Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

amin ağzından bal damlıyor:) inşallah hepimizin güzel haberleri önümüzdeki ay gelecek :):CüvCüv:

canım inşallah hamiş haberini alırız öncelikle bunu belirteyim ikincisi ise benimde gebeliğim sonlandırıldı haziranda senin ne kadar oldu ben bıraktım korunmayı bebek için bu ay merak ettim yazarsan sevinirim

kızlar selam bu arada dün kocayı kandıramadım yazıklar olsun bana ama daha sansım var bugüne bakıcaz artık adamın üstüne atlayamam ya ay ne ayıp yaaa :)))

canım inşallah hamiş haberini alırız öncelikle bunu belirteyim ikincisi ise benimde gebeliğim sonlandırıldı haziranda senin ne kadar oldu ben bıraktım korunmayı bebek için bu ay merak ettim yazarsan sevinirim

geçmiş olsun canım çok zor bir durum ama allah sabrını veriyor. Benm yaklaşık 2 ay olacak aslında doktor korunma vermedi ama ben toparlanmak istedim biraz darmadağın olmuştum psikolojimi toplamak için dikkat ettik. Benım 4 aylıktı bebişim normal dogumla aldılar benden. 2 tane uzmanda 1 ay dikkat et yeter dediler öyle 3 ay 6 ay demediler.Bugunde muayene eti iyice rahmimi sorun yok toparlamış yumurtalıklarında temiz dedi.

iyi akşamlar kızlar,
herkes evinde yorgunluk atıyor değil mi? Bende akşam yemeğinden sonra yürüyüş yaptım. mercan76 ve gcamurdas inşallah bu ay hamiş kalırız ve sorunsuz bir gebelikten sonra bebişlerimizi kucağımıza alırız inş. AyTanem iyiyim canım sende iyisindir inş.

aysellim sana da iyi akşamlar. iyi dileklerin için de teşekkürler:) ohh ne güzel yürüyüş yapmışsın keşke bizde yapabilsek ama biraz zor oluyor tüm gün işyerindeyiz sonra akşam yemekten sonra halimiz kalmıyor

Canım bende tüm gün işyerindeyim. Baya bunalmıştım bugün işyerinde temiz hava almak yürümek iyi geldi.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrr
nasılsınız ben bugün bomba gibiyim öğleden sonra izinliyim galiba ondandelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

6,30 ta bitiyor eve gidene kadar 7,20 oluyor. Allah'tan yemeğim vardı:)
Senin günün nasıl geçti arkadaşım? Bekliyorum bakalım 3 kasımı inş. bu ay hepimizin olur.

Günayddııın herkese
Tatlım aynı saatte çıkıp aynı saatlerde evde oluyoruz.Dün iyi bir gündü benim için.Sabırsızlıkla bekliyorum ben de ama ne zaman test yapacağıma karar veremedim henüz.4-5 gün geçse miki diyorum.
Kızlar ben akşamları internete giremiyorum.walla pestilim çıkmış oluyor yemek yiyip mutfağı toplayıp oturunca.
Evet günün ilk duasını ediyorum.Rabbim Kasım ayında eşlerimize müjdeli haberler vermeyyi nasip et bize :Saruboceq:

Günaydın canım;
Nasılsın? Test için erken diyorum ama merakta ediyorum. Benim 3 kasım yaa artık gelecek hafta içi meraktan yaparım testi. Dualarımız kabul olur inş.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrr
nasılsınız ben bugün bomba gibiyim öğleden sonra izinliyim galiba ondandelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Günaydın;
Ben yorgunum bugün biraz boğazım acıyor kızlar. DÜn çok yorulmuştum. Ohh ne güzel izinlisin dinlen gez toz canım

Günaydın;
Ben yorgunum bugün biraz boğazım acıyor kızlar. DÜn çok yorulmuştum. Ohh ne güzel izinlisin dinlen gez toz canım

aman canım dikkat et kendine hasta falan olma ilaçta kullanamazsın hemen bitki çayı falan yap kendineopuyorumnanaktan

Ya kızlar 3-4 gündür acayip bir gaz var bende.Özellikle de akşam üstü 4-5 gibi kasıklarımda sanki adet olacakmışım gibi hafif ağrı oluyor.Korkuyorumakannehir

Evet canım benim de 3 Kasım ama ben 7-8 kasım gibi mi test yapsam diyorum.Aminnnnkaydirigubbakcemile5

kızlar bence adetiniz geçince test yapın benim geçen ay hiç gecikmeyen adetim 2 gün geç geldi bende umutlandım bişeymi vardiye hemen test aldım çok üzüldüm ertesi gün hasta oldum zaten belirtiler psikolojikte olabiliyor
bence üzülmemek adına bekleyin derim canlaropuyorumnanaktan

Ya kızlar 3-4 gündür acayip bir gaz var bende.Özellikle de akşam üstü 4-5 gibi kasıklarımda sanki adet olacakmışım gibi hafif ağrı oluyor.Korkuyorumakannehir

Güzel düşün canım. Ben genelde üşüttüğümde saydıkların oluyor biraz dikkat et sıcak birşeyler iç tamam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…