E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #42.921
Daha öncesinde gayet düzenli gitti adetlerim. Fakat geç yumurtlama oldu ve bebiş varsa acaba testte çıkar mı şimdi yapsam? 29unu da sayarsak 4 gün oldu daha. Ayy çok karışığım beklesem mi beklemesem mi? :bbo:
benım goguslerım çok şişti yayanıyor goguslerım bıde damarlarım çıkmış belli oluyor.normalde gogus hasasıyetım olmadıgı için çok tohaf geliyor canım çok acıyor ya ne ilaçmiş kardeşim bunlar böleya dengem değişti
güzel anneler beni de aranıza alırmısınız bende hamileyiiimmm..çok mutluyum..Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın inşallah..
tebrik ederim canımm Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısıda başımıza inşallahhh
kudretcim güzel annemmm
nasılsın minik pıt pıtın nasıl
canım çok sağol minik pıt pıt iyi teyzesi ama annnesi hasta ölüyorum öksürükten evdeyim bir hafta rapor yazdı doktor dinleniyorum :a015:
günaydın kızlar ben kaç gündür giremiyorum çünkü çokkkkkkk hastayım grip soğuk algınlığı birde şu bulantılar ölücem valla
günaydın diycem ama öğlen oldu be canımkaydirigubbakcemile3 gelbi öpemde iyi öğlenleşelim opuyorumnanaktangünaydın gülerim bidenem
nasılsın kıssss
sen bilirsin ama azdaha bekle.. içtiğin antibiyotikler kan testi sonucunu etkileyebilir..Daha öncesinde gayet düzenli gitti adetlerim. Fakat geç yumurtlama oldu ve bebiş varsa acaba testte çıkar mı şimdi yapsam? 29unu da sayarsak 4 gün oldu daha. Ayy çok karışığım beklesem mi beklemesem mi? :bbo:
gülerim telefonumu msn den verim canım olur mu
baktım bacım.. orda senin gönderdiğin resim çok küçük.. gözlerim seçmedi garii..sengözlerimebaksanabhttp://www.kadinlarkulubu.com/orgu-teknikleri/3574-orgu-bilmeyenler-yeni-baslayanlar.html
kıslar şuraya bi göz atıp bana yardımcı olabilirmisinizzzz
gördüm gülüm.. bende hemen cvp yazdım sanagülerim özelden msj attım
kız ben saldım koyverdim herşeyi.. içmiyom folik.. en son geçen gün hatta aklıma geldin.. "çiğdemcim" hep hatırlatıyo bize şu folikleri.. bi bakam dedim benimkine ama tarihi falan geçmiş..:hulya:selam kızlar hayırlı haftalarrrr anamm herkess burda gülerimm canım benimm nurtişşş şeker naberr kudrett maşallah maşallah topik eskisi gibi bu arada Folikkk içmeyi unutmuyoruzzz
günaydın kızlar ben kaç gündür giremiyorum çünkü çokkkkkkk hastayım grip soğuk algınlığı birde şu bulantılar ölücem valla
ii akşamlar kızlar
inşlh canım hayırlısıyla duyarsınız inşlh:Saruboceq::Saruboceq::ecrin_bebek:mrb kızlar geçen salı keseyi gördük ayın 16 da kalp atışları için çağırdı inşallah pıt pıtlarıda duyarız :ecrin_bebek:
baktım şikeriimzemuszemusözelden atmaya çalışim gülercim sana