Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

saansli 3 kasım
aysellim 3 kasım
sebin 3 kasım
oba-cigdem 4 kasım
bebiskom88 8 kasım
bmen 10 kasım
nevetna 11 kasım
ayşen_34 12 kasım
ezel22 12 kasım
tek0633 15 kasım
per-i 15 kasım
AyTanem 19 kasım
supreme 20 kasım
gcamurdas belli değil
yvonna belli değil
mercan76 belli değil listemiz

canım bende yokum listede. 13 Kasım ;-)

canım o kürü bilmiyorum ama geçen ay ben eylülde normal tarihimde adet oldum.sonra bir yerde hayıt tohumu herşeye iyi geliyo hormonları düzenliyo, adet öncesi gerginliği önlüyo falan diye okudum.o aralarda iş yerinde çok gergindim.2-3 gün içtim ve adetimden 18 gün sonra tekrar adet oldum.tüm düzenimi bozdu.o nedenle benim tavsiyem kasımı bir bekle ondan sonra dene.Ama tabi yine de sen bilirsin.

ben biraz daha araştırayım bakalım canım olmazsa bırakırım inşallah kasım da hepimiz hamiş kalırızda hiç birşeye gerek kalmaz :Saruboceq::CüvCüv:
desteğin için sağol bu arada

Ne demek elma şekerim elbette ki destek olucaz birbirimize.walla ben her fırsatta herkes için dua ediyorum.Allah'ım sen bu kullarının dualarını geri çevirme nooooluuuur:Saruboceq:

Ne demek elma şekerim elbette ki destek olucaz birbirimize.walla ben her fırsatta herkes için dua ediyorum.Allah'ım sen bu kullarının dualarını geri çevirme nooooluuuur:Saruboceq:

amin canım.
kasım ayı uğurlu gelsin hepimize inşallah hepimiz hamiş olalım:ecrin_bebek:

herkese selam:) bugün doktor kontrolüm vardı daha önce hamileliğim sonlandırılmıştı bu sebeple rahmim kendine gelmiş mi hamile kalmama engel var mı diye bakıldı. Ve herşey normal doktor artık korunmayın senden hamile haberini bekliyorum dedi :) çok mutlu oldum herşeyin yolunda olmasına inşallah kasım ayı hepimize uğurlu gelir yüzümüzü güldürür. göbişimizi bebekli yapar :)

herkese selam:) bugün doktor kontrolüm vardı daha önce hamileliğim sonlandırılmıştı bu sebeple rahmim kendine gelmiş mi hamile kalmama engel var mı diye bakıldı. Ve herşey normal doktor artık korunmayın senden hamile haberini bekliyorum dedi :) çok mutlu oldum herşeyin yolunda olmasına inşallah kasım ayı hepimize uğurlu gelir yüzümüzü güldürür. göbişimizi bebekli yapar :)

Senin adina cok sevindim canim. Insallah göbislerimiz bebisle dolur :ecrin_bebek:

Aaaayyy canım benim ne güzel bir haber bu.Hadi bakalım çalışmalara başla kaydirigubbakcemile5 Kasım 2009 bizim ayımız olsun:lepi:

ayyyy canım çok sevindim inşallah hamiş haberini de alırız bu ay:Saruboceq::CüvCüv:

Aaaayyy canım benim ne güzel bir haber bu.Hadi bakalım çalışmalara başla kaydirigubbakcemile5 Kasım 2009 bizim ayımız olsun:lepi:

teşekkür ederim canım :) hep birlikte başlayalım bakalım çalışmalara inşallah güzel sonuçlar çıkacak :dance:

aysellim yoğun sanırım.Ona yardımcı olmak amacıyla listeyi yazıyorum.ısmi listede olmayanlar yada tarihinde hata olanlar haber versinler lütfen.

aysellim kullanıcısından alıntı
saansli 3 kasım
aysellim 3 kasım
sebin 3 kasım
oba-cigdem 4 kasım
mercan76 4 kasım
bebiskom88 8 kasım
Lila 8 kasım
bmen 10 kasım
nevetna 11 kasım
ayşen_34 12 kasım
ezel22 12 kasım
gokcek 13 kasım
alexandrayasemin 13 kasım
tek0633 15 kasım
per-i 15 kasım
AyTanem 19 kasım
supreme 20 kasım
gcamurdas belli değil
yvonna belli değil

kızlar ilk sayfaya liste yaparmısınız.
zamanı gelincede yazarız karşılarına hamile kalanları regl olanları...

aysellim yoğun sanırım.Ona yardımcı olmak amacıyla listeyi yazıyorum.İsmi listede olmayanlar yada tarihinde hata olanlar haber versinler lütfen.

aysellim kullanıcısından alıntı
saansli 3 kasım
aysellim 3 kasım
sebin 3 kasım
oba-cigdem 4 kasım
mercan76 4 kasım
bebiskom88 8 kasım
Lila 8 kasım
bmen 10 kasım
nevetna 11 kasım
ayşen_34 12 kasım
ezel22 12 kasım
gokcek 13 kasım
alexandrayasemin 13 kasım
tek0633 15 kasım
per-i 15 kasım
AyTanem 19 kasım
supreme 20 kasım
gcamurdas belli değil
yvonna belli değil

sebin teşekkür ederim canım.
Çok yoğun geçen bir gündü ve daha çalışma saati bitmedi:KK43:

Önemli değil tatlım.ben yoğun değilim bugün sositososito. ama yazık sana kaçta bitiyo mesai?

6,30 ta bitiyor eve gidene kadar 7,20 oluyor. Allah'tan yemeğim vardı:)
Senin günün nasıl geçti arkadaşım? Bekliyorum bakalım 3 kasımı inş. bu ay hepimizin olur.

X