Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

herkese günaydııınnn... haydiyiiinn uyanınnnnn
45f3q5qf.gif

Günaydın hanımlaaarrrr.... Havalar ne kadar kasvetli olsada umarım hepimizin gününü umutlarımız aydınlatsın.
Dün arkadaşımın hamilelik haberini aldığımda çok sevindim ama Allah var yukarıda içim burulmadı da diyemem.Sabah eşim işe giderken rüyasını anlattı.Şu an soğukalgınlığı geçiriyorum o da rüyasında beni hastaneye götürdüğünü orada bana ilaç veridiklerini görmüş.ama ilacı çocuk olmasın diye veriyorlarmış.
Anladım ki o da çocuk beklentisinin etkisinde fazlasıyla.

12 kasım benim tarihim kızlar
benide eklermisiniz
değiştirdim canım.. bidahaki liste güncellememde ismini görürsün..opuyorumnanaktan

Günaydın hanımlaaarrrr.... Havalar ne kadar kasvetli olsada umarım hepimizin gününü umutlarımız aydınlatsın.
Dün arkadaşımın hamilelik haberini aldığımda çok sevindim ama Allah var yukarıda içim burulmadı da diyemem.Sabah eşim işe giderken rüyasını anlattı.Şu an soğukalgınlığı geçiriyorum o da rüyasında beni hastaneye götürdüğünü orada bana ilaç veridiklerini görmüş.ama ilacı çocuk olmasın diye veriyorlarmış.
Anladım ki o da çocuk beklentisinin etkisinde fazlasıyla.

bencede
zaten kocişler belli etmeselerde bizden fazla etkileniyorlar bu durmdan.. biz ağlıyoruz zirliyoruz onlarsa hep içine atıyorlar..

değiştirdim canım.. bidahaki liste güncellememde ismini görürsün..opuyorumnanaktan

bencede
zaten kocişler belli etmeselerde bizden fazla etkileniyorlar bu durmdan.. biz ağlıyoruz zirliyoruz onlarsa hep içine atıyorlar..

Evet canım... Benim eşim zaten evlenirken de söylüyordu çocuk istediğini o yüzden korunmadık.Her ay bebiş vardır diye umutlanıyor ama o da benim gibi hüsrana uğruyor.

benimkide aynen canım.. hatta ilk 6ay ben istememiştim.. evliliğimiz bi rayına otursun falan diye.. ama korunmadık.. korunmadık derken.. hap veya başka bişiy denemedik.. kendimiz koruduk.. sonrada bebiş istiyoz diye dr gittik. ama kısmet değilmiş bak biz 4yıldır drlardayız.. 3aydır gitmiyom.. saldım koyverdim herbişeyikaydirigubbakcemile2

kızlar bugün güne iyi başladık.. haydiyin oynayak azcuuk
hoopaaa
:teytey: :dance: :dance::dance::dance:

benim günüme daha var ama ben dün test yaptım meraktan çıkmadı tabi... eğer bebiş varsa 1 haftalık çıkmaz heralde değil mi daha idrarda

kızlar aranızda soğan kürü yapan oldumu

Aaaa ayşecim nerelerdesin yaaa???senin sayfana da yazdım cevap gelmedi. Durumlar nasıl canım? yapmışmıydın testi? 20 ekimdi dimi senin regl tarihi.

Ben böbrek taşı düşürdüm o sıra test yapıldı kanda ama negatif. bi kutu antibiyotik 1 kutu ağrı kesici bitti.hemen arkasından soğukalgınlığı başladı.bi de onun ilaçları avıç avuç içildi :) 29 ekimdi tarihim ama hala tık yok başlamadı kırmızılar.
Eğer başlarsa bal-çörekotu-tarçın kürüne başlicam

günaydın hanımlarrrrrrrrrr
hadi gülerim halaya yetiştim kıs
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

leylim bidem günaydın çiçemmm nasılsınopuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım iyim sen nasılsın bende kursa naşladım ögleden sonra gidiyorum erkenden kalktım yemegimi pişirdim evimi toparladım şimdi anneme gidicem ordanda kursa gidicem işte oyalıyorum kendimi a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

günaydın hanımlarrrrrrrrrr
hadi gülerim halaya yetiştim kıs
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Yaaa kızlar kanıma girmeyin hasta hasta halaya giresim geliyo
teyyy teyyy teyyy
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Aaaa ayşecim nerelerdesin yaaa???senin sayfana da yazdım cevap gelmedi. Durumlar nasıl canım? yapmışmıydın testi? 20 ekimdi dimi senin regl tarihi.

Ben böbrek taşı düşürdüm o sıra test yapıldı kanda ama negatif. bi kutu antibiyotik 1 kutu ağrı kesici bitti.hemen arkasından soğukalgınlığı başladı.bi de onun ilaçları avıç avuç içildi :) 29 ekimdi tarihim ama hala tık yok başlamadı kırmızılar.
Eğer başlarsa bal-çörekotu-tarçın kürüne başlicam

tatlım o günlerde sitede sorun vardı özeline mesajın düşmemiş herhalde sonra topice yazmışsın beni sormuşsun canım çok saol çok sevindim ordanda yazdım ama görmedin sanırım ben regl oldum gecikmeli klomen kullananlarda olmaz ama ben kendimi o kadar sıkmışımki zavallı gelmemiş tedaviye ara verdim mahvoldum çünkü hormonlarım şaştı adaçayı içiyorum soğan kürü yapıyorum eşimede keçiboynuzu pekemzi içiriyorum
bu ay olmazsa önümüzdeki ay incir kürü yada bal çörek otu yapıcam hayırlısı

X