Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım valla bende öyle düşünüyorum, acaba mı diyorum. Ama şu gerçek çok istiyorum:ecrin_bebek:

selam kızlar
işten anca fırsat buldum yazmaya napıyorsunuz bakayım çaylar kahveler bitti mi yoksa
ben varsa açık çay alayım aysellim kahve malum içmemeliyiz...delikafaduldenhihoyyyt

Merhabalar arkadaslar,,

umarim hepinizin keyifleri yerindedir...kaydirigubbakcemile2
Öpüyorum herkeziiopuyorumnanaktan

Merhabalar arkadaslar,,

umarim hepinizin keyifleri yerindedir...kaydirigubbakcemile2
Öpüyorum herkeziiopuyorumnanaktan

Selam Canim neyapalim vallah cok yogunum cok is var yoruldum vallah :bbo:
ama aklimda hep bebisim geldimi acaba diye soru isareti var kaydirigubbakcemile2

selam kızlar
işten anca fırsat buldum yazmaya napıyorsunuz bakayım çaylar kahveler bitti mi yoksa
ben varsa açık çay alayım aysellim kahve malum içmemeliyiz...delikafaduldenhihoyyyt

Çaylar bitti ama senin için tekrar yaparız değil mi kızlar?
Bakalım hayırlısı arkadaşlar kasıma az kaldı çift çizgiler bizi beklesin bizi:))

Selam Canim neyapalim vallah cok yogunum cok is var yoruldum vallah :bbo:
ama aklimda hep bebisim geldimi acaba diye soru isareti var kaydirigubbakcemile2

Bende aynen sen gibiyim canim.. nekadar is olsada, her neyle mesgul olsamda süreli aklimda bebis geliyor.. Insallah, insallah kasim ayinda hepimiz mücdeli haberler veririrz...:Saruboceq:

Ay hic söyleme aysellim okadar heycanliyim ki üstelik ilk denememiz bu ay.
Olmayacak diye cok korkuyorum. Cok sabirsizim esim bana 9 ay nasil anayin karninda bekledin diyo bende 9 olmada dogmusum zatenkaydirigubbakcemile3

Keşke yumurtanın döllenip döllenmediğinin de anlaşılacağı belirtiler olsaydı di mi?böyle yok hormon yükselecek kanda çıkacak yok idrara bulaşacak ohooo bekle dur.

Keşke yumurtanın döllenip döllenmediğinin de anlaşılacağı belirtiler olsaydı di mi?böyle yok hormon yükselecek kanda çıkacak yok idrara bulaşacak ohooo bekle dur.

evet ne güzel olurdukaydirigubbakcemile3
ama beklemekten baska caremiz yok maalesef hööfff:çok üzgünüm:

ya kızlar bişey sorucam incir kürü kullanan varmı aranızda ben 3 gündür kullanıyorum ve bugün kasıklarımda hafif bir sızı var neden acabaCADIARZU

ya kızlar bişey sorucam incir kürü kullanan varmı aranızda ben 3 gündür kullanıyorum ve bugün kasıklarımda hafif bir sızı var neden acabaCADIARZU

canım o kürü bilmiyorum ama geçen ay ben eylülde normal tarihimde adet oldum.sonra bir yerde hayıt tohumu herşeye iyi geliyo hormonları düzenliyo, adet öncesi gerginliği önlüyo falan diye okudum.o aralarda iş yerinde çok gergindim.2-3 gün içtim ve adetimden 18 gün sonra tekrar adet oldum.tüm düzenimi bozdu.o nedenle benim tavsiyem kasımı bir bekle ondan sonra dene.Ama tabi yine de sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…