Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Ahhh canım yaaa... Dikkat et kendine.Bebiş yapıcaz diye kendimizi ihmal etmeyelim.biz ne kadar sağlıklı olursak onlar da o kadar sağlıklı gelecekler inşallah. Rabbim bu çabalarımızı görsün. Bende içtiğim onca ilaçtan sanırım 29undan beri regl olmadım hala beklemedeyim.Belki yarın bi doktora giderim.Regl olur olmaz 2. gün bal-çörekotu-tarçın karışımına başlayacağım.

hadi kıslar oturmaya mı geldik ayollllllll:dance:
sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance:

bide canım şu ticker ını nasıl yaptın

ticker.7910.org canım bu siteden yaptım. orada filter yazan butonun yanından wedding seçip filter butonuna tıkla ve çıkan fonlardan beğendiğini işaretleyip adımları izle. sonrasında bir kod çıkıyor o kodu kopyala ve kullanıcı panelinde profil düzenle bilgilerinin altında kilo ile ilgili bir yer var ordaki kutucuğa yapıştır ve kaydet

Ankarada yaşayan hanımlar; ben eğer bugün de regl olmazsam doktora gideyim diyorum.Bana önerebileceğiniz bir doktor yada hastahane var mı? sağlık güvencem bağkur çalışan.

gunaydın kızlar bol hamişlı gunler dılıyorum..
ben anneme gıdıyorum akşama gelirim artık sizkaynatın bolbo.. öpuyorumm

selected beni silmişsiniz listeden.eklersen sevinirim.bu ay dinlenmedeyim.incir ceviz yiyorum.kendiliğinden gelicek bebişim

selected beni silmişsiniz listeden.eklersen sevinirim.bu ay dinlenmedeyim.incir ceviz yiyorum.kendiliğinden gelicek bebişim
bidenem senden haber bekliyodum ben çok dua ettim sana değerin belkim yükselir diye:çok üzgünüm:
ama olsun bak negüzel demişsin "kendiliğinden gelicek" diye:dance::CüvCüv::lepi:
inşlhh :Saruboceqpuyorumnanaktan

[ı]kızlar benı de eklermısınız. 29 kasım[/ı]

sen zaten varsın bidenemopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
“”Bİ GÜN DÜNYAYA AİT BÜYÜK Bİ DERDİN OLURSA RABBİN E DÖNÜP, BENİM ÇOK BÜYÜK Bİ DERDİM VAR DEME, DERDİNE DÖNÜP BENİM ÇOK BÜYÜK Bİ RABBİM VAR DE””

***Kasım ayının umut dolu yürekleri***

İntegral0027………..3 kasım
Kukuleta09 ……….. 7 kasım
Papatyanil…………. 5 kasım
Bumuyani…………. 8 kasım (ilk aşılamasını oldu 4 kasım test günü. Dualrımız seninle)
Ekimm ……………..8 kasım
Nurdannurdan ……..8 kasım
Cany ……………… 8 kasım
Merseray …………...9 kasım
Aysima04…………...9 kasım
Resimimis …………10 kasım
Selecdet_79 ……….11 kasım
Cubuk_kraker ……. 12 kasım
Meryem64 …………13 kasım
Bijoux …………….. 14 kasım
Bilcan ……………...16 kasım
Beci ……………… 20 kasım
Nur1111 …………. .20 kasım
Rufeyda Serra ……. 24 kasım
Crocusu …………. 26 kasım
Leylim ……………. 28 kasım
Şekerkız67 …………29 kasım
Naz27………………29 kasım
Ayşeyıldırım…….... ???

*Kasım ayı bekleyenleri*
Şeker pembe………. 1 kasım
Selocan85 ………… 1 kasım

*ekim ayı bekleyenleri*
Reyoo ……………. 25 ekim
Hayat_34 …………28 ekim
Bafo ………………28 ekim
quzel ………………29 ekim
gyshnky …………...29 ekim
kahvelokum ……….30ekim
Bilcan……………....???
Richberry ………… ???

**Eylül ayının güzel hamişleri**
Relax :CüvCüv:
Acrınsu :CüvCüv:
Gurbetten :CüvCüv:
Tuba20 :CüvCüv:
_berrak :CüvCüv:
Semamehmet :CüvCüv:
Veda_84 :CüvCüv:
Mhtp :CüvCüv:
Xtubisx :CüvCüv:

**ekim ayının güzel hamişleri **
ukla :CüvCüv:
essraa :CüvCüv:
forever_14 :CüvCüv:
cosmopoli :CüvCüv:
deren120 :CüvCüv:
Huzeyfe :CüvCüv:
.mavii. :CüvCüv: (günü 26 ekimdi.. bebişi ona cumhuriyet bayramı hediyesi oldu.. )

Allah sizleri nazarlardan korusun :Saruboceq:a.s.

Adet olan veya aramıza yeni katılan arkadaşlar tahmini adet tarihlerini buraya veya bana özelden yazarlarsa daha sağlıklı bi listemiz olur

NOT: Listemizin asıl sahibi Bumuyani arkadaşımızdır. Ben nöbetçi listeciyim:hulya:

tamm kuşum hemmeenn
yanlız bidahaki güncellememde görebilirsin adını.. listeme yazdımopuyorumnanaktan

merhaba kızlar bumuyani ye ne oldu nerelerde
listeden çıkarılmışım ekle beni de selected cim beklenmeyen adet tarihim harbi karıştı bu ay... geçen ay gecikmeli olunca u ay tam sürpriz olacak galiba... tahminim 17 kasım adet olmam lazım

canım bana ozelden yaşmısın adet tarıhını ama ben gulere bıldırene kadr özel msjlar sılınmiş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…