Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Benim uykum yok kızlar genelde akşam üstü olur mesai bitsede gitsem durumunda olurum. Heme size çay ısmarlayayım da uykunuz açılsın. Sonra üstüne nescafe oooh uyku alan kalmaz

Cay kahve ile aram iyi degil ama olsun icerim yinede sagol kaydirigubbakcemile3

ben bir kere nescafe içince hergün içesim geliyor.o nedenle uzuuuun zamandır içmiyorum.Kafein olan şeylerden uzak durmaya çalışıyorum.ama çay içmeden yapamıyorum malesef.aysellim benim çayım çok açık olsun olur mu?haydi biraz hareket edelim hihoyyyt

Kizlar ya hamilelik testtini nezaman yapmama gerekiyor yani biliyorum adet günü gecince yapiliyo ama bazilar hani adet günü gelmeden yapiyo cikiyo ya onun icin soruyorum.

Kızlar, ovulasyon testini bugün bıraktım. Çift çizgi görmek nasip olmadı. Artık gebelik testinde görmek nasip olur inş.

İş hali canım yaaa. Bugünlerde bi yoğunluktur gidiyor. Hayat nasıl gidiyor sebin?

Hayat çok rutin malesef.git işe gel eve.Eminin çoğunuzunda böyledir.İnş. yüce Rabbim Kasımda hepimizin rutin hayatına bir renk getirir.
Ruh hali olarak normalde çabuk sinirlenen bir tipim ama nedense bir sakinlik var üstümde.normalde kızacağım şeylere amaaan deyip geçiyorum.Allah'tan benim işler biraz daha hafifledi ama zaten benim gelince hepsi üst üste gelir delikafadulden. Senin baya bi yoğun anlaşılan.Allah kolaylık versin herkese.

saansli 3 kasım
aysellim 3 kasım
sebin 3 kasım
oba-cigdem 4 kasım
mercan76 4 kasım
Lil@ 8 kasım
bmen 10 kasım
nevetna 11 kasım
ayşen_34 12 kasım
tek0633 15 kasım
per-i 15 kasım
AyTanem 19 kasım
supreme 20 kasım
gcamurdas belli değil
yvonna belli deĞİL

Evet Insallah Canim.
Bide soruma cvp alabilirmiyim lütfen:kedi:

Biliyorum insan çok sabırsızlanıyor ama bence adetinin geçmesini bekle.en azından 1 gün falan geçsin.Öteki türlü bazen hamile olsan bile negatif çıkabiliyormuş.Boşuna moralini bozmuş olursun tatlım.yavaş ama emin adımlarla ilerleyelim:1hug:

Hayat çok rutin malesef.git işe gel eve.Eminin çoğunuzunda böyledir.İnş. yüce Rabbim Kasımda hepimizin rutin hayatına bir renk getirir.
Ruh hali olarak normalde çabuk sinirlenen bir tipim ama nedense bir sakinlik var üstümde.normalde kızacağım şeylere amaaan deyip geçiyorum.Allah'tan benim işler biraz daha hafifledi ama zaten benim gelince hepsi üst üste gelir delikafadulden. Senin baya bi yoğun anlaşılan.Allah kolaylık versin herkese.

Evet canım yoğunluk var. İnan senin yazdıklarını içimden geçirmiştim. bebeğim olsa da hayatım biraz değişse diye. AMin inş. kasım ayı uğurumuz olsun bizim

Biliyorum insan çok sabırsızlanıyor ama bence adetinin geçmesini bekle.en azından 1 gün falan geçsin.Öteki türlü bazen hamile olsan bile negatif çıkabiliyormuş.Boşuna moralini bozmuş olursun tatlım.yavaş ama emin adımlarla ilerleyelim:1hug:

Canım sebin'e katılıyorum çok acele etme. Gününden önce ki bir-iki günde deneyebilirsin. Haklısın insan merak edemeden duramıyor ki hemen öğreneyim istiyor.

amin canım insallah haırlısıyla kasım ayında hepimize bi renk gelir. Ben de bi korkuda var kızlar annelikle ilgili sizde de oluyormu hiç? tedirginlik belkide :1no2:

amin canım insallah haırlısıyla kasım ayında hepimize bi renk gelir. Ben de bi korkuda var kızlar annelikle ilgili sizde de oluyormu hiç? tedirginlik belkide :1no2:

Ayyy olmaz mı?düşün daha hamile kalıp kalamayacağım belli değil ama akşam yatınca "ya yapmasamıydık, napıcam ben, hazır mıyım" diye düşünüp duruyorum.bir de ben de eşimde çocuk ruhlu tipleriz.yaş 27 ama daha büyüyemedik ki kaydirigubbakcemile2gamyoncuiremsu

X