylül ayının güzel hamişleri**
Relax :CüvCüv:
Acrınsu :CüvCüv:
Gurbetten :CüvCüv:
Tuba20 :CüvCüv:
_berrak :CüvCüv:
Semamehmet :CüvCüv:
Veda_84 :CüvCüv:
Mhtp :CüvCüv:
Xtubisx :CüvCüv:

**ekim ayının güzel hamişleri **
ukla :CüvCüv:
essraa :CüvCüv:
forever_14 :CüvCüv:
cosmopoli :CüvCüv:
deren120 :CüvCüv:
Huzeyfe :CüvCüv:
.mavii. :CüvCüv: (günü 26 ekimdi.. bebişi ona cumhuriyet bayramı hediyesi oldu.. )

Allah sizleri nazarlardan korusun :Saruboceq:a.s.

Adet olan veya aramıza yeni katılan arkadaşlar tahmini adet tarihlerini buraya veya bana özelden yazarlarsa daha sağlıklı bi listemiz olur

NOT: Listemizin asıl sahibi Bumuyani arkadaşımızdır. Ben nöbetçi listeciyim:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…