- 13 Nisan 2009
- 7.255
- 0
- 40
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #42.901
nerden anladın değerin düşükmü çıktı yoksa yüksektide düşmeyemi başladı tam anlayamadım canım allahım hayırlısını versin inşallah opuyorumnanaktan
kızlar bugünm ayın 1i.. umut dolu yeni bi aya daha girdik.. hepimize bol hamişli aylar diliyorumopuyorumnanaktan
inşlh kimsasal falan değildir de bebişin seninledir bidenem:Saruboceq:
biz ne olsun aynen devam.. :hulya:
sitede sorun var doğru düzgün giremiyoruz eskisigibi..
sen bizi bırak sen nasılsın.. nldu test falanmı yaptın da anladın kimsayal olduğunu dr falan gittinmi ki
günaydın canım benim yeni tarihim 4 kasımdı canım 7 ekimde kalmış...
merhaba arkadaşlar,
test değerim çok düşük çıktı bugün tekrar yaptıracağım ama kananam da başladı bu arada..
kısmet değilmiş demek ki.. umarım sizler güzel haberler verirsiniz.. öpüyorum hepinizi..
merhaba arkadaşlar,
test değerim çok düşük çıktı bugün tekrar yaptıracağım ama kananam da başladı bu arada..
kısmet değilmiş demek ki.. umarım sizler güzel haberler verirsiniz.. öpüyorum hepinizi..
sana en iyi sonucu test verır cnım onceden adet gecıkmen yoksa gebelık olabilir.istersen yarın sbh bı ıdrar testi yap
Daha öncesinde gayet düzenli gitti adetlerim. Fakat geç yumurtlama oldu ve bebiş varsa acaba testte çıkar mı şimdi yapsam? 29unu da sayarsak 4 gün oldu daha. Ayy çok karışığım beklesem mi beklemesem mi? :bbo:
Daha öncesinde gayet düzenli gitti adetlerim. Fakat geç yumurtlama oldu ve bebiş varsa acaba testte çıkar mı şimdi yapsam? 29unu da sayarsak 4 gün oldu daha. Ayy çok karışığım beklesem mi beklemesem mi? :bbo:
selam kızlar hayırlı haftalarrrr anamm herkess burda gülerimm canım benimm nurtişşş şeker naberr kudrett maşallah maşallah topik eskisi gibi bu arada Folikkk içmeyi unutmuyoruzzz
herkese gunaydın.....
günaydın herkese