Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

nerden anladın değerin düşükmü çıktı yoksa yüksektide düşmeyemi başladı tam anlayamadım canım allahım hayırlısını versin inşallah opuyorumnanaktan

kızlar bugünm ayın 1i.. umut dolu yeni bi aya daha girdik.. hepimize bol hamişli aylar diliyorumopuyorumnanaktan

inşlh kimsasal falan değildir de bebişin seninledir bidenem:Saruboceq:
biz ne olsun aynen devam.. :hulya:
sitede sorun var doğru düzgün giremiyoruz eskisigibi..
sen bizi bırak sen nasılsın.. nldu test falanmı yaptın da anladın kimsayal olduğunu dr falan gittinmi ki

merhaba arkadaşlar,
test değerim çok düşük çıktı bugün tekrar yaptıracağım ama kananam da başladı bu arada..
kısmet değilmiş demek ki.. umarım sizler güzel haberler verirsiniz.. öpüyorum hepinizi..

merhaba arkadaşlar,
test değerim çok düşük çıktı bugün tekrar yaptıracağım ama kananam da başladı bu arada..
kısmet değilmiş demek ki.. umarım sizler güzel haberler verirsiniz.. öpüyorum hepinizi..

öyle deme inşlh geç döllenme falandır bu gelende yerleşme kanamasıdır.. :Saruboceq:
inşlh değerlerin yükselir canım yaa:Saruboceq::Saruboceq:

merhaba arkadaşlar,

canım üzülme
Allahım herşeyin hayırlısını versin inşallah

sana en iyi sonucu test verır cnım onceden adet gecıkmen yoksa gebelık olabilir.istersen yarın sbh bı ıdrar testi yap

Daha öncesinde gayet düzenli gitti adetlerim. Fakat geç yumurtlama oldu ve bebiş varsa acaba testte çıkar mı şimdi yapsam? 29unu da sayarsak 4 gün oldu daha. Ayy çok karışığım beklesem mi beklemesem mi? :bbo:

Daha öncesinde gayet düzenli gitti adetlerim. Fakat geç yumurtlama oldu ve bebiş varsa acaba testte çıkar mı şimdi yapsam? 29unu da sayarsak 4 gün oldu daha. Ayy çok karışığım beklesem mi beklemesem mi? :bbo:

canım bekleme bence test yap varmı diye kafayı yemekten iyidir
hadi git yap güzel haberlerini bekliyorum

selam kızlar hayırlı haftalarrrr anamm herkess burda gülerimm canım benimm nurtişşş şeker naberr kudrett maşallah maşallah topik eskisi gibi bu arada Folikkk içmeyi unutmuyoruzzz

bekleme bence canım
git bi test al yap
bence idrarda varsa çıkar artık
idrara güvenemezsen kanda baktır
bebek yoksa bile neden adet olamadığına bakarlar ona göre stresinden kurtulursun canım

selam kızlar hayırlı haftalarrrr anamm herkess burda gülerimm canım benimm nurtişşş şeker naberr kudrett maşallah maşallah topik eskisi gibi bu arada Folikkk içmeyi unutmuyoruzzz

iyiyim bidenem senden naberrrr
folik içmiyom ben kıssss
boşverdim herşeyi gitti vallaaaa
bi kocişe vitamin içirmeye başladım bu aralar
bakalım hayırlısı

kudretcim güzel annemmm
nasılsın minik pıt pıtın nasıl

ayşecim nasılsın kıs konuşmuyosun hiç

X