- 13 Ağustos 2009
- 4.214
- 0
-
- Konu Sahibi alaycikus67
Benim uykum yok kızlar genelde akşam üstü olur mesai bitsede gitsem durumunda olurum. Heme size çay ısmarlayayım da uykunuz açılsın. Sonra üstüne nescafe oooh uyku alan kalmaz
Kızlar, ovulasyon testini bugün bıraktım. Çift çizgi görmek nasip olmadı. Artık gebelik testinde görmek nasip olur inş.
İş hali canım yaaa. Bugünlerde bi yoğunluktur gidiyor. Hayat nasıl gidiyor sebin?
Evet Insallah Canim.
Bide soruma cvp alabilirmiyim lütfen:kedi:
Kızlar, ovulasyon testini bugün bıraktım. Çift çizgi görmek nasip olmadı. Artık gebelik testinde görmek nasip olur inş.
Hayat çok rutin malesef.git işe gel eve.Eminin çoğunuzunda böyledir.İnş. yüce Rabbim Kasımda hepimizin rutin hayatına bir renk getirir.
Ruh hali olarak normalde çabuk sinirlenen bir tipim ama nedense bir sakinlik var üstümde.normalde kızacağım şeylere amaaan deyip geçiyorum.Allah'tan benim işler biraz daha hafifledi ama zaten benim gelince hepsi üst üste gelir delikafadulden. Senin baya bi yoğun anlaşılan.Allah kolaylık versin herkese.
Biliyorum insan çok sabırsızlanıyor ama bence adetinin geçmesini bekle.en azından 1 gün falan geçsin.Öteki türlü bazen hamile olsan bile negatif çıkabiliyormuş.Boşuna moralini bozmuş olursun tatlım.yavaş ama emin adımlarla ilerleyelim:1hug:
bebiskom88 senin adet tarihin ne zamanki?yakın mı?listede göremedim
Hayat çok rutin malesef.git işe gel eve.Eminin çoğunuzunda böyledir.İnş. yüce Rabbim Kasımda hepimizin rutin hayatına bir renk getirir.
Ruh hali olarak normalde çabuk sinirlenen bir tipim ama nedense bir sakinlik var üstümde.normalde kızacağım şeylere amaaan deyip geçiyorum.Allah'tan benim işler biraz daha hafifledi ama zaten benim gelince hepsi üst üste gelir delikafadulden. Senin baya bi yoğun anlaşılan.Allah kolaylık versin herkese.
amin canım insallah haırlısıyla kasım ayında hepimize bi renk gelir. Ben de bi korkuda var kızlar annelikle ilgili sizde de oluyormu hiç? tedirginlik belkide :1no2: