- 29 Eylül 2009
- 945
- 0
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #1.981
saansli kız bi cevap vermedin ne durumdasın?saanslinin ne durumda olduğunu bilen var mı?
SEBİNİM bir türlü girmeye fırsat bulamadım tatlım direk son sayfadan baktım kan tahlili sonucu negatif mi?
kızlar kimse yokmu hu hu aysellim sen bu hafta pek yogundun canım ya :hulya:
yaa sebincim ben cvp yaziyorumyaa siteye okuyamiyomusun ,,,cok tuaf yaaa acaba iki tanemmi sebin varki topiclermi karisti allah allah daha sabah yazdim ben ama neyse bidaha yazim,,,,canim ben 9 ekimde adet olmustumya 3 kasimda olmam gerekiyodu ama 28 ekimde yeniden adet oldum yani adet basladi bitti 2 hafta gecti aradan 28 ekimde bida hastalandim oda 1 kasimda bitti simdi yukledigim ovulasyon programina gore dun basladi ovulasyon gunlerim 8 kasima kadar ve biz dun degiil onceki gun fikfikledikki dun catlarsa hazir beklesin askerler icerde diye,,,bu ayda gun asiri deniyelim dedikk bugunde kaydirigubbakcemile isimiz var yani kocisle,,,
Kizlar aktara gidip "sperm artırıcı" derseniz onerecekleri seyler belli: keciboynuzu pekmezi, tozu veya meyvesi, ginseng, çakşir otu, tarcin, arisutu, polen. Önemli olan bunların miktarları. Benim mahalle aktarım çok iyi, onda reçete gibi tarifler var, hemen hazırladı bize. Bana da yumurta geliştirici bir karışım hazırladı. Erkekler için en kolayı sabah aksam keciboynuzu pekmezi yemek. Keciboynuzu spermlerin hızını, kalitesini ve sayısını artırıyor.
Canım ben internetten görebiliyorum tahil sonuçlarımı.Şeytan dürttü öğleden önce bir bakayım çıkmış mı dedim.Sen demiştin ya 1 saatte viryorlar diye.aaa Bir baktım ThCG diye bir şey 1.1 kızlara danıştım konuştuk tartıştık ve sonunda bunun BhCG olduğuna ve negatif olduğuna karar verdik.Ben de seninle beraber Aralık hamilesi olucam İnş.Beni listeye test negatif hala kırmızıları bekliyor yazarmısın balım?
Tamam canım düzeltme yaparım. Üzüldüm demek istemiyorum çünkü hayırlısı böyleymiş diyelim canım. Benimde bugün bitti artık çalışmalar başlayacak inş. bu olur diyelim tatlım. Aleyna34 kaldı sanırım henüz cevap alamadığımız şanslı da bizim gibi aralık adayı. İnşallah sağlıklarıyla bebişlerimiz gelecek canım sakın moral bozma tatlım
ayyy peki kırmızılar hafta kadar falan gelmezse ne yapsam ki dr.a mı gitsem yine?
Canım şimdi okuyunca hatırladım.Demek ki bilinçaltımda bu durumu bir tüelü kabullenemedim.kaydirigubbakcemile3 illa seni bu ay hamile yapıcam ben.Hadi bakalım İnş. hemen ayağa kalkma yat biraz hemen duş da almalmaz: Nooolur senin güzel haberinle coşalım
bebiskom88 İLK HAMİŞİMİZ KIZLAR
badegül 30 eylül
sebin 3 kasım kırmızıları bekliyor
integral 3 kasım
aleyna34 3 kasım
oba-cigdem 4 kasım
mercan76 4 kasım
prayforU 5 kasım
berru89 6 kasım
naagihan 6 kasım
Lila 8 kasım
ayşima04 9 kasım
elifim65 9 kasım
bmen 10 kasım
cankirili18 10 kasım
nevetna 11 kasım
ayşen_34 12 kasım
ezel22 12 kasım
tubiloshh 12 kasım
gokcek 13 kasım
alexandrayasemin 13 kasım
eso11 15 kasım
tek0633 15 kasım
per-i 15 kasım
asogkl 16 kasım
AyTanem 19 kasım
supreme 20 kasım
korunur 20 kasım
naaz 20 kasım
sürmeli 20 kasım
sudet 22 kasım
hacer44 22 kasım
pelly1 24 kasım
yeşim25 25 kasım
şekerkız67 29 kasım
gcamurdas
sincap_ 1 aralık
bafo 1 aralık
sansli
Aysellim 1 aralık
yvonna 12 aralık
bebiskom88 İLK HAMİŞİMİZ KIZLAR
badegül 30 eylül
sebin 3 kasım kırmızıları bekliyor
integral 3 kasım
aleyna34 3 kasım
oba-cigdem 4 kasım
mercan76 4 kasım
prayforU 5 kasım
berru89 6 kasım
naagihan 6 kasım
Lila 8 kasım
ayşima04 9 kasım
elifim65 9 kasım
bmen 10 kasım
cankirili18 10 kasım
nevetna 11 kasım
ayşen_34 12 kasım
ezel22 12 kasım
tubiloshh 12 kasım
gokcek 13 kasım
alexandrayasemin 13 kasım
eso11 15 kasım
tek0633 15 kasım
per-i 15 kasım
asogkl 16 kasım
AyTanem 19 kasım
supreme 20 kasım
korunur 20 kasım
naaz 20 kasım
sürmeli 20 kasım
sudet 22 kasım
hacer44 22 kasım
pelly1 24 kasım
yeşim25 25 kasım
şekerkız67 29 kasım
gcamurdas
sincap_ 1 aralık
bafo 1 aralık
sansli
Aysellim 1 aralık
yvonna 12 aralık
Bu ay da bu topiği denemek istedim ama doğruyu söylemek gerekirse listen çok karışık ve özensiz aysellim :1closedeyes:
Kızlar kendimi çok yorgun çok bitgin hissediyorum.bacaklarım ağrıyor regl olcakmışım gibi ve kasıklarımda :S uykum da var gibi. sanırım erken regl olcam :S:S akşam da misafir var halsiz bitgin çok bitkinimmmm:gitme:
canım kendini mutlaka sıcak tut tamam mı? ben ilk iş günü soğuk aldım halen atlatamadım canım. iyice dinlen şimdi misafir gelinceye kadar.