- 25 Kasım 2008
- 680
- 1
- 44
-
- Konu Sahibi alaycikus67
amin ağzından bal damlıyor:) inşallah hepimizin güzel haberleri önümüzdeki ay gelecek :):CüvCüv:
canım inşallah hamiş haberini alırız öncelikle bunu belirteyim ikincisi ise benimde gebeliğim sonlandırıldı haziranda senin ne kadar oldu ben bıraktım korunmayı bebek için bu ay merak ettim yazarsan sevinirim
aysellim sana da iyi akşamlar. iyi dileklerin için de teşekkürler:) ohh ne güzel yürüyüş yapmışsın keşke bizde yapabilsek ama biraz zor oluyor tüm gün işyerindeyiz sonra akşam yemekten sonra halimiz kalmıyor
6,30 ta bitiyor eve gidene kadar 7,20 oluyor. Allah'tan yemeğim vardı:)
Senin günün nasıl geçti arkadaşım? Bekliyorum bakalım 3 kasımı inş. bu ay hepimizin olur.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrr
nasılsınız ben bugün bomba gibiyim öğleden sonra izinliyim galiba ondandelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Günayddııın herkese
Tatlım aynı saatte çıkıp aynı saatlerde evde oluyoruz.Dün iyi bir gündü benim için.Sabırsızlıkla bekliyorum ben de ama ne zaman test yapacağıma karar veremedim henüz.4-5 gün geçse miki diyorum.
Kızlar ben akşamları internete giremiyorum.walla pestilim çıkmış oluyor yemek yiyip mutfağı toplayıp oturunca.
Evet günün ilk duasını ediyorum.Rabbim Kasım ayında eşlerimize müjdeli haberler vermeyyi nasip et bize :Saruboceq:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrr
nasılsınız ben bugün bomba gibiyim öğleden sonra izinliyim galiba ondandelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bizim yerimize de gez toz e mi?
Sebin; seninde 3 kasımmış. Belki de aynı tarihlerde alırız müjdeli haberi:))))
Günaydın;
Ben yorgunum bugün biraz boğazım acıyor kızlar. DÜn çok yorulmuştum. Ohh ne güzel izinlisin dinlen gez toz canım
Evet canım benim de 3 Kasım ama ben 7-8 kasım gibi mi test yapsam diyorum.Aminnnnkaydirigubbakcemile5
Ya kızlar 3-4 gündür acayip bir gaz var bende.Özellikle de akşam üstü 4-5 gibi kasıklarımda sanki adet olacakmışım gibi hafif ağrı oluyor.Korkuyorumakannehir