- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 45
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #42.941
değiştirdim canım.. bidahaki liste güncellememde ismini görürsün..opuyorumnanaktan12 kasım benim tarihim kızlar
benide eklermisiniz
Günaydın hanımlaaarrrr.... Havalar ne kadar kasvetli olsada umarım hepimizin gününü umutlarımız aydınlatsın.
Dün arkadaşımın hamilelik haberini aldığımda çok sevindim ama Allah var yukarıda içim burulmadı da diyemem.Sabah eşim işe giderken rüyasını anlattı.Şu an soğukalgınlığı geçiriyorum o da rüyasında beni hastaneye götürdüğünü orada bana ilaç veridiklerini görmüş.ama ilacı çocuk olmasın diye veriyorlarmış.
Anladım ki o da çocuk beklentisinin etkisinde fazlasıyla.
değiştirdim canım.. bidahaki liste güncellememde ismini görürsün..opuyorumnanaktan
bencede
zaten kocişler belli etmeselerde bizden fazla etkileniyorlar bu durmdan.. biz ağlıyoruz zirliyoruz onlarsa hep içine atıyorlar..
kızlar aranızda soğan kürü yapan oldumu
leylim bidem günaydın çiçemmm nasılsınopuyorumnanaktan
günaydın hanımlarrrrrrrrrr
hadi gülerim halaya yetiştim kıs
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
Aaaa ayşecim nerelerdesin yaaa???senin sayfana da yazdım cevap gelmedi. Durumlar nasıl canım? yapmışmıydın testi? 20 ekimdi dimi senin regl tarihi.
Ben böbrek taşı düşürdüm o sıra test yapıldı kanda ama negatif. bi kutu antibiyotik 1 kutu ağrı kesici bitti.hemen arkasından soğukalgınlığı başladı.bi de onun ilaçları avıç avuç içildi :) 29 ekimdi tarihim ama hala tık yok başlamadı kırmızılar.
Eğer başlarsa bal-çörekotu-tarçın kürüne başlicam